2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bu rubella testi nedir?
Kizamıkçık ile alakali bir test canım
Hamilelikte gecirilen Kizamikcik bebeğe çok zarar verdiği için (allah korusun) geçirip gecirmedigine bakılıyor
Bağışıklık kazanıp kazanmadigina bakılıyor
Kedi köpek ve çiğ etten bulaşan toksoplazma onun da testi yapılıyor

Teşekkür ederim canlar doktorum bir daha ki kontrole bu tahlil sonuçlarıyla bekliyorum dedi bir kaç tane daha test var tam kan sayımı,tam idrar sayımı falan sizden de istemiştir muhakkak

Doktoruma soracağım bu testleri haklısın ikinciyide riske atamam :KK43: doktor gerek yok derse kendim yaptırabilirmiyim acaba?
Canim iyi aksamlar kanda pihti bende de var ilk tup nekatiften sonra fakulte yani bizim burda unifersite de yaptim para odemiyorsun devlet karsiliyor 20gunde cikar zaten gecmis olsun.ayrica ikinci denemede nekatif oldu simdi genetik icin ben ve esim ayni yerde 3ay sonra kan verecez ve 3ay sonra cikacak yani cok yogun oluyormus randevu veriyorlar artik 6 ay beklicez hayirlisi olsun :KK75::KK6:

Kızlar benim son uç gundur midem ağrıyo yemekten sonra, sirtimda ağrıyo ara ara, sizlerde var mi?

Canim iyi aksamlar kanda pihti bende de var ilk tup nekatiften sonra fakulte yani bizim burda unifersite de yaptim para odemiyorsun devlet karsiliyor 20gunde cikar zaten gecmis olsun.ayrica ikinci denemede nekatif oldu simdi genetik icin ben ve esim ayni yerde 3ay sonra kan verecez ve 3ay sonra cikacak yani cok yogun oluyormus randevu veriyorlar artik 6 ay beklicez hayirlisi olsun :KK75::KK6:
Tek testmi bu pıhtılaşma testi? Devlet hastanesine gidiyim bende o zaman yaptırıyım içim rahatlasın sağol canım .. Hayırlısı olsun hakkımızda..

Tek testmi bu pıhtılaşma testi? Devlet hastanesine gidiyim bende o zaman yaptırıyım içim rahatlasın sağol canım .. Hayırlısı olsun hakkımızda..
Canim Rabbim yardimcin olsun aynen devlete git hem pihti icin hemde esinle genetik icin kan ver devlet karsiliyor ozel de yapma cok para alirlar gecmis olsun insallah

Kızlar iyi akşamlar eşim yemeğe gitti evde yalnız takılıyoruz bebişimle ben çok canımız sıkılıyor tv de de bişey yok öyle uzanıyorum koltukta birazdan yatarız heralde güzel rahat ve pembiş rüyalı geceler herkese...

Ya elevit yada gyno ferro. Bu 2sinden1i kesinlikle iştah açıyo. Bunları kullanmaya başladığımdan beri daha çok acıktığımı farkettim
Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordum

Ben sag tarafima yattığımda rahatsız oluyorum yüz üstü uyumayı ozledim:KK47: banada doktor vitaminlerin bulantı yapabilir dedi fazla kullanma dedi

Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordum
Ben ferroyu kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum folio ve eleviti de birlikte saat 12 gibi alıyorum. Çok şükür bulantı yapmıyo bende.

X