- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.761
Cipsciler sizi benim de canım kaç gündür kestane istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi köpekten bulaşan bir virüs cnm. Benim drum da rubellalari yaptir dedi ama henüz yaptırmadımKızlar bu rubella testi nedir?
Kizamıkçık ile alakali bir test canımKızlar bu rubella testi nedir?
Canim iyi aksamlar kanda pihti bende de var ilk tup nekatiften sonra fakulte yani bizim burda unifersite de yaptim para odemiyorsun devlet karsiliyor 20gunde cikar zaten gecmis olsun.ayrica ikinci denemede nekatif oldu simdi genetik icin ben ve esim ayni yerde 3ay sonra kan verecez ve 3ay sonra cikacak yani cok yogun oluyormus randevu veriyorlar artik 6 ay beklicez hayirlisi olsunDoktoruma soracağım bu testleri haklısın ikinciyide riske atamam doktor gerek yok derse kendim yaptırabilirmiyim acaba?
Tek testmi bu pıhtılaşma testi? Devlet hastanesine gidiyim bende o zaman yaptırıyım içim rahatlasın sağol canım .. Hayırlısı olsun hakkımızda..Canim iyi aksamlar kanda pihti bende de var ilk tup nekatiften sonra fakulte yani bizim burda unifersite de yaptim para odemiyorsun devlet karsiliyor 20gunde cikar zaten gecmis olsun.ayrica ikinci denemede nekatif oldu simdi genetik icin ben ve esim ayni yerde 3ay sonra kan verecez ve 3ay sonra cikacak yani cok yogun oluyormus randevu veriyorlar artik 6 ay beklicez hayirlisi olsun
Canim Rabbim yardimcin olsun aynen devlete git hem pihti icin hemde esinle genetik icin kan ver devlet karsiliyor ozel de yapma cok para alirlar gecmis olsun insallahTek testmi bu pıhtılaşma testi? Devlet hastanesine gidiyim bende o zaman yaptırıyım içim rahatlasın sağol canım .. Hayırlısı olsun hakkımızda..
Bugun iyiym cnm sancılarım azdi ama içerde durumlar nasil bilmiyorum cuma kontrolüm var inşallah hersey yolundadirEsma canim nasilsin bebis nasil
Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordumYa elevit yada gyno ferro. Bu 2sinden1i kesinlikle iştah açıyo. Bunları kullanmaya başladığımdan beri daha çok acıktığımı farkettim
Bakalım doktorum ne kadar beklememi önerecek onu araştırıyorum netten :)) cok uzasın istemiyorum bir de sanki şimdi ilk denememe göre daha istekliyim ))Oy benim canim zuzuuumm seni yerim benasil senin minnos melegin bizim gobuslerimiz biraz buyudugunde yine gelecek insallah, her gun dua ediyorumm
Ne güzel seni böyle pozitif görmek hadi yetiş bize cnm seni bekliyoruzBakalım doktorum ne kadar beklememi önerecek onu araştırıyorum netten :)) cok uzasın istemiyorum bir de sanki şimdi ilk denememe göre daha istekliyim ))
Canım aradılar mı?Güya bugün arayip yarin icin transfer saati vereceklerdi..aramadilar daha( beklemek çok zor..dondurulmuş embriyom..çözünürken bi skinti olmamıştır di mi((
İnsallah canim bol bol dinlenBugun iyiym cnm sancılarım azdi ama içerde durumlar nasil bilmiyorum cuma kontrolüm var inşallah hersey yolundadir
Ben ferroyu kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum folio ve eleviti de birlikte saat 12 gibi alıyorum. Çok şükür bulantı yapmıyo bende.Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordum