-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #1.081
Canim ya nasil sevindim anlatamam. Super bir haber bu. Hamis haberleri de verecegiz boyle insallahkiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
En kisa zamandaHemen internetine baktir kacirma burda bisii
Haklisin canim benim. Bende basliyayim o zamanCanim 10 11 gun var aslinda ama ben cok yorulmadan azar azar herseyi yapmaya niyetliyim.. Tum dolaplari indircem e malum hamileligin ilk aylarinda temizlik yapamam ya
kiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
ay canım ya ne kadar sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu valla canım ya çok sevindim süper bir haber bu rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dileklerimizi dualrımızı kabul eder inş.kiwicik günaydın kızlar heyecandan deli olabilirim az önce hastaneden aradılar döllenmeyen yumurta vardıya bekletmişler bir umut diye vedeeeee DÖLLENMİŞ hemde 1 kalite 9 hücreli embiriyolok konuşurken telefonda ilk aklıma gelen kiwicik benim adımA okuduğu yasini şerif ve hepinizin duası oldu allahım sana şükürler yergök duayla gerçekten kızlar hepinizden allah razı olsun sizin haklınızı ödeyemem bu bir mucize döllenmeyen yumurta döllendi
inş.hepimiz hayırlı haberler alırız...
Doktorum bana reglinin 2. günü gel dedi, amh,fsh proaktin gibi tüm hormon testleri ve rahim filmini çektirmiştim, prolaktin 59 dudostinexle 0,89 a düştü ilacı yarıma indirdik, diğer testlerin hepsi çok iyi dedi ve polikistik overmişim ama amh testinde dğersadece 1değer üstünde çıkmıştı ve reglim hiç şaşmaz 28 de bir. ben daha fazlabeklemek istemediğim için tüp bebek tedvisine başlamak istedim,daha önce hiçbir tedavi uygulamadım. he birde cyclo progynova die bi ilç verdi 21gün kullanılacak
hatunlarrrr bu transferde kaç tane yerleştiriyolar acaba yaaaa:):)
26 yaşımda 1 emriyo transfer ettiler 2,denemede 27 yaşındaydım kızlar 2 emriyo oldu 2 deneme olduğu için aslında yaş küçük diye tek edebilirdiler ama biz 2 olsun dedik geriye zaten 4 tane kaldı bu 3,dene yaş 28oldu bakalım kaç tane transfer olacak büyük ihtimalle 2 olurBana 35 yas altinda olanlara 1 embriyo transfer edildigini söylediler canim yasal olarak öylemis galiba ama ben burda 2 de okudum yas tutmasada. O yüzden klinige ve doktora ve duruma mi bagliki aceba?
sana transferden sonra 1 liste veriyorar canım dikkat etmen gerekenler falan yazıyor zaten çok bişey söylemiyorlar 3 gün dikkat et snra normal hayatına devam et uzanma tül takma transferden yarım saat sonra wc gidebilirsin emriyoya bişey olmaz gibi yazılar vardı transfer esnasında wc sıkışık olmak biraz zorluyor insanı çünkü trabsfer esnasında alttan emriyo veriliyor üstten de bakılıyor ve ekrandan işlemi görebiliyorun üsten bakılması için wc sıkışık olman gerekiyor bu durum biraz zorluyor insanıBende embriyo sayisini konusucaktim
OPU islemi ortalama kacinci gündü oluyo
3. gün 5. gün embriyosunda fark ?
Dondurlma islemi - ücreti
Transferden sonra dikkat edilmesi gerekenler
Ilaclar hakkinda bilgi - igne falan oluyomus kendimde yapabilecekmiyim? Yoksa illa saglik ocagina mi
Daha listeyi ben hazirlamadim simdi ilk aklima gelenler
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canımİyi akşamlar kızlar bende eylül gibi düşünüyorum
buğün ilaçları ilaç bölümünden bi bayandan aldım beni aranıza eklrmisiniz 86 itibaren okudum
S Serpil2630 hamd olsun canim yazamadim tam yazicaklarimi o kadar duygulandim ki. Allaha ne kadar sükür etsek az bu gercekten bir mucize. Yer gök dua. Allah katinda hic birsey imkansiz degildir zaten. Allahim senin yar ve yardimcin olsun. Saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin. Bu yolda olan tüm arkadaslarimada ayni sekilde icten diliyorum. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin zürriyetimizden hayirli evlatlar
inş. çook teşekkür ederim. allah hepimize hayırlı evlatla versin. evet tahminen temmuz 12-13 gibi başlyoruzInsallah canim. O zaman sen kismetse basliyorsun yakinda. Hakkimizda en hayirlisi olsun canim rabbim yar ve yardimcimiz olsun
tedavin hayırlı olsun canım hoşgeldin :)inş.hepimiz hayırlı haberler alırız...
Doktorum bana reglinin 2. günü gel dedi, amh,fsh proaktin gibi tüm hormon testleri ve rahim filmini çektirmiştim, prolaktin 59 dudostinexle 0,89 a düştü ilacı yarıma indirdik, diğer testlerin hepsi çok iyi dedi ve polikistik overmişim ama amh testinde dğersadece 1değer üstünde çıkmıştı ve reglim hiç şaşmaz 28 de bir. ben daha fazlabeklemek istemediğim için tüp bebek tedvisine başlamak istedim,daha önce hiçbir tedavi uygulamadım. he birde cyclo progynova die bi ilç verdi 21gün kullanılacak
ay canım ya ne kadar sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu valla canım ya çok sevindim süper bir haber bu rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dileklerimizi dualrımızı kabul eder inş.
hoşbuldum , teşekkür ederim:)tedavin hayırlı olsun canım hoşgeldin :)
saol canım inşallah herkesin tedavi sonucu güzel olur rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine sevindirsinnnaramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım