2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar aranızda bulantı bilekliğini alıp deneyen var mı? Ben önermiştim bi forumda görüp ama sizler kullandıysanız sizdend e bilgi almak isterim. Tüm gün sürüyor bulantı.

Tatlım mide bulantım hiç olmadı ama denemende fayda olabilir canım inşallah geçer hemen bulantın gerek kalmaz genelde 3 aydan sonra geçiyor diyorlar :KK66:

3941630_full.jpeg
Alın size uyku pozisyonu..

sagoladin canim. iyi olmaya calisiyorum toparlanmak icin elimden geleni yapiyorum. pazartesi kürtaj oldum ve böylece ilk hamilelik serüvenim bitti. allahim herkesin evladini hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah. buraya cok fazla ugrayamiyorum canim. hamilelik takvimini görmek pek iyi gelmiyor bana. sürekli gözüm takiliyor :KK43:
Anlıyorum seni canım hem de çok ıyı
Kelimeler yetersiz geliyor
Ama bu günler geçecek ve hersey çok güzel olacak allahın izniyle

Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok :KK43: 3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız

Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok :KK43: 3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız
Canim benim belirtisi olanda var hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu ogrenen de
Belirti arama bence sadece dinlen kendine dikkat et
Pozitif düşün ama gerçekten önemli olan bu
Benimde sebepsiz canım benim iki yumurtadan 6 hucreli ydi
Yani neden olmasın dualarım senle :)

X