2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Walla kıbrısta tip bebek tedavisinde cinsiyet seçimi de yapılabiliyor ama turkiyede yasak. Sanırım pgt yapılınca embriyo görülebiliyor cinsiyeti, kromozomlara bakıyorlar onda çünkü :)

Matildacığım ben Volkan beye embriyoyu pgt ye gönderip öyle transfer edelim mi diye sordum onu genelde ilk denemede tutmayanlar için öneriyorum dedi eşim ve benim kan değerlerimizden pgt lik bir durum gözükmüyor gerek duymuyorum dedi başka Bi doktor olsa para için yapalım derdi doktorun bu iyi niyetini seviyorum

Matildacığım senin ki 5.gün. Embriyosumuydu?
4. Gün akşamüstü transfer oldu canım embriyoların biri blast evresine geçmiş dedi volkan bey, 2sini transfer etti ertesi gün de 2sini dondurduk, ilk kez bu tedavim de dondurulmuslarim oldu :) diğer 2 tedavimde elimizde kalan son 2 transfer edilmisti

@zeymuss MEVANURRRR A arzm61 Nasılsıniz kızlar bir yanım mutlu bir yanım sizi düşünüyor üzgün
Saol arkadaşım bugün Dr gittim tam temizlenmesi dedi hap verdi cumartesi tekrar gidecem inşallah kürtaj gerek kalmaz...Güzel Anneler kendinize çocuklarınıza güzel bakın inşallah yakın zaman da bizlere de nasip olur

İnşallah canim dualar hep sizle
Birbirimizi en ıyi biz anlarız

Çok dikkat et canım yemene içmene dinlenmene şu an en önemli şey senin sağlığın
Sağlıklı vücut sağlıklı bebekler inşallah :)

M matildaaa canım Volkan hoca bana hiç donduralımmı diye sormadı 13 yumurtam toplantı 9 tanesi döllenmiş 2 tane transfer etti 1 tanesi tuttu çok şükür diğer 7yumurtam çöpe mi gitti acaba? 2.ci çocuk için hali hazırda donmuş yumurtam olsun isterdim açıkçası? Sana volkan hoca sordumu donduralımmı diye?

A arzm61 dualarımız seninle canım benim buraya gelmemezlik yapma sonuçta bu yola hep beraber başkoyduk toparlan hemen bir sonraki denemene olsun inşallah zuzucuğumda geliyor topiğe özletmeyin kendinizi :)

Kızlar bir şey sorucam yarın eşimin işi için izmir'e gitme durumumuz var gerçi yarın doktorumu arıycam uçağa binmek sakıncalımı diye ? Sizlere de bir sorayım dedim ?

Çok saolun arkadaslar Rabbim sağlıklı rahat hamilelik geçirmenizi ve bebeklerinizı kucağıniza almayi nasip etsin insallah benim de dualarım sizler için yazmaSam da sizi merakla takipteyim

Iyi geceler kizlar yazamadim buraya doktora gittim bugun kismetse dogumu yaptiracagim doktora basladim tup bebek merkeziyle isimiz bitmisti...bebegim 9 haftalik gorundu ultrasonda bi sıkıntı yok kalp atiyor gum gum :)sadece ben 9+4 hesapliyodum gun oynayabilir dediler...doktorum ilaclarina devam dedi 12. Haftaya kadar clexane crinone ve progestan kullaniyodum fitil olarak...ayrica doktorum benden farkli testler istedi tüp bebek oldugu icin sizden de istediler mi su testleri:lupus,anti mitokondriyal, ANA bi tane daha var da adini unuttum h harfliydi ac karnina kan verilmesi gerekiyor bunlari devlet hastanesi yapmiyomus ozel testler biz de merak ettik ins guzel sonuclar cikar 25 ekimde zeka testine gidiyoruz ins iyi olur her sey

Evet canım hoca söyledi, dondurulmasını isterseniz 5.gün durumlarına bakarız uygunsa dondururuz dedi. Ertesi gün embriyolog arayıp 2sini dondurduklarini söyledi. İnşallah senin 2.de tüpe gerek kalmaz canım kendiliğinden olur inşallah. Bir sürü arkadaşım var ilk çocuk tüp ve ikinci kendiliğinden :)

Maşallah canım sorunsuz devam eder inşallah. Zeka testini ilk kez duydum, nasıl yapılıyormuş, nerede yatırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…