-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.261
Bende hamile taytları aldım canım çünkü çok rahatlar bebişlerimi içerde sıkıştırmak istemiyorum bide bulantılarım çok vardı dar bişey girsem daha rahatsız olurdum.Aynen M MissBbspapatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadim bu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sordu
Kuzucumm surekli toplantidayim oyle olunca giremiyorum internete, uzak kaldim sizden, onun disinda yolunda hersey cok sukurCanimm nerlerdesin sennn. Sanki bayaditlr gormuyirum seni. Ins. Hersey yolundadir.
Biri gobus muuu dediiiii. Omrum boyunca 50li kilolarii gormeyen beeeeeenn. Kiloda aldim. gobuste yaptim bebistedun tek cocugu olan bir arkadas ben 5aylikken boyleydim dedii. Durup kendimi sorguladim. Oysa daha 3aylik bilem degilim. 6.ayda yarim dunya seklinde gezerim sanirim. Nasil tasiyacam bilmiyorum ama korkuyorum minnaklara bisey olcak diye
Kuzucumm surekli toplantidayim oyle olunca giremiyorum internete, uzak kaldim sizden, onun disinda yolunda hersey cok sukurCanimm nerlerdesin sennn. Sanki bayaditlr gormuyirum seni. Ins. Hersey yolundadir.
Biri gobus muuu dediiiii. Omrum boyunca 50li kilolarii gormeyen beeeeeenn. Kiloda aldim. gobuste yaptim bebistedun tek cocugu olan bir arkadas ben 5aylikken boyleydim dedii. Durup kendimi sorguladim. Oysa daha 3aylik bilem degilim. 6.ayda yarim dunya seklinde gezerim sanirim. Nasil tasiyacam bilmiyorum ama korkuyorum minnaklara bisey olcak diye
Canim biz de 1.5-2 ay oncesine kadar boyle yazilari okudukca ic cekiyoduk, hic merak etme senin de olacak insallah..dualarimiz seninleAyy maşallah kızlar ne güzel muhabbetler bunlar...artık ben de bunlardan konuşmak istiyorum Allahım...lutfeeeennnn...
İç karın küçük canım bi de ilk bebekte göbek olurmuş ikincide yeri hazır olduğundan o kadar olmazmışAynen M MissBbspapatya1655 ya kuzular..ama sizinkiler ikiz bi de, normal de, benim vucut nasil havaya girdi bu kadar cabuk anlmadim bu arada hamis pantolonu giydigim icin artik kamufle de olmuyo, bir suru kisi sordu
Onlara de ben iki kere hamilelik yasiyorum diyeCanimm nerlerdesin sennn. Sanki bayaditlr gormuyirum seni. Ins. Hersey yolundadir.
İnşallah bugünleri atlatıp bize yetisir sin cnm rabbim gönlüne göre versin
Yaparız valla canim gideriz kıbrısa ama tup bebek yapanların bir çoğunun ikinci bebeği normal yolla oluyor süpriz bebekler gelmesin gene erkenden deBu durum seni de korkutmuyo mu:) ben şimdiden badem yağı ve lierac kullanmaya başladım göğüslerime ve göbeğime. Çünkü cildim kuru ve çatlaklardan çok korkuyorum.
Canim benim ne iclenirdim ben böyle şeyler okurkenAyy maşallah kızlar ne güzel muhabbetler bunlar...artık ben de bunlardan konuşmak istiyorum Allahım...lutfeeeennnn...
Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonrahafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?
Ins.kuzum. aman aman iyi olda daha dogrusu olunda gerisi bos.Kuzucumm surekli toplantidayim oyle olunca giremiyorum internete, uzak kaldim sizden, onun disinda yolunda hersey cok sukurcok iyi yapmissin minnosum simarmak hakkimiz ayrica benim bebelerim ikiz deseydinn tasirsin minnosm merak etme
Oluruz valla canim. Ben nerdeyse bir aydir.hamilr pantolonu giysem giyecektim .hatta pacalari uzundu. Bitanesini uzun uzun giydim iki hafta.napim gobusten bebisten inemli degil suan hicbisey.32.haftada direkt izne ayrilcaz mecburiyetten napalimİç karın küçük canım bi de ilk bebekte göbek olurmuş ikincide yeri hazır olduğundan o kadar olmazmış
Hem biz yıllarca bekledik o pantolonlari giymeyi vücut isyan etti erkenden giydiriyor bize :)
Onlara de ben iki kere hamilelik yasiyorum diye
Ben öyle diyorum
Haftaları bizde ikiyle carpin diyorum
Arkadaşım 14 haftalik hamile 1 kg almadı ne göbek ne bişey ben direk hamile gibiyim okuldakilere sorsan ben 6 aylık o hamile bile değil canjmcim kötü haber bir sürü yerde okudum 6 ayda yarım dünya olcakmışız
Yarasin bebise o uykular en iyisini yapiyorsun canimm.ya bi corba koyuver yada esine sole disardan alip gelsin canim. ben surekli corba yemek istiyorum .Bebisin cani disardan istiyo deUyumuşum kızlarevde yemekte yok
Çok rahatlar canım bebisleri hiç sıkmıyorlar benim de bitanesi göbek sikmadigindan uzun şimdilik ama gobus olunca olur heraldeOluruz valla canim. Ben nerdeyse bir aydir.hamilr pantolonu giysem giyecektim .hatta pacalari uzundu. Bitanesini uzun uzun giydim iki hafta.napim gobusten bebisten inemli degil suan hicbisey.32.haftada direkt izne ayrilcaz mecburiyetten napalim
Ne güzel yapmışsın uyuya uyuya büyüyor Bebisler :)Uyumuşum kızlarevde yemekte yok