- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.321
Günaydınnnn mutlu yıllara canım bebisinle geçirdiğin nice dogum günlerin olsunGünaydın herkesebugün hamile olarak geçirdiğim ilk doğumgünüm, çok mutlu uyandım
Maşallah sizeGünaydın kızlarçok güzel uyuduk biz bgn de çok dinlendik
Maşallah canım hep güzel haberlerle insqllah :)Iyi geceler kizlar yazamadim buraya doktora gittim bugun kismetse dogumu yaptiracagim doktora basladim tup bebek merkeziyle isimiz bitmisti...bebegim 9 haftalik gorundu ultrasonda bi sıkıntı yok kalp atiyor gum gum :)sadece ben 9+4 hesapliyodum gun oynayabilir dediler...doktorum ilaclarina devam dedi 12. Haftaya kadar clexane crinone ve progestan kullaniyodum fitil olarak...ayrica doktorum benden farkli testler istedi tüp bebek oldugu icin sizden de istediler mi su testleri:lupus,anti mitokondriyal, ANA bi tane daha var da adini unuttum h harfliydi ac karnina kan verilmesi gerekiyor bunlari devlet hastanesi yapmiyomus ozel testler biz de merak ettik ins guzel sonuclar cikar 25 ekimde zeka testine gidiyoruz ins iyi olur her sey
Mutlu yıllar cnmGünaydın herkesebugün hamile olarak geçirdiğim ilk doğumgünüm, çok mutlu uyandım
Günaydın herkesebugün hamile olarak geçirdiğim ilk doğumgünüm, çok mutlu uyandım
Teşekkür ederim aile hekimi yazdı bugün çok şükür. Iki kutu birden yazdı saolsun.bana da iki kutu lazımdı zaten.Canim saglik ocaginda 1 kutu yazdır. Bittiği gün 5 kutu yazdirabilirsin
Benim de maşallah bulantıdan eser yokMaşallah sizegünaydınlar
Bu arada ağrım falan var mı kasikta bende hiç bişey yok kendimi çok rahat hissediyorum
Bulantılarım da ıyi durumda
Alışmışim ağrılara bi sıkıntı mi var diye düşünüyorum
Maşallah canım hep güzel haberlerle insqllah :)
Çok saol canım bende aile hekimi ne yazdirdim bugün iki kutu.Hoşgeldin canım aramiza ben sağlık ocağına yazdıriyorum sabah akşam yazdırmak dene iki kutu alırsın uzun zaman kullanicaksan
Aynı durumdayız canimmm yaşasınBenim de maşallah bulantıdan eser yokama dün gece midem çok kötü yandı elma yedim geçirsin diye yinede pek faydası olmadı. Ağrım da yok ama oturup kalkarken varlıklarını hissediyorum:) biraz bası yapıyolar sanki içerden içerden. Aynıyız cnm inşallah olması gerektiği gibiyizdir. Adet dönemlerinde ağrı olabilir diye biliyorum yoksa ağrı olmaması telaşlanılıcak bişey değil
Tek sıkıntım gece uykuları. Bi türlü rahat edemiyorum
Teşekkür ederim canım. İkili testin zeka testi olduğunu bilmiyordum :)))Günaydınnnn mutlu yıllara canım bebisinle geçirdiğin nice dogum günlerin olsun
Germinal ikili testten bahsediyor canım bu arada :)
Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonrahafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?
Elim surekli karnimda minnosumcikar 1-2 haftaya kuzucum
Down sendromuna bakılıyor ya ozellikle onun için öyle söylenler var :)Teşekkür ederim canım. İkili testin zeka testi olduğunu bilmiyordum :)))
Başınız sagolsun. Mekanı cennet olsun. Kendine dikkat etSağol kuzum..ben bu süreçte malesef dayimi kaybettim memlekete geldim. .kanamam filan yok halen. .annemler e gidince tekrar doktora gidecez umarım kurtaja gerek kalmaz
Nice güzel yaşlara sağlıkla mutlulukla ve bebisli olarak. .Günaydın herkesebugün hamile olarak geçirdiğim ilk doğumgünüm, çok mutlu uyandım
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz.eşimin morfoloji sorunu var yüzde 1.labaratuvari iyi olan bir tüp bebek merkezi arıyorumNice güzel yaşlara sağlıkla mutlulukla ve bebisli olarak. .
Bundan sonra varlıklarını 20.haftadan donra ancak hissederiz bence. Biraz büyüsünlerki içerde kıpırdanmalar başlasın:)Aynı durumdayız canimmm yaşasın
İçim rahatladı
Ağırlara Alışmışim maalesef
Bulantım gitti mide eksimesi başladı
Otururken hissediyorum birazcık o da aynı
Varlıklarını hissetmek istiyor insan böyle belirtiler değişince korkuyor
Uyku da bende öyleyim öyle olcak sanırım bundan sonra uyku Kalitesi güzel ama rahat olamıyorum sadece