2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben dogum oncesi 8.
Sonrasi 10hafta diye biliyordum yav. Oncesidemi 10haftaymis. Hicte hayir demem vallah

Öyle canim ben öğrendim bile
Birde doktorlar gününde ayrilmamizdan yanaymış
Ama bence iki bebek iki doğum izni olsa keşke 16+16
Ayyyy ole olsa kurban bile kesilir yav
Bende ikinci donem hicc gitmemeyi dusunuyorum zaten canim. hayirlisyla ocagi gecirirsek donem basinda hemen ayriliriz ins. 10+10olduguna da sevindim valla.sagol canim

Kızlar bunları yiyenlerin kızı şunları yiyenlerin oğlu oluyor hurafelerine inanıyor musunuz böyle şeylere?
İnanmıyorum canım :) döllendigi zaman cinsiyeti belli aslında sonradan oluşan birşey degilki :)) benim içime sen kızın olacakmış diye doğuyor, sana benzeyen süslü bir kızın olacak :

Ayyyy ole olsa kurban bile kesilir yav
Bende ikinci donem hicc gitmemeyi dusunuyorum zaten canim. hayirlisyla ocagi gecirirsek donem basinda hemen ayriliriz ins. 10+10olduguna da sevindim valla.sagol canim
Ay benim kurbanım var zaten bebislere
10+8 galiba canım ama canım erken ayiriyorlar sadece galiba

İnanmıyorum canım :) döllendigi zaman cinsiyeti belli aslında sonradan oluşan birşey degilki :)) benim içime sen kızın olacakmış diye doğuyor, sana benzeyen süslü bir kızın olacak :

:) ilahi canım volkan hocaya sorsakmı cinsiyetleri :) benim de erkek geçiyor erkek istediğim içinmi bilmiyorum :)

:) ilahi canım volkan hocaya sorsakmı cinsiyetleri :) benim de erkek geçiyor erkek istediğim içinmi bilmiyorum :)
Walla kıbrısta tip bebek tedavisinde cinsiyet seçimi de yapılabiliyor ama turkiyede yasak. Sanırım pgt yapılınca embriyo görülebiliyor cinsiyeti, kromozomlara bakıyorlar onda çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…