-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.281
Ben dogum oncesi 8.Çok rahatlar canım bebisleri hiç sıkmıyorlar benim de bitanesi göbek sikmadigindan uzun şimdilik ama gobus olunca olur heralde
İkizde 30. Hafta Canim resmi olarak doğum izni
İkinci donem hiç gitmeden ayrılıriz heralde benim 3 hafta kalıyor oraya rapor kullanırım diyorum
28 den sonra erken doğum potasına giriyoruz (allah korusun)
ama benim duyduklarım okuduklarım 24 den sonra zor hareket ediyorlar
Hadi inşallahhhOy canim kankam benimmm, cok sevindim. Az kaldi bu gunler gececek ve benim zuzum bize yeniden guzel haberi verecek. Hatta bence Aralik'ta yapsinlar transferini minnosum yeniden, sonra gelsin bebiskon yeniden hem de dogru yere tutunarak&saglikla
Öyle canim ben öğrendim bileBen dogum oncesi 8.
Sonrasi 10hafta diye biliyordum yav. Oncesidemi 10haftaymis. Hicte hayir demem vallah
Ben inanmıyorum cnm:) ye ekşiyi doğur ayşe derler yengemin 2 oğlu var ikisin de sabah akşam limonu soyar yerdim diyoKızlar bunları yiyenlerin kızı şunları yiyenlerin oğlu oluyor hurafelerine inanıyor musunuz böyle şeylere?
Ben tersinin çıktığını düşünüyorum canım tum arkadaşlarımda tam tersi oldu :)Kızlar bunları yiyenlerin kızı şunları yiyenlerin oğlu oluyor hurafelerine inanıyor musunuz böyle şeylere?
Ayyyy ole olsa kurban bile kesilir yavÖyle canim ben öğrendim bile
Birde doktorlar gününde ayrilmamizdan yanaymış
Ama bence iki bebek iki doğum izni olsa keşke 16+16
Çok şükür kalp atışını duyduk çok garip oldum insan kendini fantastik hissediyor gerçekten içinde bir canlı olduğunu duyunca Rabbim herkese nasip etsin inşallahdmthly canım dün kalp atışı için gidecektin ne oldu yazmadın duydunuz mu
Maşallah canım, darısı başımaÇok şükür kalp atışını duyduk çok garip oldum insan kendini fantastik hissediyor gerçekten içinde bir canlı olduğunu duyunca Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İnanmıyorum canım :) döllendigi zaman cinsiyeti belli aslında sonradan oluşan birşey degilki :)) benim içime sen kızın olacakmış diye doğuyor, sana benzeyen süslü bir kızın olacak :Kızlar bunları yiyenlerin kızı şunları yiyenlerin oğlu oluyor hurafelerine inanıyor musunuz böyle şeylere?
Ay benim kurbanım var zaten bebislereAyyyy ole olsa kurban bile kesilir yav
Bende ikinci donem hicc gitmemeyi dusunuyorum zaten canim. hayirlisyla ocagi gecirirsek donem basinda hemen ayriliriz ins. 10+10olduguna da sevindim valla.sagol canim
Müthiş bişey canım allahım herkese yaşatsın inşallah :)Çok şükür kalp atışını duyduk çok garip oldum insan kendini fantastik hissediyor gerçekten içinde bir canlı olduğunu duyunca Rabbim herkese nasip etsin inşallah
normal canım korkma :)Ya kızlar adet olacakmışım gibi sancım var normal mi?
Yarasin bebise o uykular en iyisini yapiyorsun canimm.ya bi corba koyuver yada esine sole disardan alip gelsin canim. ben surekli corba yemek istiyorum .Bebisin cani disardan istiyo de
Ne güzel yapmışsın uyuya uyuya büyüyor Bebisler :)
Şımart bugün kendini sevdiğin bişey alıverin dışardan :)
İnanmıyorum canım :) döllendigi zaman cinsiyeti belli aslında sonradan oluşan birşey degilki :)) benim içime sen kızın olacakmış diye doğuyor, sana benzeyen süslü bir kızın olacak :
Ya kızlar adet olacakmışım gibi sancım var normal mi?
Walla kıbrısta tip bebek tedavisinde cinsiyet seçimi de yapılabiliyor ama turkiyede yasak. Sanırım pgt yapılınca embriyo görülebiliyor cinsiyeti, kromozomlara bakıyorlar onda çünkü :):) ilahi canım volkan hocaya sorsakmı cinsiyetleri :) benim de erkek geçiyor erkek istediğim içinmi bilmiyorum :)