2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Günaydın kızlar :KK57: çok güzel uyuduk biz bgn de çok dinlendik:confused:
Maşallah size :nazar: günaydınlar
Bu arada ağrım falan var mı kasikta bende hiç bişey yok kendimi çok rahat hissediyorum
Bulantılarım da ıyi durumda
Alışmışim ağrılara bi sıkıntı mi var diye düşünüyorum o_O

Iyi geceler kizlar yazamadim buraya doktora gittim bugun kismetse dogumu yaptiracagim doktora basladim tup bebek merkeziyle isimiz bitmisti...bebegim 9 haftalik gorundu ultrasonda bi sıkıntı yok kalp atiyor gum gum :)sadece ben 9+4 hesapliyodum gun oynayabilir dediler...doktorum ilaclarina devam dedi 12. Haftaya kadar clexane crinone ve progestan kullaniyodum fitil olarak...ayrica doktorum benden farkli testler istedi tüp bebek oldugu icin sizden de istediler mi su testleri:lupus,anti mitokondriyal, ANA bi tane daha var da adini unuttum h harfliydi ac karnina kan verilmesi gerekiyor bunlari devlet hastanesi yapmiyomus ozel testler biz de merak ettik ins guzel sonuclar cikar 25 ekimde zeka testine gidiyoruz ins iyi olur her sey
Maşallah canım hep güzel haberlerle insqllah :)

Maşallah size :nazar: günaydınlar
Bu arada ağrım falan var mı kasikta bende hiç bişey yok kendimi çok rahat hissediyorum
Bulantılarım da ıyi durumda
Alışmışim ağrılara bi sıkıntı mi var diye düşünüyorum o_O

Maşallah canım hep güzel haberlerle insqllah :)
Benim de maşallah bulantıdan eser yok:nazar: ama dün gece midem çok kötü yandı elma yedim geçirsin diye yinede pek faydası olmadı. Ağrım da yok:nazar: ama oturup kalkarken varlıklarını hissediyorum:) biraz bası yapıyolar sanki içerden içerden. Aynıyız cnm inşallah olması gerektiği gibiyizdir. Adet dönemlerinde ağrı olabilir diye biliyorum yoksa ağrı olmaması telaşlanılıcak bişey değil
Tek sıkıntım gece uykuları. Bi türlü rahat edemiyorum

Benim de maşallah bulantıdan eser yok:nazar: ama dün gece midem çok kötü yandı elma yedim geçirsin diye yinede pek faydası olmadı. Ağrım da yok:nazar: ama oturup kalkarken varlıklarını hissediyorum:) biraz bası yapıyolar sanki içerden içerden. Aynıyız cnm inşallah olması gerektiği gibiyizdir. Adet dönemlerinde ağrı olabilir diye biliyorum yoksa ağrı olmaması telaşlanılıcak bişey değil
Tek sıkıntım gece uykuları. Bi türlü rahat edemiyorum
Aynı durumdayız canimmm yaşasın :nazar:
İçim rahatladı
Ağırlara Alışmışim maalesef :KK43:
Bulantım gitti mide eksimesi başladı
Otururken hissediyorum birazcık o da aynı
Varlıklarını hissetmek istiyor insan böyle belirtiler değişince korkuyor
Uyku da bende öyleyim öyle olcak sanırım bundan sonra uyku Kalitesi güzel ama rahat olamıyorum sadece

Son düzenleme:
Simdilik mevcutlari giyebiliyorum ama bunaltiyor bir süre sonra. . İşe gitmedigim icin idare edebiliyorum.baslarken bakmak laxim ama yeni biseyler
Kuzular ya gobusleriniz ne alemde? Ben tarti ustunde kilo almamis gorunuyorum ama hic bir pantolonum kapanmiyo, kapanirsa da nefes alamadigim icin aciyorum bir sure sonra:KK53:hafta sonu kendime hamis pantolonlari aldim da huzura erdim:cool:sizde durum ne canlar? Bir de herkese solediniz mi hamis oldugunuzu?:KK30:

M matildaaa canım nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun bir sonra ki doğum gününü bebeğinle geçirmen dileği ile :)

MEVANURRRR MEVANURRRR başınız saolsun tatlım :KK43: rabbim sabırlar versin .

M MissBbs bende sendenim canım gece yatağa girdimmi pozisyon sorunu yaşıyorum sola doğru yatın dedikleri için bu seferde sol tarafım uyuşuyor yüz üstü yatıyorum bana kocaman bir yatak lazım eşimi oturma odasında yatırmayı düşünüyorum:KK70:

G Germinal canım adına çok sevindim benim doktorumda gittiğimde senden kan tahlili istedilermi tüp bebek merkezi dedi dedim hocam 6 tüp kan verdim bende isteyeceğim senden bazı testler dedi senin yazdıklarından bahsetti sanırım ...

Aynı durumdayız canimmm yaşasın :nazar:
İçim rahatladı
Ağırlara Alışmışim maalesef :KK43:
Bulantım gitti mide eksimesi başladı
Otururken hissediyorum birazcık o da aynı
Varlıklarını hissetmek istiyor insan böyle belirtiler değişince korkuyor
Uyku da bende öyleyim öyle olcak sanırım bundan sonra uyku Kalitesi güzel ama rahat olamıyorum sadece
Bundan sonra varlıklarını 20.haftadan donra ancak hissederiz bence. Biraz büyüsünlerki içerde kıpırdanmalar başlasın:)

X