-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.341
Cnm bizimde morfoloji 1di. İstanbıldaysan maslak acıbademde bülent tıraşa gittim ben. İlk denememizdi ve ikizlere hamileyim. Tüp bebek tedavisi için tavsiye ederim ama sonrası için çok yoğun. Allah kısmet eder hamile kalırsan başka doktorla devam edersin ben öyle yapmaya karar verdimKızlar bana da yardımcı olur musunuz.eşimin morfoloji sorunu var yüzde 1.labaratuvari iyi olan bir tüp bebek merkezi arıyorum
Daha çok çok var deseneBundan sonra varlıklarını 20.haftadan donra ancak hissederiz bence. Biraz büyüsünlerki içerde kıpırdanmalar başlasın:)
Canım çok korkuyorum morfoloji kotu ama sayı iyi hızda iyi sayılır 430 milyon sayı. Sence çok önemli mi morfolojiCnm bizimde morfoloji 1di. İstanbıldaysan maslak acıbademde bülent tıraşa gittim ben. İlk denememizdi ve ikizlere hamileyim. Tüp bebek tedavisi için tavsiye ederim ama sonrası için çok yoğun. Allah kısmet eder hamile kalırsan başka doktorla devam edersin ben öyle yapmaya karar verdim
İlk sayfada ilk msjda hepimizin bilgileri yazıyo
Bizim ki baya zor geçicek galiba. Hala inanamıyorum ikiz olduğuna. insanın içinde 1 canlı taşıması muhteşem 2 canlı taşıması çok değişik ve muhteşem:)Daha çok çok var desene
sonra bide 30 da hissetmeemeye bqsliyormussun ikizde yer kalmadığı için karında Bebisler rahat hareket edemiyormuş
ohooo daha çok yol var önümüzde
Ben ilk görüşmeye gittiğimde çok güven vererek konuşmuştu hoca. Ben morfoloji nedir neden düşük olur onları bile bilmiyodum. Tedavi için gitmemiştim aslında ben 2 düşük yapmıştım ve düşüklerden etkilenmişmiyim sağlıklı mıyım diye kontrole gittim. Aklımın ucundan bile tüp bebek yaptırmamız gerekeceği geçmemişti. Ben 27 eşim 28 yaşında ve 1 yıllık evliydik daha. Ama hoca 2 düşüğün araştırılması gerektiğini söyledi ve böyle çıktık yola. Bu tedavide en önemli faktör laboratuvar ve işlemi yapacak olan hoca. ve laboratuvarları çok iyi diye biliyorum. Bizim oldu sizin neden olmasın. Rahat ol cnm en önemli şey rahat olmak ve inanmak. Ben tedaviye başladığım günden beri bebeğimizin olacağına o kadar inandım ki odasını arabasını kıyafetlerini fln planlıyodum:) inanmak ve istemek çok etkili. Sen iyice araştır ve tam güvenebileceğin yerde başlaki için rahat olsunCanım çok korkuyorum morfoloji kotu ama sayı iyi hızda iyi sayılır 430 milyon sayı. Sence çok önemli mi morfoloji
Bende hamile olsam hiç kalmam yerimden:))Offfff offfff kendimle ilgilenmem lazım yattığım yerden kalksam da işlerimi halletsem ben şimdiden böyleysem ilerde ne yapıcam bilmiyorum ....
Her eve bir sebeastian lazım
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına aldırsın....maşallah değerin çok güzel, ikiz olması için iki katından fazla yükselmesi gerekmiyormuş canım. Benim de 12.gün 700, 14.gün 1440 çıktı salı günü ultrasona gidicem. Senin transferden sonra kaçıncı günün oluyor cumartesi ?arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. 14 gün hcg degerim 896 cıktı. 16 gün degerim ise 1825. cumartesi ultrasona girecem. sizce ikiz olabilirmi.
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına aldırsın....maşallah değerin çok güzel, ikiz olması için iki katından fazla yükselmesi gerekmiyormuş canım. Benim de 12.gün 700, 14.gün 1440 çıktı salı günü ultrasona gidicem. Senin transferden sonra kaçıncı günün oluyor cumartesi ?
Aynı gün olmuş transferimiz canım :) ay hadi allah gonlundekini versin cumartesi kontrol sonucunu yaz mutlaka ben de çok merak ediyorum ikiz mi diye :)Çok teşeekkür ederim. ALLAH razı olsun. Rabbim sizinde tamamına erdirsin. saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. benim transfer günü 18 eylül de oldu. cumartesi ultrason günüm 23 günü oluyor yani. 10.gün 196, 12.gün 468, 14.gün 896 ve 16.gün ise 1825 cıktı. sizinde degerle cok güzel. maşallahh
öylemiii ne güzel tesadüfff :))) tamam oldu mutlaka yazacam :) amin cümlemizin saglıklı şekilde inşallahhhAynı gün olmuş transferimiz canım :) ay hadi allah gonlundekini versin cumartesi kontrol sonucunu yaz mutlaka ben de çok merak ediyorum ikiz mi diye :)
Süslü annesweet-73 o günlerde gelecek canım benim kendime bakmam lazım paspal anne gibi ortalıkta zombi gibi gezmiyim diyorum neyseki hallettim işlerimi ojemi de sürdüm