2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

insallah cnm.evet donduruldu 10 tane buz bebegim var.cift transfer yapilcak insalalah bakalim nasip kismet
Maşallah nazar değmesin harika 2 si konsa 8 i kalır. Benim toplam 3 tane var kalırsa 1 tane kalır kısmet artık. Daha önce transferin varmı yoksa benim gibi geçen ay toplandı bu ay transfer mi yapılacak

mayis transfere gidemeyen bir denemem oldu.tek yumurtam buyudu pkolu oldugun halde.tamamen doktorun doz ayarlamasini yapamamasindan.
bu denememde 26 yumurtam toplandi.ilk kez transfer olacak

mayis transfere gidemeyen bir denemem oldu.tek yumurtam buyudu pkolu oldugun halde.tamamen doktorun doz ayarlamasini yapamamasindan.
bu denememde 26 yumurtam toplandi.ilk kez transfer olacak
Maşallah canım yaaa harikasın. Pko yu bu yüzden seviyorum. Rezerv çok ve tedaviye hemen cevap veriyor ve kaliteli yumurtalar. Tüp bebekte başarı pko da en yüksek düzeydeymiş. Bende sıkontı zaten rezerv azlığı ilaçlar çok yüksek dozda kullanılmasına rağmen 3 tane oldu. İlaçların dozu yüksek olunca da rahim duvarı inceliyomuş o yüzden 1 ay bekledik

bende de rezerv az maalesef. mecburen yüksek doz kullanılıyor ama bu tedavide iğne olduğum günler kısaldı ve yumurtalar ilkine göre daha kaliteli oldu. fsh yükselince yumurta kalitesi azalıyo

bende de rezerv az maalesef. mecburen yüksek doz kullanılıyor ama bu tedavide iğne olduğum günler kısaldı ve yumurtalar ilkine göre daha kaliteli oldu. fsh yükselince yumurta kalitesi azalıyo
Allah tamamına erdirsin ne güzel hamiş haberin ve bebişine kavuşmuşsun. Peki aynı ay transferin oldumu, kaç yumurta toplandı, ilk denemen miydi, rahim duvarın kaç mmdi transferde. Çok oldu dimi kusura bakma ama kendim gibi birisini bulunca merak ettim şimdiden sağol

İşin ilginci benim fsh da düşüktü. Diğer hormon tahlilleri de normaldi. 3 doktora gittim hiç biri bana söylemedi böyle bir şey hep eşimin üstünde yoğulaştık sonra amh 1 çıktı ben şooook işte böyle kısaca...

ilk deneme negatif kimyasal oldu. 2.de yumurtalar büyümedi iptal oldu. bu 3. deneme. aynı ay transferim oldu. 5 yumurta toplandı 2 si küçük kaldı büyümedi. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu kalan 1 tane 5. güne gidemedi dondurulamadı.
benim amh geçen sene 0.54 tü. senin değerin kritik değil. hiç kafana takma.

Cok haklisin senin gibi dusunuyorum canim tedavi surecinde cektigimiz zorluklari biz biliriz hayalime kavustum Rabbimin izniyle ama kendimi hep arka plana atmamin aliskanligi once ben bebegim demem lazim farkina varsamda hayatima gecirmem lazim en onemlisi

Ne güzel yazmışsın ayrıntılı sağol. Kötü deneyimin olmuş ama sanırım merkezden, sonuncuda anladığım kadarıyla merkez değiştirmişsin. Hayırlısı olmuş bebişin seninle. Ne güzel Allah tamamına erdirsin. Yımurta sayımız da aynıymış darısı başıma isteyen herkesin başına inşallah. Güzel haberlerin olsun... gelişmeleri takip edicem

Kizlarr benden bi parca daha dustu.anlam veremiyorum dusuk yapan daha once arkadaslar bolemi oluyor olsaydi bu hafta 9 haftasiydi.kucuk keseydi parcalar ole kucuk degil

Kizlarr benden bi parca daha dustu.anlam veremiyorum dusuk yapan daha once arkadaslar bolemi oluyor olsaydi bu hafta 9 haftasiydi.kucuk keseydi parcalar ole kucuk degil
Doktora gittin mi canım. Bilgim yok ama tedavi sürecinde kist çikolata kisti miyom falan oluşmuş olabilir mi acaba kanaman var mı belki kesen sağlamdır kisler düşüyodur

Doktora gittin mi canım. Bilgim yok ama tedavi sürecinde kist çikolata kisti miyom falan oluşmuş olabilir mi acaba kanaman var mı belki kesen sağlamdır kisler düşüyodur
Doktor.kanamayla atarsin demisti keseyi.kanamam baya var sabah bi parca.dusurmustum hatta kese bos dediler ama sanki.icinde bebegim vardi gibi yada ben halusulasyon goruyorum bilmiyorum.az once buyuk bi parca daha dustu.kanamn bitince gelirsin dedi doktor.bitsin gitcem resimlerini cektim.gostercem bakalim.ne dicek.madem kesem o kadar.kucuktu bu parcalar neyin nesi

Ne olur kendini üzme. Gerçi söylemesi kolay diyceksin ama önce senin sağlığın. Daha kötüsü olmadan kendisi düşmüş en azından. Biraz kendini toparla yeni umutlarla yola devam. Belki yumurtan iyi değildi böylesi hayırlı. Şu kanaman bir geçsin de kafanı dağıt, gez, toz sonra yine güzel şeyler olur canım

Amin canim insallah.ole diyoruz canim bizde belkide sagliksiz olcakti diye.zorlaniyorum ama aliscam zamanla.suan pek.bi yere cikamiyorum kanamam cok ama bitsin kafami dagitmak icin durmucam evde canim sagolasin

yok canım hepsi aynı merkezde oldu. doktor beni takibe aldı güzelce izah etti. fsh düştüğü zaman başlayabiliriz sürekli deneyeceğiz dedi. 3 ay bekledim otlar çöpler vitaminler derken rastgele hormon baktırdım vee fsh düşmüş. direk hastaneye gittim. personelin çoğu yıllık izinde olduğu halde geri çevirmedi doktor ve hemen başlattılar. Allahım isteyen uğraşa erkese nasip esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…