2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gunaydin kizlar benim bugn transferin 5. Gunu dun aksamdan beri sag yumurtalik kasik bolgemde cok siddetli degil ancak dunden beri devam eden yanma ve sanci gibi batmalar var hatta yururken sag bacagimla kasik arasi da biraz zorlaniyor cekme gibi bir his var normal mi? Korktum ya umarim guzel seyler oluyordur, bana bilgi verir misiniz lutfen?

Gunaydin kizlar benim bugn transferin 5. Gunu dun aksamdan beri sag yumurtalik kasik bolgemde cok siddetli degil ancak dunden beri devam eden yanma ve sanci gibi batmalar var hatta yururken sag bacagimla kasik arasi da biraz zorlaniyor cekme gibi bir his var normal mi? Korktum ya umarim guzel seyler oluyordur, bana bilgi verir misiniz lutfen?
Sıkıntı yok tatlım biz de de oldu o hala olduğu da oluyor
Normal bir ağrı o
belirti arama bence çok yanıltıyor insanı çok fazla ilac kullaniyoruz
sadece olumlu düşün şu An içinde bir bebis var dikkat et ona :)

İnşallah bebeğin sana tutunuyordr cnm bende öyle olmuştum

günaydın herkese...
bende de aynısı olmuştu.hatta mens günüme kadar artarak devam etmişti. kan tahlili günümde de şiddetliydi ama pozitif geldi.. moralini bozma, hem geçirdiğimiz operasyonlardan hem ilaçlardan oluyor..

Kontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri:KK200::KK200:. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Bide harmony testinden bahsetti hoca bi sonraki kontrolümde 12-13 hafta aralığında yapılıyomuş. Anneden kan alıp abd ye gönderiyolarmış ve down sendromu yada herhangi bi kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyomuş. Bize bıraktı tercihi ama eşim yaptırmak istedi. 1000dolar gibi fiyatı varmış. Normal gebeliklerde ikili test yapılıyomuş ama ikizlerde o sonuç vermiyomuş harmony yapılıyomuş. Bi sonraki randevum 3 hafta sonra. Vicdanım bu teste elvermiyo ama içimiz rahat olsun diye yaptırıcam. Hayırlısı olsun..
Canim öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Icini ferah tut yavrularin sağlıklı buna inan.
Benim anne babamda kan uyuşmazlığı varmış. Annem bunu 5. Gebeliğinde 7.ayda hareket hissetmeyince dra gidince öğreniyor. Ve ne dusugu var ne sağlıksız çocuğu. Hatta ben 2.yim :) doktor hayret etmişti bu duruma.. mucize çocuklar demişti. .
Ben ikili testi bile yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çocuk down sendromu bile olsa ben aldirmicam onun da yaşamaya hakkı var diye düşünüyorum. Kıyamam. . Tabiki Allah hepimize hayirlisindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin.

Canim öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Icini ferah tut yavrularin sağlıklı buna inan.
Benim anne babamda kan uyuşmazlığı varmış. Annem bunu 5. Gebeliğinde 7.ayda hareket hissetmeyince dra gidince öğreniyor. Ve ne dusugu var ne sağlıksız çocuğu. Hatta ben 2.yim :) doktor hayret etmişti bu duruma.. mucize çocuklar demişti. .
Ben ikili testi bile yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çocuk down sendromu bile olsa ben aldirmicam onun da yaşamaya hakkı var diye düşünüyorum. Kıyamam. . Tabiki Allah hepimize hayirlisindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin.
Maşallah diyelim cnm annene. Zaten eskiden bu kadar detaylar yokmuş ve bebeklerde sağlıklı sağlıklı doğuyomuş. Annem bana hamileyken 9aylık doğuma gitmeden camları silmiş te gitmiş dönüşte eve misafir gelicek diye inanılır gibi değil. Şimdi biz o kadar detayların içindeyiz ki valla neye nasıl yetişiceğimizi şaşırmış durumdayız.. Down sendromu var mı anemi ihtimali var mı herşeyi öğrenme lüksümüz olduğu için bu detayların içinde boğuluyoruz..

Kızlar geceleri uyku nedir unuttum benim bıdık çok gazlı ve huysuz olacak sanırım ben şuan çok gazlıyım özellikle geceleri ...birde gece çok şimşek ve gök gürültüsü vardı yağmur felaketti...

Bu arada babamız doğum günü hediyesi bebeğimize body almış :KK70: Bebeğim de bana pasta almış üzerine de not yazmış 'anneciğim nice senelere yakında geliyorum ' diye :)

Kızlar crinone jel kullananlar kullandıktan sonra yanma oluyo mu bazen. Hani sistit olmuşun gibi?
Canim benim de arada oluyor. Sanırım jel in ucunu koparirken ucunda tirtikli bölüm kalıyor ve biz içeri iterken tahriş ediyor. . Hatta kahverengi lekelenme bile bundan olabilir demişti dr

Kızlar geceleri uyku nedir unuttum benim bıdık çok gazlı ve huysuz olacak sanırım ben şuan çok gazlıyım özellikle geceleri ...birde gece çok şimşek ve gök gürültüsü vardı yağmur felaketti...

Bu arada babamız doğum günü hediyesi bebeğimize body almış :KK70: Bebeğim de bana pasta almış üzerine de not yazmış 'anneciğim nice senelere yakında geliyorum ' diye :)
Yaaa çok güzelll :) benim öküz eşim hayatta düşünemez öyle incelikleri. Çok güzel düşünmüş valla tebrik ederim:)

Canim benim de arada oluyor. Sanırım jel in ucunu koparirken ucunda tirtikli bölüm kalıyor ve biz içeri iterken tahriş ediyor. . Hatta kahverengi lekelenme bile bundan olabilir demişti dr
Evet hatta dün akşam biraz zorlandım yaparken o tırtıklar yüzünden. Olabilir cnm. Ama doğru düzgün kopmuyoki napalım

Yaaa çok güzelll :) benim öküz eşim hayatta düşünemez öyle incelikleri. Çok güzel düşünmüş valla tebrik ederim:)

Canım ya eşim çok sever sürprizleri bana göre daha ince düşünüyor :KK70: işten gelip her akşam bebeğimizle konuşuyor sonra beni sorguya çekiyor ilaçlarını içtinmi yemek yedin mi yoğurt yedinmi ceviz yedin mi süt içtim mi deli ediyor beni adam ilaçlarımı kontrol ediyor dün crinone jelim bitmişti eşime de söylemedim bitti diye aaa bi baktım almışta gelmiş sen nerden biliosun bittiğini dedim babayım ben bilirim diyo terlikle kovalayasım var var

X