- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.881
Allah razi olsun canimm insallahh.ama size uzuntu yasak buda rabbimin taktiri siz bole guzel haberler yazinki bizede moral olsun ama siz bizimle.uzulmeyin yigenlerimize stres yasak.bu arada hepimiz terazi kadiniyiz sanirim :)
Alice Mutlu yılar Can'ım nice doğum günleri kutlamak nasip olsun yavrunla sevdiklerinle inşAlice in Wonderland
Sağol canım bu arada doğum günün kutlu olsun. Bebişinle sağlıkla kutlarsın inşallah. Cumartesi transfer günüm. Bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var
Aminnnn canimm insallahhh.allah razi olsun hepinizden canim destek oldunuz dualar ediyonuzz rabbim saglicakla almayi nasip etsin yavrularinizi insallahhCanım benim güzel yürekli arkadaşım Allah razı olsun mutluklarımızı,acılarımızı ne mutlu ki paylaşabiliyoruz rabbim sizleri de en kısa sürede ödüllendirsin inşallah bu ara da maaşallah terazi hatunuyuz hepimiz :)
Masallahh ikizlere insallah guzel.cikar sonuclariniz.dusuk yapanlara ignemi yapiyolar canim bilgim yok.ne zaman yaptirmak gerekiyor kan ignesimiKontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Bide harmony testinden bahsetti hoca bi sonraki kontrolümde 12-13 hafta aralığında yapılıyomuş. Anneden kan alıp abd ye gönderiyolarmış ve down sendromu yada herhangi bi kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyomuş. Bize bıraktı tercihi ama eşim yaptırmak istedi. 1000dolar gibi fiyatı varmış. Normal gebeliklerde ikili test yapılıyomuş ama ikizlerde o sonuç vermiyomuş harmony yapılıyomuş. Bi sonraki randevum 3 hafta sonra. Vicdanım bu teste elvermiyo ama içimiz rahat olsun diye yaptırıcam. Hayırlısı olsun..
Eğer senin kan grubun negatif eşinin pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo cnm. İlk gebelikte sorun olmuyo çnkü vücut daha bu antikorları tanımadığı için savaşamıyo. Ama eğer ilk doğumdan sonra yada düşük yaptıysan (çok küçük düşüklerde yapmıyolar ama ben 6haftalık düşük yaptım olmam gerekirken eski doktorum uyarmadı ve çok küçük gerek yok dedi.) vücut o antikorları artık tanımış oluyo ve bi sonraki gebelikte savaşıyo. Buda bebeğin kansız kalmasına sebep oluyo. O yuzden en sağlıklısı düşükten sonra her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı testi yaptırıp uyuşmazlık varsa iğne olmak. Bunun belli bi süresi var sanırım düşükten sonra 48saat miydi neydi bunu tam bilemiyorum. Bana yapılmadığı için şimdi bütün hamileliğim boyunca kontrol edilicek ve Allah korusun belki anemi sorunu yaratıcak..M
Masallahh ikizlere insallah guzel.cikar sonuclariniz.dusuk yapanlara ignemi yapiyolar canim bilgim yok.ne zaman yaptirmak gerekiyor kan ignesimi
Maşallah onlaraKontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Bide harmony testinden bahsetti hoca bi sonraki kontrolümde 12-13 hafta aralığında yapılıyomuş. Anneden kan alıp abd ye gönderiyolarmış ve down sendromu yada herhangi bi kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyomuş. Bize bıraktı tercihi ama eşim yaptırmak istedi. 1000dolar gibi fiyatı varmış. Normal gebeliklerde ikili test yapılıyomuş ama ikizlerde o sonuç vermiyomuş harmony yapılıyomuş. Bi sonraki randevum 3 hafta sonra. Vicdanım bu teste elvermiyo ama içimiz rahat olsun diye yaptırıcam. Hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun canım dikkat et kendine transferden sonra pozitif düşün pozitif olsun :)Arkadaşlar topiği biraz ön sayfalardan okumaya çalıştım. Bebişlerine kavuşan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, alırız. Kaybeden ya da risk taşıyan arkadaşlar için çok üzüldüm. Herşey Allahtan. Doğal seleksyona inanıyorum. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Ömür boyu hem bebek hem biz sıkıntı çekeceğimize hayırlısı bu. Tabiki kabullenmek çok zor ama biz yılmayız bebişlerimize kavuşana kadar uğraşıcaz. Allah sağlıklı yavrularımızı nasip etsin. Her şerde bir hayır vardır. İnanın daha güzel kaderler bizi bekliyodur inşallah. Geçen ay 3 yumurtam donduruldu 3. Gün. Cumartesi transferim var ve çok heyecanlıyım. Bu dönemde yardımlarını bekliyorum. Herşey Allahtan hayırlısıysa sağlıklıysa olsun yok değilse Allah en iyisini bilir. Onun verdiğine şükür....
Oy masallahhh minnaklara.Kontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Cok sagol canim bilgi icin.ikimizde pozitifiz uyusmazlik yok cok sukur.sakin kotu dusunme hic bi sorun cikmicaz insallah allahin izniyle .Eğer senin kan grubun negatif eşinin pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo cnm. İlk gebelikte sorun olmuyo çnkü vücut daha bu antikorları tanımadığı için savaşamıyo. Ama eğer ilk doğumdan sonra yada düşük yaptıysan (çok küçük düşüklerde yapmıyolar ama ben 6haftalık düşük yaptım olmam gerekirken eski doktorum uyarmadı ve çok küçük gerek yok dedi.) vücut o antikorları artık tanımış oluyo ve bi sonraki gebelikte savaşıyo. Buda bebeğin kansız kalmasına sebep oluyo. O yuzden en sağlıklısı düşükten sonra her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı testi yaptırıp uyuşmazlık varsa iğne olmak. Bunun belli bi süresi var sanırım düşükten sonra 48saat miydi neydi bunu tam bilemiyorum. Bana yapılmadığı için şimdi bütün hamileliğim boyunca kontrol edilicek ve Allah korusun belki anemi sorunu yaratıcak..
Sagol matilda dun gecemle bu sabahim cok zor gecti agri cok siddetli.keseyi gordum ben parcalanmamis.kanama cok dedigin gibi.dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bu gercekten ona es deger sanirim.surundum nerdeyse iki buklum.kanamam asiri.kizlar mevlanur ve arzuum siz doktorunuza agri kesici sorun herkesin ayni olcak diye bisey yok tabiki ama agrili olursa icersiniz en
Canim sen icseydin ya ağrı kesici bana Dr minuset icebilirsin demişti bende suan sadece köyü kahve lekelenme var Rabbim yardimcimiz olsun
InsallahZuzum insallah gerek kalmicak ameliyata rabbim yaninda olsun insallah atlat biran once.
Sagol canimcim.Oy hic kiyamam zuzum ama cok agrin olursa Cumartesiyi beklemeden mutlaka git, ilerleyen vakalarda daha kotu sonuclari olabiliyor biliyosun..dualarim hep seninle guzel&guclu arkadasimm
Kizlar kendimi hic iyi hissetmiyorum yakinimdaki insanlar gercekten iyi gun dostuymus ben ama sizin gibi gulup gecemiyorum kendime zarar veriyorum aglayarak
Sağol canım desteğin için . İnşallah hepimiz için en iyisi olur. Buradan sizinle paylaşıcam sizden de güzel haberlerinizi bekliyorumSiyahinci insallahh guzel haberlerle gel.insallahh hersey yolunda gider seninde hamilelik haberini aliriz burdan
Canım topiği takip etmediğim için yeni gördüm durumunu. Allah yardımcın olsun. Ne umutlarla başlıyoruz tedaviye sonuç bu olunca yıkılıyoruz. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer güzelim. Herkesin bir imtahanı var bu da bizimki. Ne desem boş ama sağlıklı olsaydı yaşardı diye düşün. Allahın sevgili kuluymuşsun ki seni başka bir imtahanla sınamadı. Biraz dinlen yine denersin tatlım. Ne olur iyi ol sen iyi ol da eşin de iyi olsun. Yeni umutlarla devam et. İnşallah acıların en kısa sürede dinerSiyahinci insallahh guzel haberlerle gel.insallahh hersey yolunda gider seninde hamilelik haberini aliriz burdan