2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allah razi olsun canimm insallahh.ama size uzuntu yasak buda rabbimin taktiri siz bole guzel haberler yazinki bizede moral olsun ama siz bizimle.uzulmeyin yigenlerimize stres yasak.bu arada hepimiz terazi kadiniyiz sanirim :)

Canım benim güzel yürekli arkadaşım Allah razı olsun mutluklarımızı,acılarımızı ne mutlu ki paylaşabiliyoruz rabbim sizleri de en kısa sürede ödüllendirsin inşallah bu ara da maaşallah terazi hatunuyuz hepimiz :)

Sağol canım bu arada doğum günün kutlu olsun. Bebişinle sağlıkla kutlarsın inşallah. Cumartesi transfer günüm. Bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım var

Canım yanlış alıntı yaptın sanırım teşekkür ederim canım benim bizdende sana bol dua inşallah bebeğine kavuşursun :)

Kontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Bide harmony testinden bahsetti hoca bi sonraki kontrolümde 12-13 hafta aralığında yapılıyomuş. Anneden kan alıp abd ye gönderiyolarmış ve down sendromu yada herhangi bi kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyomuş. Bize bıraktı tercihi ama eşim yaptırmak istedi. 1000dolar gibi fiyatı varmış. Normal gebeliklerde ikili test yapılıyomuş ama ikizlerde o sonuç vermiyomuş harmony yapılıyomuş. Bi sonraki randevum 3 hafta sonra. Vicdanım bu teste elvermiyo ama içimiz rahat olsun diye yaptırıcam. Hayırlısı olsun..

Aminnnn canimm insallahhh.allah razi olsun hepinizden canim destek oldunuz dualar ediyonuzz rabbim saglicakla almayi nasip etsin yavrularinizi insallahh

M
Masallahh ikizlere insallah guzel.cikar sonuclariniz.dusuk yapanlara ignemi yapiyolar canim bilgim yok.ne zaman yaptirmak gerekiyor kan ignesimi

M

Masallahh ikizlere insallah guzel.cikar sonuclariniz.dusuk yapanlara ignemi yapiyolar canim bilgim yok.ne zaman yaptirmak gerekiyor kan ignesimi
Eğer senin kan grubun negatif eşinin pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo cnm. İlk gebelikte sorun olmuyo çnkü vücut daha bu antikorları tanımadığı için savaşamıyo. Ama eğer ilk doğumdan sonra yada düşük yaptıysan (çok küçük düşüklerde yapmıyolar ama ben 6haftalık düşük yaptım olmam gerekirken eski doktorum uyarmadı ve çok küçük gerek yok dedi.) vücut o antikorları artık tanımış oluyo ve bi sonraki gebelikte savaşıyo. Buda bebeğin kansız kalmasına sebep oluyo. O yuzden en sağlıklısı düşükten sonra her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı testi yaptırıp uyuşmazlık varsa iğne olmak. Bunun belli bi süresi var sanırım düşükten sonra 48saat miydi neydi bunu tam bilemiyorum. Bana yapılmadığı için şimdi bütün hamileliğim boyunca kontrol edilicek ve Allah korusun belki anemi sorunu yaratıcak..

Maşallah onlara
3lu test yapıyorlar genelde canım ikizlerde biraz daha doğru sonuç veriyormuş
Zaten normalde de olsa 2li test yaptırmazdim sonuçları çok fazla yanlış çıkabilen bir test sadece istatistik sonuçta
Ki çevremde çok fazla arkadaşımın yanlış çıktı
Ayrıntılı ultrasonu yeterli görüyorlar genelde ikizlerde

Hayırlısı olsun canım dikkat et kendine transferden sonra pozitif düşün pozitif olsun :)

Oy masallahhh minnaklara.
Yasasinnnn kardeslerimiz buyuyor diye seviniyor benim sipalarda.
Aman kuzum dikkat et. Risk varsa kontrol ettir duzenli.
Bana daha 2li 3lu hicbise demedi doktorum .dayanamayip erken gitcem bu sefer .bekliyorm 4gozle guzel haberleri

Cok sagol canim bilgi icin.ikimizde pozitifiz uyusmazlik yok cok sukur.sakin kotu dusunme hic bi sorun cikmicaz insallah allahin izniyle .

Kizlar kendimi hic iyi hissetmiyorum yakinimdaki insanlar gercekten iyi gun dostuymus ben ama sizin gibi gulup gecemiyorum kendime zarar veriyorum aglayarak

Kendinden cok minigine zarar veriyorsun canim.onlar icin iyi olmak guclu olmak zorundayiz. Canim sikildigi heran varliklarina sukredip ancak oyle.teselli olabiliyorum. Kolay elde etmedik cunku onlari kimsenin uzmesine izin vermemem gerek.
Lutfen sende dikkat et kendine. Gerekirse kulakta pamukla.gezcez ve gercekten duymayacagiz canimm .unutma senden ve bebeginden onemli hicbisey yok suan !!
Kizlar kendimi hic iyi hissetmiyorum yakinimdaki insanlar gercekten iyi gun dostuymus ben ama sizin gibi gulup gecemiyorum kendime zarar veriyorum aglayarak

Siyahinci insallahh guzel haberlerle gel.insallahh hersey yolunda gider seninde hamilelik haberini aliriz burdan
Canım topiği takip etmediğim için yeni gördüm durumunu. Allah yardımcın olsun. Ne umutlarla başlıyoruz tedaviye sonuç bu olunca yıkılıyoruz. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer güzelim. Herkesin bir imtahanı var bu da bizimki. Ne desem boş ama sağlıklı olsaydı yaşardı diye düşün. Allahın sevgili kuluymuşsun ki seni başka bir imtahanla sınamadı. Biraz dinlen yine denersin tatlım. Ne olur iyi ol sen iyi ol da eşin de iyi olsun. Yeni umutlarla devam et. İnşallah acıların en kısa sürede diner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…