2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar crinone jelin ucunu kopardıktan sonra kalıntıları elinizle temizleyin ben öyle yapıyorum tırtıkları temizleyip ilacı yapıyorum

Kızlar crinone jel kullananlar kullandıktan sonra yanma oluyo mu bazen. Hani sistit olmuşun gibi?
"ucunu kopardıktan sonra kremi biraz dışarı çıkar, bu rahatça uygulamanı ve tahrişi önler. kayganlık sağlıyor, ilişki gibi düşün. merak etme geri kalanı sana yeter. " demişti. tahriş ile ilgi bir problemim olmadı, başlarda alışmakta zorlandım ama yine de uygulamak sinir bozucu

hemşire demişti bu arada

Nasılsın canım nerelerdesin nasıl Bebis?
Dinlenmeye devam mı

sagolasin canim benim. dinlenirsem yatarsam iyiyim canim. iki gün önce düsüncesizlik edip biraz ayakta kaldim hemen kirmizi kanama oldu. hemde 4 gün boyunca hicbisey yoktu tam gecti heralde diyordum. tabi esim kizdi ben kendime kizdim ama akillandim :) evi pislik götürsede ayakta kalmicam. zaten bugun kontrolo gidecegiz yatmaya devam derse annem gelecek. bende durumlar böyle sen nasil oldun canim?

Ah canım benim bende yapıyorum bazen öyle işte alışmamışlık
Hemen ıyi olunca burayı mi toplasam şurayı mı temizlesem
Dün ben de senin gibi yaptım ağrılar ve pembe bir leke
Hadi bakalım güzel haberlerle dön kontrolden Canim :)
Yarın benim kontrolüm var duruma göre bende annemi cagiracagim

:) bosver canim işi gücü artik ben oyle yapmaya calisiyorum. bebislerimizi kolay bulmadik. maddi manevi ne zorluklar yasiyoruz.
bebisimi görecegim icin heyecenliyim, ozledim minigimi :) ama muhtemelen yatmaya devam der diye düsünüyorum. hayirlisi bakalim

Çamaşır bulaşık pratik yemek dışında iş yapmıyorum eve yardımcı ablamız gelip evimizi siliyor temizliyor saolsun.bugün çok huysuzum ben başım ağrıyor uykusuzum her şey batıyor gözüme çevremde ki insanların soruları boğuyor beni ne yiyosun ne içiyorsun ilaç kullanıyor musun crinone jeli nasıl uyguladığıma kadar soruyolar bu bahsettiğim kişiler kendi ailem değil ailem soru sormaz çünkü ne kadar olgun olup böyle didiklenmekten hoşlanmadığımı bilir.bazı insanlar bebeğimin burcuna kadar araştırıyorlar ya sabır ya muhammed...

Bol bol izle minigini bugün Video da çek bence ben yarın çekicegim
Ayyy gerçekten özlüyor insan bi de
Şekli şemali belli olunca hiç duramiycaz galiba
İki kontrol arası bende duramıyorum bazen kaçamak yapıyorum bu pazartesi yaptım gördüm burda bebislerimi
canım valla umrumda değil artık temizlikmis falan
ufacık harekete gelmiyor bizimkiler nazlı napalım artık :) biz de yata yata büyütüruz

Yok canım bende temizlik falan yaptığım yok ama o dediklerini yapmaya bile gelmiyor eğilmeli kalkmalı hareketlere gelmiyor benimkiler
bulaşık makinesini de eşim Boşaltıyor artik
Çok nazlilar çok
Azcik kanama yaşadım artsin istemiyorum ondan sonra tamamen yatış diyecek çünki
Ben de de ikiz deyince hemen tup bebek mi muhabbeti herkes de bilsin istemiyorum
Ne sorular ne sorular
Alice maalesef öyle insanlar hepimizin çevresinde var çok meraklılar

Benim kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu eşimin ailesi meraklı maalesef... Crinone jeli nasıl yaptığıma kadar soruyolar yaw size ne yapıyorum işte bende yapıyorum işte dedim internetten araştırıyorlar bu sefer

Bide akıl vermiyorlar mı onu ye bunu ye şunu yap dedim valla doktorum ne diyorsa canım ne istiyorsa onu yapıp yiyorum başkalarının yanlış bilgilerine ihtiyacım yok...

papatya1655 zeymuss dmthly nasılsınız? Ben yatıp duruyorum işte lekeler gelmeye devam ediyor ama azaldı şükürler olsun . Bizimkiler gerçekten çok nazlı. Vee kızlar galiba benimkiler de iki tane. Geçen salı bir kese daha görünüverdi. Bıcırık saklanmış galiba. Ama doktor kanama alanımı kesemi emin olamadım dedi ama bence kese ben de gördüm fotoğrafta bile belli. Kanama alanı solda var, o farklı . Bakalım önümüzdeki salı belli olacak inşallah. sağlıklı olsunlar da kaç tane olursa olsunlar. Bir de mide bulantılarım başladı . Hergün bi posta wcdeyim. Sea bandten alacağım.

Bende annemlerde kalmanın çok büyük rahatlığını yaşıyorum.
benim annemin amcaları ikiz olduğu için kimsenin aklına tüp bebek gelmedi:) ama ben çenemi tutamayıp tedavi sürecinde düğünlerine gidemediğim bikaç arkadaşıma tedaviden söz etmiştim. Sanırım fısıltı gazetesi iyi çalışıyo herkes biliyoruz da he bilmiyoruz modunda sanki uzaydan çocuk getirttim de saklıyorum ay bide densiz insanlar var kusur hanginizde diye soran. "Kusur" olarak görülmeside çok ironik! Yani hayırlı olsun de tebrik et dua et dimi. Yok illa öğrenicekler her şeyi.

Merhaba kizlar okul acildigindan beri yorgunluktan ölüyorum dun bi de sesim kısıldı zaten mide bulantilari öldürüyor arkadaslarim cubuk krakerle yasiyosun diyolar...surekli bi bulanti bezdim valla:) salı günü kadin dogum doktoruma gidecem artik tüp bebek doktoruyla isimiz bitti...evde bi is yapmiyorum hafif seyler sagolsun esim yapiyor mide bulantilarim oldukca gelip bebisimle konusyor anneni üzme diye...boyle zamanlarda anlayisli es lazimmis gerçekten..

Aa hadi hayırlısı olsun salı günü güzel haberlerle gel bize. Cnm bulantıya en iyi sık aralıklarda bileyler yemek iyi geliyo. Ben geçen hafta berbattım çubuk kraker aldım her saat başı 2-3 atsam bile ağzıma bulantıyı geçirdiğini hissettim. Acıkmamaya çalış. 2-3 saatte bir ana yemek ara öğün dengesini kur faydasını göürceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…