Kontrolden geldim kızlar. Benim yaramazlardan bitanesi 10hafta1 gün diğer narin yavrum 9hafta 3 günlük gözüküyo. 32mm ve 26mm olmuşlar. Pıt pıt atıyodu yine kalpleri
. Kan uyuşmazlığı çıktı daha önce düşük yapmıştım 6haftalık diye iğne yapmamışlardı ama etkilenip etkilenmediğime bakmak için tahlil fln da yapmamışlardı. Hoca az da olsa etki etmiş dedi bi test daha istedi ne derece etki ettiğini görmek için. Umarım yüksek çıkmaz yoksa çocuklarda anemi ihtimali oluyomuş. Kan uyuşmazlığınız varsa düşük yapanlar sakın iğneyi ihmal etmeyin! İnşallah bizimkide önemli boyutta değildir. Hiç bişey olmaz..
Bide harmony testinden bahsetti hoca bi sonraki kontrolümde 12-13 hafta aralığında yapılıyomuş. Anneden kan alıp abd ye gönderiyolarmış ve down sendromu yada herhangi bi kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyomuş. Bize bıraktı tercihi ama eşim yaptırmak istedi. 1000dolar gibi fiyatı varmış. Normal gebeliklerde ikili test yapılıyomuş ama ikizlerde o sonuç vermiyomuş harmony yapılıyomuş. Bi sonraki randevum 3 hafta sonra. Vicdanım bu teste elvermiyo ama içimiz rahat olsun diye yaptırıcam. Hayırlısı olsun..