- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.861
Alice in Wonderland doğum günün kutlu olsun canım en kötü günün böyle mutluluklarla sevinçlerle dolu olsun. 2 kişi olduğunuz son doğum günü olsun . Benimde doğum günüm yaklaşıyo 25inde. Bu sene en güzel hediyeleri aldık galiba
Alice dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara esin ve bebisinle insallahh
İnşallah öyle olacak canımSağol canım bende sabrediyorum imtihanıma. .güzel temennin için çok teşekkür ederim. .benim daha kanama başlamadi bekliyorum. Doktor 1 hafta da başlar dedi. .benim de gelişmedigi için 6 haftalik kürtaj olmak istemiyorum. .Bu gecede bunun stresinden yavrumun acisindan uyuyamadim. .
Ne kadar güzel yüreğin var senin canım. .çok sağol canım. .benim de isteğim bu artık hastane görmek istemiyorum olacaksa kendiliğinden olsun..doktor da rahim gebeliği öğrendi dedi. .inşallah öyle olur. .Rabbim sizlere kucağıniza almayi nasip eylesin
Zuzu sen çok güçlü bir kadınsın burda hep bunu dusunmisumdur senin için seni görmesem de2 gundur cok sanci cektim.Dun serum falan yaptilar.Ama doktorum dayan degerlerin iyi gidiyor ameliyata almayayim seni diyor.Ise gitmiyorum iki gundur agri kesici falan dayanmaya calisiyorum.Cumartesi kontrolume kadar sabredebilirsem cok iyi olacak.
Alice ee tekrar mutlu yıllara güzel annecik :)Canım benim çok teşekkür ederim tatlım dediğin gibi en güzel hediyeleri aldık çok şükür rabbime binlerce şükür...
Seni üzenlere gül geç annen babanın evinde kalacaksın tabbi ki onlardan başka kimimiz var rabbim başımızdan eksik etmesin.Destek yerine köstek olanlarında yüzlerine alaycı tavırla gül geç ben öyle yapıyorum insanlar çok acaip daha dün canım cicim diyen arkadaşlarım hamileyim diye kıskançlıklarından arayıp sormamaya başladılar çok ta tın çok ta fifi benim bebeğim daha önemli onlardan bu yüzden canını sıkıp strest yapma koca bir kahkaha at gitmesi gereken yere öyle güzel gidiyor ki donup kalıyorlar salla güzelim salla sen kendinle ve bebeğinle ilgilen boşver geri tırs gelir tırs gider :)
Alice ee tekrar mutlu yıllara güzel annecik :)
Bir daha tüm doğum günlerini bebisin le geçir inşallah
(Burda ne kadar ekim doğumlu anne varmış bu arada bende 15 ekim)
Sagol papatyam insallah canim ya insallah.rabbim insallahhh sizin dogum yapcaginiz gunlerde bizlere dua etmeyi nasip eder.hayirlisiyla kucaklariniza alin insallahh mis kokulu bebislerinizi.siz stres olmayin uzuntu yasamayin biz zamanla atlatcaz insallah :*Çok ağrılı oluyormuş canım ama 1 hafta içinde geçer inşallah
Dinlenerek geçir canım allahın izniyle çabuk toparlansin vücudunuz bebislere hazırlansın insallah
Rahim alıştı bir kere süpriz bebekler geliverir inşallah dualarım hep sizle canım
Allah razi olsun canimm insallahh.ama size uzuntu yasak buda rabbimin taktiri siz bole guzel haberler yazinki bizede moral olsun ama siz bizimle.uzulmeyin yigenlerimize stres yasak.bu arada hepimiz terazi kadiniyiz sanirim :)Kızlar aranızda acı içinde kıvrananlarınızı görünce içim parçalanıyor rabbim size en kısa surede en sağlıklı,en hayırlı,en dünyalar güzeli bebekleri nasip eylesin rabbim acınızı tez vakitte dindirip evlat ile ödüllendirsin inşallahhhh.
Merhaba ben de enzim q 10 ,kore gisengi ve c vitamini,omega 3 tedaviden önce kullandım. Yumurtaların toplanacağı gün bıraktım. Cumartesi transfer günüm yumurtalarım 1 ay donduruldu. Acaba başlasam mı diyordum. Sen bırakmışsın. Doğru olan bu mu . Bu konuda kafam karışıktı. Bilgin varsa sevinirim.Canim benim ne demek. Ben ivfe baslamadan once kullandim, gunde 200mgx3 adet olmak uzere. Tedavi esnasinda kullanmadim kuzucum. Yan etkisi yok hatta cildin guzellesmesineve enerjinin yukselmesine de yariyor. Forumlarda da arat kuzucum, goreceksin sen de..
Dua et cnm rabbim hayirlisini versin insallah insanın içinde hep bir umut var zor bir durum rabbim kolaylik versinKizlar neden hala icim de bir umut var acaba hic boyle birseh yasayan varmi doktor ilaclari birak dedi ya sonucta 2 adet embrigo transfer edildi digeri belkide gec tutunmustur aklim cok karisik galiba kabullenemiyorum
canım umut bitmiyor..bende gidip tekrar yavruma baksam mı diyorum..belki gelişmiştir diyee..UMUT UMUT UMUTKizlar neden hala icim de bir umut var acaba hic boyle birseh yasayan varmi doktor ilaclari birak dedi ya sonucta 2 adet embrigo transfer edildi digeri belkide gec tutunmustur aklim cok karisik galiba kabullenemiyorum
Canim merhaba. Benim doktorum herhangi baska ilac kullanmami istemedigi icin tedavi esnasinda biraktim ama oncesinde 3 ay kadar kullandim. Senin zaten dondurulmuslar transfer edilecekse yumurta kalitesi arttiracak herhangi bir ilac kullanmana gerek yok diye dusunuyorum. Bazi doktorlar tedavi esnasinda ve sonrasinda prenatal disinda omega 3 de kullandirtiyorlar, belki ona devam edersin bir. Dualarim seninle, insallah 2 hafta sonra senin guzel haberlerini de alacagiz canim..Merhaba ben de enzim q 10 ,kore gisengi ve c vitamini,omega 3 tedaviden önce kullandım. Yumurtaların toplanacağı gün bıraktım. Cumartesi transfer günüm yumurtalarım 1 ay donduruldu. Acaba başlasam mı diyordum. Sen bırakmışsın. Doğru olan bu mu . Bu konuda kafam karışıktı. Bilgin varsa sevinirim.
Oy hic kiyamam zuzum ama cok agrin olursa Cumartesiyi beklemeden mutlaka git, ilerleyen vakalarda daha kotu sonuclari olabiliyor biliyosun..dualarim hep seninle guzel&guclu arkadasimm2 gundur cok sanci cektim.Dun serum falan yaptilar.Ama doktorum dayan degerlerin iyi gidiyor ameliyata almayayim seni diyor.Ise gitmiyorum iki gundur agri kesici falan dayanmaya calisiyorum.Cumartesi kontrolume kadar sabredebilirsem cok iyi olacak.
Sağol canım bu arada doğum günün kutlu olsun. Bebişinle sağlıkla kutlarsın inşallah. Cumartesi transfer günüm. Bilgilerinize ve desteğinize ihtiyacım varCanim merhaba. Benim doktorum herhangi baska ilac kullanmami istemedigi icin tedavi esnasinda biraktim ama oncesinde 3 ay kadar kullandim. Senin zaten dondurulmuslar transfer edilecekse yumurta kalitesi arttiracak herhangi bir ilac kullanmana gerek yok diye dusunuyorum. Bazi doktorlar tedavi esnasinda ve sonrasinda prenatal disinda omega 3 de kullandirtiyorlar, belki ona devam edersin bir. Dualarim seninle, insallah 2 hafta sonra senin guzel haberlerini de alacagiz canim..