2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet cnm senden sonra inceledim ve gonderdigin linklere baktim kullanmakta fayda var ben aralikta dondurulmus 1 embryomla devam edicem o zamana kadar kullsnim diyorum ben gunde 100 mg dusunmustum sen 600 kullanmussin cok degil mi acaba
Canimm dondurulmus yapacaksan cok anlami yok, 0'dan yeni bir ivf yaparsan o zaman kullanilacak birsey, senin embriyon hazir zaten..bu durumda tutunmayi arttirmak icin ananasa ve cig kabak cekirdegine yogunlasirsin tutunma olasiligini arttirmak icin:KK49:

İnanılır gibi değil. İnsanın bu dönemini en iyi bilen annesi babası kardeşleridir dimi? En çok destek beklediğim insanlarla tartışmak çok kötü. Annemle babamla Allaha çok şükür hiç bi sorunum yok bi dediğimi ikiletmiyolar ama ablama batıyorum resmen her fırsatta laf sokuyo. Ben 2 haftadır annemlerde kalıyorum pek iyi olmadığım için. Sanırım bu onu rahatsız etti. Bende artık sabrettim sabrettim dün cevap vermek zorunda kaldım. Olay da farklı bi boyut aldı. Gerçekten insanlar çok acımasız ve bencil.. :KK43:
Canim malesef en beklemedigimiz insanlar bile bize bu surecte destek yerine kostek oluyor, ben de inanamiyorum olanlara. Ama onlari yok sayip bebisine odaklan, yillardir bekledigimiz hayalimiz bizimle, hic bir sey uzemez bizi, canini sikma sakin, biz buradayiz..:KK19::KK200:

Günaydın kızlar bgn öğleden sonra dr randevum var. Dün bazı olumsuzluklar yaşadım malesef çok gerildim inşallah bebişlerim zarar görmemiştir. :KK43:
Üzme kendini kimse için bu dönemde hiç birşey bebek lerinden önemli değil uzaklaş seni üzen ortamlardan canım
Stres en büyük düşmanımiz şu An bizim

stresten uzak durman gerek, bebek ne kadar küçük olursa olsun salgıladığın hormonlar ona kadar gidiyor. daha doğmadan stresi, siniri tanımasın dimi! bence böyle düşün ve seni üzen herkesten uzak dur.. demesi kolay diyeceksin belki ama bebeğimizin ilk kalp atışını duymak için hazırlandığımız gece çok kötü bir olay yaşadık bizde, ertesi gün kalp atışını duyduk ama buruk bir sevinç 3 gündür de bu stresli/gergin ortam devam ediyor.. dün gece ben de çok sinirlendim ama düşündüm haklı olduğum halde cevap verip insanların yaptıklarını yüzüne vurabilirim ama bu harpte bebeğimin suçu ne!! bir meleğin ilerideki yaşamını etkileyecek en ufak bir olumsuzluğa sebep olmam sanırım kul hakkına girer...o nun hatırına karışmamak ve uzak durmayı yeğledim..

Canim malesef en beklemedigimiz insanlar bile bize bu surecte destek yerine kostek oluyor, ben de inanamiyorum olanlara. Ama onlari yok sayip bebisine odaklan, yillardir bekledigimiz hayalimiz bizimle, hic bir sey uzemez bizi, canini sikma sakin, biz buradayiz..:KK19::KK200:

Üzme kendini kimse için bu dönemde hiç birşey bebek lerinden önemli değil uzaklaş seni üzen ortamlardan canım
Stres en büyük düşmanımiz şu An bizim

Çok saolun kızlar haklısınız kimse bebeklerimizden önemli değil hayırlısıyla sağ salim kucağıma alana kadar herkesi duymazdan gelicem:KK47: haklı bile olsak uf sen hamile psikolojisindesin sinirlerin bozulmuş diyolar daha da sinirlendiriyolar. En iyisi gülüp geçmek sabretmek. Herşey onlar için:anneadayı:

[QUOTE="Uniqueness, post: 42806240,Canim ben internetten arastirip buldum, doktoruma da soyledim, yurtdisinda cok kullaniliyor bence denemeye deger dedi, ben de her gun kullandim. GNC ve solgarda bulabilirsin canim..Turkiye'de de bazi yenilikci doktorlar kullaniyor.

http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebekte-saglikli-yumurta-icin-90-gun-gerekli-3.html

Yurtdisinda bircok forumda da bulabilrsin detaylari "egg quality, ivf, coq10" diye aratirsan..

http://ivf.ca/forums/topic/25728-coq10-and-egg-quality/
Ben de yaklaşık 6 ay kullandım iki redavi arasında.yanında biesteron ve melatonina ike .dr.önermişti. hücreleri gencleştirmeye yarıyor özünde dolayısıyla yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor.[/QUOTE]

aynen ben de dhea, omega, ginko plus gibi takviyeler aldım ben de

Sağol canım benimki de sana yakin aslında, 10. Gün aksam 336, 12.gün sabah 700 çıktı :) allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de bir ya da iki farketmez
canım ben kan değerime göre çok hevelenmistim ikiz gözüyle baktım hep. Zaten yıllardır hayalim hep ikizdi. 12. Gün 721 14.gün 1744
Ilk başta geriden gelen kese vardı ama 1 hafta sonra kayboldu. Nasip hersey. Sağlıklı gebelik nasip olsun da gerisi çok önemli degil

Alice in Wonderland Alice in Wonderland doğum günün kutlu olsunnn
dogum-gunu-s%C3%B6zleri.jpg

Benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra başlamıştı kanamam. Kürtaj olmayayım diye dua etmiştim şükür kendiliğinden düşmüştü. 6 haftalıktı keseyi görmüştük ama olması gereken büyüklükte değildi. Hcg değerim de düşmeye başlamıştı, ilaçları bırakınca gitti. Tam bir yıl oldu. İnşallah bu kez yüzüm gülecek, sen de sakın umutsuzluğa kapılma, sadece şimdi zamanı değilmiş vakti gelince kucağın dolacak buna inan
Sağol canım bende sabrediyorum imtihanıma. .güzel temennin için çok teşekkür ederim. .benim daha kanama başlamadi bekliyorum. Doktor 1 hafta da başlar dedi. .benim de gelişmedigi için 6 haftalik kürtaj olmak istemiyorum. .Bu gecede bunun stresinden yavrumun acisindan uyuyamadim. .

Ah canım benim bu günler geçecek yüzün gülecek insallah bir kere hamilelik oluştu gene olacak
Ve senin sebepsiz infertilite rahminde hamilelik oluştu bir kere inşallah kendiliğinden süpriz bebeğin gelebilir
Tüp bebekle hamilelik Sonrası sebepsiz olanların çoğu kendiliğinden hamile kalıyor
Hep dualarım senle olacak canım
Ne kadar güzel yüreğin var senin canım. .çok sağol canım. .benim de isteğim bu artık hastane görmek istemiyorum olacaksa kendiliğinden olsun..doktor da rahim gebeliği öğrendi dedi. .inşallah öyle olur. .Rabbim sizlere kucağıniza almayi nasip eylesin

Hayır canım parça falan görmedim ama çok kanamam olmuştu ve de çok sancım, normalden çok fazlaydı
Sagol matilda dun gecemle bu sabahim cok zor gecti agri cok siddetli.keseyi gordum ben parcalanmamis.kanama cok dedigin gibi.dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bu gercekten ona es deger sanirim.surundum nerdeyse iki buklum.kanamam asiri.kizlar mevlanur ve arzuum siz doktorunuza agri kesici sorun herkesin ayni olcak diye bisey yok tabiki ama agrili olursa icersiniz en aziindan.

Sagol matilda dun gecemle bu sabahim cok zor gecti agri cok siddetli.keseyi gordum ben parcalanmamis.kanama cok dedigin gibi.dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bu gercekten ona es deger sanirim.surundum nerdeyse iki buklum.kanamam asiri.kizlar mevlanur ve arzuum siz doktorunuza agri kesici sorun herkesin ayni olcak diye bisey yok tabiki ama agrili olursa icersiniz en aziindan.
Çok ağrılı oluyormuş canım ama 1 hafta içinde geçer inşallah
Dinlenerek geçir canım allahın izniyle çabuk toparlansin vücudunuz bebislere hazırlansın insallah
Rahim alıştı bir kere süpriz bebekler geliverir inşallah dualarım hep sizle canım

X