2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sağol canım benimki de sana yakin aslında, 10. Gün aksam 336, 12.gün sabah 700 çıktı :) allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de bir ya da iki farketmez
Banada ikiz gibi geldi canım hadi insallah
Kese geç de görülebilir bir tanesi birde arkaya falan saklanabiliyorlar benim sabah tek çıktı öğleden sonra çift kese :)
bazende 1 hafta sonra görülebiliyor

Mevanurcum o kadar dua ediyorum ki canım sizlere hep aklımdasiniz
Sağol CANIM ALLAH RAZI OLSUN. . Benim hâlâ kanama yok. .gitmek istemiyor galiba..ilaç ta kullanmıyorum kürtaj olmakta istemiyorum. .önce hamile kalmak için dua ederdim şimdi tam tersi oldu. .içimde kalbi atmazsa bile düşsün diye ugrasmak içimden gelmiyor. .Hamilelik hormonu daha terketmedi galiba

Benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra başlamıştı kanamam. Kürtaj olmayayım diye dua etmiştim şükür kendiliğinden düşmüştü. 6 haftalıktı keseyi görmüştük ama olması gereken büyüklükte değildi. Hcg değerim de düşmeye başlamıştı, ilaçları bırakınca gitti. Tam bir yıl oldu. İnşallah bu kez yüzüm gülecek, sen de sakın umutsuzluğa kapılma, sadece şimdi zamanı değilmiş vakti gelince kucağın dolacak buna inan

Yol cok yorar yipratir canim ya. Bide koy yolu .ne kadar guzel olabilirki. Cok sukur sansliyim ben okonuda. Buyuksehirde olmama ragmen hastaneye okula yuruyerek gidip gelebiliyorum. 15dk anca suruyor. Doktorum dun sordu calisiyormusun diye. Ama normal bir sekilde sormamisti yani. Sinifim yok cok fazla kalkmiyorum yormuyorum deyince tamam ozaman dedi. Sanki derse girsem calismama izin vermicekmis gibi hissettim . sen cok cok dikkatet kendne oyuzden. Heyet en iyi secenek suan sanki senin icin

Ah canım benim bu günler geçecek yüzün gülecek insallah bir kere hamilelik oluştu gene olacak
Ve senin sebepsiz infertilite rahminde hamilelik oluştu bir kere inşallah kendiliğinden süpriz bebeğin gelebilir
Tüp bebekle hamilelik Sonrası sebepsiz olanların çoğu kendiliğinden hamile kalıyor
Hep dualarım senle olacak canım

Arkadaslar dondurulmus embryo ne zaman transfer edilebiliyor yani adeti beklemek gerekiyor mu kacinci gunu ve ne gibi ilaclar kullaniloyor oncesi ve sonrasi yarin doktrumla konusucam dondurlmus embryomu aralik ayinda transfer ettirmeyi dusunuyorum..

Öyle canim bu artı durumlar olmasa okula giderdim bende :)
Sende 20 den sonra almaya başla canım dinlenmek çok önemli
ikiz annelerini okuyorum 20 den sonra biraz zorlanmislar hep
Ne kadar dinlenirsen o kadar erken doğum riski de azalıyormuş
Heyet raporu için araştırıyorum şu An cumartesi kontrolüm var Doktorum ne diycek bakalım

Matilda nasil parca falan gordumuydun.benimde 5 gun bugun. ara ara pembe olarak olduydu ilaclari birakinca bugun kahve ve kanamaya dondu.agrim oluyo.benimde kese ufak.dusuk yaptigini anlamismiydin.

Ne desek bos biliyosun rabbim bole istemis demekki.tesellisi mumkun degil.rabbim en kisa zaman da bizlerede anne olmayi nasip etsin insallah.rabbim burdaki arkadaslarin bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin.hayirlisi boyleymiski bizler bu durumlari yasadik.unutma mevlam neylerse guzel eyler.bizlere bol bol sabir versin acisi gecmiyor

benim doktorum da yasak koymadı yalnız przrvtf şartıyla

kızlar içmemizde sakınca olmayan bitki çayı var mı
Ben kuşburnu ve ıhlamur içiyorum cnm. Ihlamuru doktor içebilirsin dedi. Kuşburnunu da araştırdım sakıncası yok yazıyodu. Yine de çok abartmadan tabi max günde 1 bardak herhangi bi bitki çayı içiyorum

Günaydın kızlar bgn öğleden sonra dr randevum var. Dün bazı olumsuzluklar yaşadım malesef çok gerildim inşallah bebişlerim zarar görmemiştir.

günaydın.. hayırdır ne oldu???
İnanılır gibi değil. İnsanın bu dönemini en iyi bilen annesi babası kardeşleridir dimi? En çok destek beklediğim insanlarla tartışmak çok kötü. Annemle babamla Allaha çok şükür hiç bi sorunum yok bi dediğimi ikiletmiyolar ama ablama batıyorum resmen her fırsatta laf sokuyo. Ben 2 haftadır annemlerde kalıyorum pek iyi olmadığım için. Sanırım bu onu rahatsız etti. Bende artık sabrettim sabrettim dün cevap vermek zorunda kaldım. Olay da farklı bi boyut aldı. Gerçekten insanlar çok acımasız ve bencil..

[QUOTE="Uniqueness, post: 42806240,Canim ben internetten arastirip buldum, doktoruma da soyledim, yurtdisinda cok kullaniliyor bence denemeye deger dedi, ben de her gun kullandim. GNC ve solgarda bulabilirsin canim..Turkiye'de de bazi yenilikci doktorlar kullaniyor.

http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebekte-saglikli-yumurta-icin-90-gun-gerekli-3.html

Yurtdisinda bircok forumda da bulabilrsin detaylari "egg quality, ivf, coq10" diye aratirsan..

http://ivf.ca/forums/topic/25728-coq10-and-egg-quality/[/QUOTE]
Ben de yaklaşık 6 ay kullandım iki redavi arasında.yanında biesteron ve melatonina ike .dr.önermişti. hücreleri gencleştirmeye yarıyor özünde dolayısıyla yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor.

Yeni yaşınla birlikte yaşam hep gönlünden geçen güzellikleri getirsin minik bebile sana ve eeşine inşallah

stresten uzak durman gerek, bebek ne kadar küçük olursa olsun salgıladığın hormonlar ona kadar gidiyor. daha doğmadan stresi, siniri tanımasın dimi! bence böyle düşün ve seni üzen herkesten uzak dur.. demesi kolay diyeceksin belki ama bebeğimizin ilk kalp atışını duymak için hazırlandığımız gece çok kötü bir olay yaşadık bizde, ertesi gün kalp atışını duyduk ama buruk bir sevinç 3 gündür de bu stresli/gergin ortam devam ediyor.. dün gece ben de çok sinirlendim ama düşündüm haklı olduğum halde cevap verip insanların yaptıklarını yüzüne vurabilirim ama bu harpte bebeğimin suçu ne!! bir meleğin ilerideki yaşamını etkileyecek en ufak bir olumsuzluğa sebep olmam sanırım kul hakkına girer...o nun hatırına karışmamak ve uzak durmayı yeğledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…