-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #10.821
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikiz hamileliği korkutuyor beni :)Wuuu ikizdir bence benim 12.gün 580 14.gün 1400lerdeydi cnm (ikiz bnmkiler)
Banada ikiz gibi geldi canım hadi insallahSağol canım benimki de sana yakin aslında, 10. Gün aksam 336, 12.gün sabah 700 çıktı :) allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de bir ya da iki farketmez
Sağol CANIM ALLAH RAZI OLSUN. . Benim hâlâ kanama yok. .gitmek istemiyor galiba..ilaç ta kullanmıyorum kürtaj olmakta istemiyorum. .önce hamile kalmak için dua ederdim şimdi tam tersi oldu. .içimde kalbi atmazsa bile düşsün diye ugrasmak içimden gelmiyor. .Hamilelik hormonu daha terketmedi galibaMevanurcum o kadar dua ediyorum ki canım sizlere hep aklımdasiniz
Benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra başlamıştı kanamam. Kürtaj olmayayım diye dua etmiştim şükür kendiliğinden düşmüştü. 6 haftalıktı keseyi görmüştük ama olması gereken büyüklükte değildi. Hcg değerim de düşmeye başlamıştı, ilaçları bırakınca gitti. Tam bir yıl oldu. İnşallah bu kez yüzüm gülecek, sen de sakın umutsuzluğa kapılma, sadece şimdi zamanı değilmiş vakti gelince kucağın dolacak buna inanSağol CANIM ALLAH RAZI OLSUN. . Benim hâlâ kanama yok. .gitmek istemiyor galiba..ilaç ta kullanmıyorum kürtaj olmakta istemiyorum. .önce hamile kalmak için dua ederdim şimdi tam tersi oldu. .içimde kalbi atmazsa bile düşsün diye ugrasmak içimden gelmiyor. .Hamilelik hormonu daha terketmedi galiba
Yol cok yorar yipratir canim ya. Bide koy yolu .ne kadar guzel olabilirki. Cok sukur sansliyim ben okonuda. Buyuksehirde olmama ragmen hastaneye okula yuruyerek gidip gelebiliyorum. 15dk anca suruyor. Doktorum dun sordu calisiyormusun diye. Ama normal bir sekilde sormamisti yani. Sinifim yok cok fazla kalkmiyorum yormuyorum deyince tamam ozaman dedi. Sanki derse girsem calismama izin vermicekmis gibi hissettim . sen cok cok dikkatet kendne oyuzden. Heyet en iyi secenek suan sanki senin icinDayanabildigin yere kadar Canim hiç yorma kendini de bebisleri de senin sınıfın da yok
Birde çocukları düşünme derdinde yok
Ben bi de köye gidiyorum Canim yol da mahvediyor beni
Gecen yil bursa merkezden geldim eş durumu ile bazen keşke gelmeseydik diyorum resmen 8_5 çalışıyor gibiyim yolla beraber eski okulum olsam bu kadar zorlanmazdim belki
ikili öğretim olurdu en azından
Ah canım benim bu günler geçecek yüzün gülecek insallah bir kere hamilelik oluştu gene olacakSağol CANIM ALLAH RAZI OLSUN. . Benim hâlâ kanama yok. .gitmek istemiyor galiba..ilaç ta kullanmıyorum kürtaj olmakta istemiyorum. .önce hamile kalmak için dua ederdim şimdi tam tersi oldu. .içimde kalbi atmazsa bile düşsün diye ugrasmak içimden gelmiyor. .Hamilelik hormonu daha terketmedi galiba
Yol cok yorar yipratir canim ya. Bide koy yolu .ne kadar guzel olabilirki. Cok sukur sansliyim ben okonuda. Buyuksehirde olmama ragmen hastaneye okula yuruyerek gidip gelebiliyorum. 15dk anca suruyor. Doktorum dun sordu calisiyormusun diye. Ama normal bir sekilde sormamisti yani. Sinifim yok cok fazla kalkmiyorum yormuyorum deyince tamam ozaman dedi. Sanki derse girsem calismama izin vermicekmis gibi hissettim . sen cok cok dikkatet kendne oyuzden. Heyet en iyi secenek suan sanki senin icin
Matilda nasil parca falan gordumuydun.benimde 5 gun bugun. ara ara pembe olarak olduydu ilaclari birakinca bugun kahve ve kanamaya dondu.agrim oluyo.benimde kese ufak.dusuk yaptigini anlamismiydin.Benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra başlamıştı kanamam. Kürtaj olmayayım diye dua etmiştim şükür kendiliğinden düşmüştü. 6 haftalıktı keseyi görmüştük ama olması gereken büyüklükte değildi. Hcg değerim de düşmeye başlamıştı, ilaçları bırakınca gitti. Tam bir yıl oldu. İnşallah bu kez yüzüm gülecek, sen de sakın umutsuzluğa kapılma, sadece şimdi zamanı değilmiş vakti gelince kucağın dolacak buna inan
Ne desek bos biliyosun rabbim bole istemis demekki.tesellisi mumkun degil.rabbim en kisa zaman da bizlerede anne olmayi nasip etsin insallah.rabbim burdaki arkadaslarin bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin.hayirlisi boyleymiski bizler bu durumlari yasadik.unutma mevlam neylerse guzel eyler.bizlere bol bol sabir versin acisi gecmiyorYavrum bana tutunmamis kimyasal oldu ve gitti merkezde yine kan verdim ve deger 14 doktor kimyasal olmus dedi 1 ay once umutla basladim bugun esimle eve geldik ben agladim o agladi suan basim agiriyor Rabbim herkese saglikli bebekler versin bana da dua edin simdilik Allaha emanet olun
benim doktorum da yasak koymadı yalnız przrvtf şartıylaselam kızlar uzun süredir giremedim. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun en kısa sürede inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
kızlar bir şey soracağım benim doktorum cinsel ilişki serbest dedi. ama sizin doktorlarınız bu konuda bir şey söyledi mi ya da sordunuz mu? ilk 3 ay önemli insan bir şey olacak diye korkuyor.
Ben kuşburnu ve ıhlamur içiyorum cnm. Ihlamuru doktor içebilirsin dedi. Kuşburnunu da araştırdım sakıncası yok yazıyodu. Yine de çok abartmadan tabi max günde 1 bardak herhangi bi bitki çayı içiyorumkızlar içmemizde sakınca olmayan bitki çayı var mı
günaydın.. hayırdır ne oldu???Günaydın kızlar bgn öğleden sonra dr randevum var. Dün bazı olumsuzluklar yaşadım malesef çok gerildim inşallah bebişlerim zarar görmemiştir.
İnanılır gibi değil. İnsanın bu dönemini en iyi bilen annesi babası kardeşleridir dimi? En çok destek beklediğim insanlarla tartışmak çok kötü. Annemle babamla Allaha çok şükür hiç bi sorunum yok bi dediğimi ikiletmiyolar ama ablama batıyorum resmen her fırsatta laf sokuyo. Ben 2 haftadır annemlerde kalıyorum pek iyi olmadığım için. Sanırım bu onu rahatsız etti. Bende artık sabrettim sabrettim dün cevap vermek zorunda kaldım. Olay da farklı bi boyut aldı. Gerçekten insanlar çok acımasız ve bencil..günaydın.. hayırdır ne oldu???
Yeni yaşınla birlikte yaşam hep gönlünden geçen güzellikleri getirsin minik bebile sana ve eeşine inşallahYarın benim doğum günüm kızlar en güzel hediyemi Rabbim'den aldım önce Rabbime şükürler olsun sonra da Prof.Dr.Volkan Noyan hocamdan Allah razı olsun en güzel hediyem ile yarın bir fotoğraf çekilip doğduktan sonra ki ilk doğum günümde yeniden doğacağım için fotoğraf çekilip ölümsüzleştirmek istiyorum.
İnanılır gibi değil. İnsanın bu dönemini en iyi bilen annesi babası kardeşleridir dimi? En çok destek beklediğim insanlarla tartışmak çok kötü. Annemle babamla Allaha çok şükür hiç bi sorunum yok bi dediğimi ikiletmiyolar ama ablama batıyorum resmen her fırsatta laf sokuyo. Ben 2 haftadır annemlerde kalıyorum pek iyi olmadığım için. Sanırım bu onu rahatsız etti. Bende artık sabrettim sabrettim dün cevap vermek zorunda kaldım. Olay da farklı bi boyut aldı. Gerçekten insanlar çok acımasız ve bencil..