- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
ben de ondan korkuyorum iste . insallah baslicam biraz verebilirsem iyi olur sonra da dikkat ederim. Dedigin gibi bebisler olursa da zaten kosturmaktan veririz canim :)anladım canım benim ya üzülme sağlıklı beslenmeye dikkat et ve spor da yapabilirsen iyi olur :)
ben 65 kiloyla doktora gittiğimde doktor bana zayıfla göbeği erit göbekteki yağlar yumurtanı kalıtesini etkiliyor demişti
bende çevreme söylediğimde gülmüşlerdi çok kilolu insanlar var normal yolla halime kalan sana nasıl zayıfla dediler diye dalga geçmişlerdi benimle senin doktor kafayı yemiş diye
ben daha tombikim ama baakkhemen hemen aynıyız canım 84te benım...
Ayni sayılırız ben de 1.701.65 canımm
ya ben yukardada yazdım gormedınız galıba fsh değerin kaç canımAyni sayılırız ben de 1.70
benımk hersey iyi ama fsh 11 dr 15 ten duusuk olması lazım demıstı ama normal degerlerın de 1 tık ustundeeBenim ilk testimde fsh:8.36 lh:6.94..adetin 5.gununde yapılmıştı.. Ikinci testte fsh:6.39 lh:4.83.adetin 3. Gunu yapılmıştı bu da..
Hmm.. Biz esime odakli olduğumuz icin ben kendi hormonlarimi pek arastirmadim açıkçası sadece referans aralıklarında olduguna bakiyorum :) martta yapilan testimde prolaktin 45 çıkmıştı. Diyet protein ağırlıklı oldugu icin onu bıraktım ben de. Suan ne durumdayim bilmiyorum canimbenımk hersey iyi ama fsh 11 dr 15 ten duusuk olması lazım demıstı ama normal degerlerın de 1 tık ustundee
hımm anladım canımmmm artık hakkımızda hayırlısı yaaa zaman yaklastıkca daha cok korkuyorumm..bi taraftan kalacak yer arastırıyorum uzun sure kalıcaz malummm hersey sıkıntı wallaHmm.. Biz esime odakli olduğumuz icin ben kendi hormonlarimi pek arastirmadim açıkçası sadece referans aralıklarında olduguna bakiyorum :) martta yapilan testimde prolaktin 45 çıkmıştı. Diyet protein ağırlıklı oldugu icin onu bıraktım ben de. Suan ne durumdayim bilmiyorum canim
Evet o sıkıntı var maalesef bi de .. Bizim tup bebek merkezinin kalacak yeri varmış bi evi düzenlemişler sanirim kalmak isteyenler için.. Orda kalırız diyoruz biz esimle :)hımm anladım canımmmm artık hakkımızda hayırlısı yaaa zaman yaklastıkca daha cok korkuyorumm..bi taraftan kalacak yer arastırıyorum uzun sure kalıcaz malummm hersey sıkıntı walla
Senide listeye aliyorum canimmmm hosgeldin.. ilk sayfada tüm detaylari bulacaksinmerhaba arkadaşlar bende tüp bebk tedavisine baslamak için adet günümü bekliyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kacirmisim canim sizlerikiwicik canım nerdesin kızzz
valla bi gittiigmde 10 taneyi cnm hepsi çok güzeldi onun üstüne iğne falan oldum ama bilmiyorum çokta sormuyorum çünkü sarıyorum ben size yarın bir bir yazıcam bakalım korkuyorum ama ya :)
Hayirlisi olsun inşallah canım bana direk gelince baslicaz dedi doktor cok bi bilgim yok bu yüzden ogreniyim yazcam onudaListeye ekledim o yüzden sordum canim benimbende istabulda kismet olursa bu ay ön görüsme icin randevu aldik bakalim hayirlisi olsun
Evet cicim cok sey kaçırdın ordan oraya atladıkAy kizlar az güldürmediniz beni.
Bi konuda digerine atlamissiniz masallah masallahnesemiz hep böyle olsun. Cok güzel ilerliyoruz insallah. Tedavi esnasindada ayni motivasyonu istiyorum sizlerden insallah ben katilamadim bugün konulara davetten dolayi... Ama bidahakine kacirmamaliyim insallah
Bu ara cogaliyoruz evet. Bende isimleri tam aklimda tutamiyorum suanda ama yazistikca insallah robot gibi bilirim herkesi
BU ARADA LISTE GÜNCELLENMISTIR EFENIMMMMM
Bence cok guzel kilodasin canım ben de o kiloda olmak isterdim :/ diyet olarak degil ama sağlıklı beslenmek her zaman icin guzel tabi ki :)Kizlar bi sorum olacak sizlere gece gece aklima takildiboyum 1.64 kilom 60 - 61 değişiyo gebelik icin uygun mudur ki sankim 3-5 kilo versem mi ne dersiniz