- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Kötünün iyisi yaniturabiden eyidir
''Hasan hakanin tahtasina çıktı inanilir gibi degill'' ' hasan diskalifiye'..İwettt
Hasan nin videoyu bekliyorum çok komik
''Hasan hakanin tahtasina çıktı inanilir gibi degill'' ' hasan diskalifiye'..
Merve erkek kardesiyle ne kadar benziyoYa ben ona kopmustum zaten izlediğim de böyle bişey olamaz
Merve erkek kardesiyle ne kadar benziyoona baktıkça hangisi kiz hangisi erkek diyorum valla babası da aynii cirkeflikle konuşuyor..
Arkadaslaaarr nerelerdesiniz sadece biz varız.. Insallah kızmıyorsunuzdur tup bebek topiginde survivor konuşuyoruz diyee
anladım canım sagol :) bende bir doktorumla görüşeyim bakalım ne olcak bu ay bi adet olayımda belkş bana da yazar ilaç falan :)aynen şöyle yazıyo canım tabletin üzerinde folicode tablet folikasit400mcg+vitamin b12 2mcg her gün bir kere içmek gerekiyormus :)
ooo çok iymiş canım yaa :) yazarsan sevinirim merakı mı gidermiş olurum :)teşekkür ederim canım,tedaviye başlamadan önce tüm hastaneleri araştırdım. medicana beylikdüzünde selmaln laçin ve lütfü bey arasında kararsız kalmıstım. ben türk telekom çalışanıyım. özle sağlık sigortam tüp bebek tedavisini karşılıyor. bu yüzden fiyat olarak ne tutucak bilmiyorum. tüm ft şirkete kesiliyor. ama ptesi gttiğimde öğrenir mutlaka sana bilgisini geçerim. umarım herkes istediğine kavusur :)
hepimiz tedaviye başlayacağız diye düzenli kullanmaya başladık ilaçları :)Ah o folik asitleri 1 yıldır kullanıp kullanıp bıraktım bebek olmayınca. Şimdi tekrar başladım 1 hafta oldu düzenli alıyorum.
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canımArkadaşlar bu ayın 12 si gibi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum,reglinin 2 c,günü gel dedi dr.doktorumu çok sevdim çok güler yüzü bilgi verici, zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.beni neler bekliyo bilmiyorum umarım hayırlısı olsun :)
1 sene ücretsiz saklıyolar canım 1 seneden sonra para alıyorlar :) ben hiç para vermemiştim 2,yaptırdım olmadı ya şimdi tekrar donmuşlara para ödemem lazım tekrar deneme yapacağız inş.Ohooo.. Ekleniyor üstüne desene. Bakalim görüsmemde ne dicekler merak ettim simdi
Dondurulunca embrio para aliyorlar mi?
bence süper olur canım :)Kizcelerim o zaman okuma listemizi transferle insAllah basliyalim. o zaman sirasiyla arkadaslarimiza insallah okuruz. Ne dersiniz?
hadi hayırlı olsun canım benim başlamışsın ne güzel darısı başımıza@azee13 amin inşallah canım bu sabah hastanedeydim canım yumurtamın tekini aldılar az önce geldik eve haftayada sanırın diğerlerini toplayacaklar doktorum ve ekibi çok iyiydi memnun kaldık hayırlısıyla inşallah tutarda emeklerimiz çektiklerimiz boşa gitmez
aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun :)merhaba arkadaşlar bende tüp bebk tedavisine baslamak için adet günümü bekliyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
iyi akşamlar canım bende bugün pek bakamadım aklım sizdeydi şimdi geçmişe bakıyorum baya ilerlemiş sayfalar maşallahIyi aksamlar canlarimmozluyorum sizleri yaa hemen gelip bakiyorumm
ben kızmam valla ne güzel muhabbet etmişsinizMerve erkek kardesiyle ne kadar benziyoona baktıkça hangisi kiz hangisi erkek diyorum valla babası da aynii cirkeflikle konuşuyor..
Arkadaslaaarr nerelerdesiniz sadece biz varız.. Insallah kızmıyorsunuzdur tup bebek topiginde survivor konuşuyoruz diyee
ben kızmam valla ne güzel muhabbet etmişsiniz
ben hala burdayim tatlım çakıldım kaldım ben buraya geleni gideni ağırlıyorumben geldim herkes gitmiş yaaa
Bazen benim aklıma da geliyo oyle acayip şeylerSayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
İyi bari bi ben değilmişim acayip şeyler düşünen :))Bazen benim aklıma da geliyo oyle acayip şeylerdoğmuş bebeği bile karıştırıyorlar ama insallah bizim minik embriyolar guzel yerlerde duruyorlardır