2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)

Bazen benim aklıma da geliyo oyle acayip şeyler:KK17: doğmuş bebeği bile karıştırıyorlar ama insallah bizim minik embriyolar guzel yerlerde duruyorlardır:KK22:

İyi bari bi ben değilmişim acayip şeyler düşünen :))

herkes düşünüyordur canım bende bir ara düşünmüştüm napıyolar nerde saklıyorlar transfer sırasında sürekli eşimin benim adımı sormuşlardı kaçıcı deneme faln vs bide amelıyat odasında yani transfer odası bilgisayar ekranından bakıyorlar isim soyisim eşinin ismini soruyorla yanda bir oda var ordan geliyor tüp gibi bişey tekrar isim soruyorlar allahın izniyle inş. bişey olmaz canlarım allah büyük

Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
bende bazen karıştırıyorum canım ama alışacağız birbirimize :)

orasi oyle tabi canim da kilo olunca da tutmasina engel oluyo diyenler var o yuzden korkuyorum :KK43:

ben soyliim mi once :KK70:
anladım canım benim ya üzülme sağlıklı beslenmeye dikkat et ve spor da yapabilirsen iyi olur :)
ben 65 kiloyla doktora gittiğimde doktor bana zayıfla göbeği erit göbekteki yağlar yumurtanı kalıtesini etkiliyor demişti
bende çevreme söylediğimde gülmüşlerdi çok kilolu insanlar var normal yolla halime kalan sana nasıl zayıfla dediler diye dalga geçmişlerdi benimle senin doktor kafayı yemiş diye :KK70::KK70:

X