- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Her ayrintisida para ya...
evet kızlar tahlil di ilaçtı ekstra paralar çıkıyor maalesef evlatlarımıza kavuşalım da para önemli değilgaliba söylenen ücretten ekstra yanımıza bikaç bin lira daha almamız lazımm...
Âlemsin kız bende çok Güldüm Nutella yı ekmeksiz mi yiyorsun lafınaSende mi yiyipte kilo almayanlardansin?
Sinir oluyorum öylelerine ...Kiskancligimdan.. Maruz gör
Nasil kilo almazsin kizzzzzzzz anlamiyorum nutellayi ekmeksiz mi yiyoosun
Iyi fikir canım ben Katılmak isterimKizlaaarr.Sabah kadar uyumayinca anca uyandim neyse bisey dicem sizlere. Evlat sahibi olmak icin hz.zekeriyanin duasini okuyoruz diye bi sayfa var ben katılmıştım dun bendeydi sıra. Pazartesi liste başa dönüyor kişi katılımına açık liste siz de gelin birlikte dua edelim ramazani degerlendirelim
evet kızlar tahlil di ilaçtı ekstra paralar çıkıyor maalesef evlatlarımıza kavuşalım da para önemli değil
Âlemsin kız bende çok Güldüm Nutella yı ekmeksiz mi yiyorsun lafına
Kizlaaarr.Sabah kadar uyumayinca anca uyandim neyse bisey dicem sizlere. Evlat sahibi olmak icin hz.zekeriyanin duasini okuyoruz diye bi sayfa var ben katılmıştım dun bendeydi sıra. Pazartesi liste başa dönüyor kişi katılımına açık liste siz de gelin birlikte dua edelim ramazani degerlendirelim
kızlar merhaba, bende ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlaycağım, gelsin artık nazlı bebişler:)
kızlar merhaba, bende ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlaycağım, gelsin artık nazlı bebişler:)
Aleykümselam canimmmmm Allah cümlemizin oruclarini kabul buyursun. Rabbim saglikli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip eylesinSlm güzellerrrrr herkese hayırlı iftarlar Nasılsıniz bakım
05.08.2015 diyelim canım şimdilik, çünkü ara ara sapıtıyor:) ankara novaart merkezimde. ilk denemem olacakAramiza hosgeldin canim hemen seni listeye alayim ilk sayfamizda. Bana biliyorsun BAT ve merkezin adini verirsen sevinirim... Rabbim hakkimizda en hayirlisini nasip etsin.
sağol canım, hoşbulduk, dilerim hep hoş buluruz cümleten, bir aşılamam var öncesinde ancak artık beklemek istemiyorum.Hg din cnm hayırlı olsun şimdiden..
Kaçıncı denemen, nerde yaptiriyorsun
Aleykümselam canimmmmm Allah cümlemizin oruclarini kabul buyursun. Rabbim saglikli bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip eylesin
sağol canım, hoşbulduk, dilerim hep hoş buluruz cümleten, bir aşılamam var öncesinde ancak artık beklemek istemiyorum.
Amin cnm ben bugun oruç değildim malesef(
Kendimi kötü hissediyorum sınav vardı o yüzden tutmadim oruc ken pek kafam basmiyor
Hemen ekliyorum listeYe canim05.08.2015 diyelim canım şimdilik, çünkü ara ara sapıtıyor:) ankara novaart merkezimde. ilk denemem olacak
sağolasın canımHemen ekliyorum listeYe canim