- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
hadi yaaa sen kaç kilosun canım ya inş.seni de alırlar aralarınaben hala burdayim tatlım çakıldım kaldım ben buraya geleni gideni ağırlıyorumsimdi de zayıflama sayfasına bakıyorum onlara katılmak istedim alırlarsa beni de :)
Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
Bazen benim aklıma da geliyo oyle acayip şeylerdoğmuş bebeği bile karıştırıyorlar ama insallah bizim minik embriyolar guzel yerlerde duruyorlardır
İyi bari bi ben değilmişim acayip şeyler düşünen :))
bende bazen karıştırıyorum canım ama alışacağız birbirimize :)Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
Hic sorma canim yaahadi yaaa sen kaç kilosun canım ya inş.seni de alırlar aralarına
olsun canım ya sıkma canını ben 67-68 kiloya kadar çıkmıştım. karbonhidrat diyeti ile 62-63 kadar indim canım istersen o sayfaya bak canımHic sorma canim yaaçokum ben çok
kızzz benim kadar cok olamazsıınnnn:):)Hic sorma canim yaaçokum ben çok
Bakalim artik yapcam biseyler canimolsun canım ya sıkma canını ben 67-68 kiloya kadar çıkmıştım. karbonhidrat diyeti ile 62-63 kadar indim canım istersen o sayfaya bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-92-kilodan-62-kiloya-indim.803471/page-416
Merak ettimkızzz benim kadar cok olamazsıınnnn:):)
olsun sıkma canını şu tedavileri bir atlatalım bebişler gelsin onların peşinde koşarken zayıflarız :))Bakalim artik yapcam biseyler canim
cokk canımmm cokk ınankı cokkkMerak ettimkulağıma fisilda gel
İnşallah arkadaşlar allah yardımcımız olsunaramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun :)
amin canım amin cümlemizin :)İnşallah arkadaşlar allah yardımcımız olsun
orasi oyle tabi canim da kilo olunca da tutmasina engel oluyo diyenler var o yuzden korkuyorumolsun sıkma canını şu tedavileri bir atlatalım bebişler gelsin onların peşinde koşarken zayıflarız :))
ben soyliim mi oncecokk canımmm cokk ınankı cokkk
soyle bakalımmm :)orasi oyle tabi canim da kilo olunca da tutmasina engel oluyo diyenler var o yuzden korkuyorum
ben soyliim mi once
benim doktorum alakası yok dedııı bende aynı seyı dusunmustum ve arkadasım tam 11o kılo ile ilk tup bebekte hamıle kaldı...soyle bakalımmm :)
Suan tam emin degilim tartılmaya korkuyorum ama 87 88 sanırımsoyle bakalımmm :)
benim doktorum alakası yok dedııı bende aynı seyı dusunmustum ve arkadasım tam 11o kılo ile ilk tup bebekte hamıle kaldı...
anladım canım benim ya üzülme sağlıklı beslenmeye dikkat et ve spor da yapabilirsen iyi olur :)orasi oyle tabi canim da kilo olunca da tutmasina engel oluyo diyenler var o yuzden korkuyorum
ben soyliim mi once
hemen hemen aynıyız canım 84te benım...Suan tam emin degilim tartılmaya korkuyorum ama 87 88 sanırım