-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Aynisini ben de dusunuyorum. Simdiye kadar hic diymadim boyle bi olay ama iste burasi Türkiye. Ama biz aklimiza kotu seyler getirmeyelim di mi. :) doktora sorsak dalga gecerler saniirm bizimle. :)Sayfalar epey ilerlemiş de ben takip edemiyorum artık şu kimdi bu kimdi karşıyo kişiler :)) bu arada aklıma bişi takılıyo Saçma sapan. embriyoları donduruyorlar Ya karışma gibi bi ihtimal olmuyordur heralde dimi nasıl bi işlem nerde saklanıyor bilmiyorum öyle aklıma geldi çok mu film izliyorum nedir:)
Tamam canim benim. Insallah rabbim bu yolda yar ve yardimcimiz olur ve bebislerimize sagliklica kavusuruz insallahHayirlisi olsun inşallah canım bana direk gelince baslicaz dedi doktor cok bi bilgim yok bu yüzden ogreniyim yazcam onuda
Kizlar bi sorum olacak sizlere gece gece aklima takildiboyum 1.64 kilom 60 - 61 değişiyo gebelik icin uygun mudur ki sankim 3-5 kilo versem mi ne dersiniz
Evet istirham ediyorum benim icinde böyle konusunEvet cicim cok sey kaçırdın ordan oraya atladıkYarin da senin için konuşuruz
Bence hicte sacma bi düsünce degilAynisini ben de dusunuyorum. Simdiye kadar hic diymadim boyle bi olay ama iste burasi Türkiye. Ama biz aklimiza kotu seyler getirmeyelim di mi. :) doktora sorsak dalga gecerler saniirm bizimle. :)
Evet istirham ediyorum benim icinde böyle konusunatesli atesli
Yerim hepiniziiiii... Ayni tempoda devam insallah agustosa kadar
Tamam canım bugun de sana ozel olsuunn.. Yalnız benim uyku gene firari yaa
Evet canım ya normalde de kilo zararlı ama hamilelikte daha fena.. Hem tutmazsa falan üzülürüm onun yerine boğazımi tutayim azcikSen bu kilo verme isine odaklandin galibahadi bakalim... Tam gaz hazirliklar basladi insallah agustosa
Evet canım ya normalde de kilo zararlı ama hamilelikte daha fena.. Hem tutmazsa falan üzülürüm onun yerine boğazımi tutayim azcikkilo verme yarışmalari varmış onlardan bi gruba katıldım kendime gaz vermek için
Emsey hastanesiSenide listeye aliyorum canimmmm hosgeldin.. ilk sayfada tüm detaylari bulacaksinhangi merkezdesin?
ODAYA ALDIKLARINDA BAYGIN MI OLUYOSUN PEKİİ COK SORU SORDUM AMA BEN COK KORKUYORUM BU İŞLEMDEN... ÖNCESİNDE BİDE HANGİ TETKİKLERRİ YAPIYORLAR
teşekkürler canım ellerine sağlık :)Ay kizlar az güldürmediniz beni.
Bi konuda digerine atlamissiniz masallah masallahnesemiz hep böyle olsun. Cok güzel ilerliyoruz insallah. Tedavi esnasindada ayni motivasyonu istiyorum sizlerden insallah ben katilamadim bugün konulara davetten dolayi... Ama bidahakine kacirmamaliyim insallah
Bu ara cogaliyoruz evet. Bende isimleri tam aklimda tutamiyorum suanda ama yazistikca insallah robot gibi bilirim herkesi
BU ARADA LISTE GÜNCELLENMISTIR EFENIMMMMM
valla cnaım tam hatırlayamadım evraklara bakarım bir ara 250 $ gibi bir ücretti yanlış hatırlamıyorsamKacirmisim canim sizleri
Dondurulmus icin senelik ne kadar bi ücret talep ediyorlar?
Herkesin derdinin tam tersine bende kilo alamiyorum 48 kiloyum
aslanhome evt cnm odaya aldıklarında yarı baygın oluyosun işlemden önce kan alıp tahlil yapılıyor cnm sor tabiki canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacaz ama inan korkacak hiç bişey yok okadar rahat olduki hiçbiyerim ağrımadı acımadı
valla cnaım tam hatırlayamadım evraklara bakarım bir ara 250 $ gibi bir ücretti yanlış hatırlamıyorsam
galiba söylenen ücretten ekstra yanımıza bikaç bin lira daha almamız lazımm...Her ayrintisida para ya...