2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aynisini ben de dusunuyorum. Simdiye kadar hic diymadim boyle bi olay ama iste burasi Türkiye. Ama biz aklimiza kotu seyler getirmeyelim di mi. :) doktora sorsak dalga gecerler saniirm bizimle. :)

Aynisini ben de dusunuyorum. Simdiye kadar hic diymadim boyle bi olay ama iste burasi Türkiye. Ama biz aklimiza kotu seyler getirmeyelim di mi. :) doktora sorsak dalga gecerler saniirm bizimle. :)
Bence hicte sacma bi düsünce degil en ince detayina kadar düsünüyoruz insanda deli sorular. Rabbim muhafaza....

Sen bu kilo verme isine odaklandin galiba hadi bakalim... Tam gaz hazirliklar basladi insallah agustosa
Evet canım ya normalde de kilo zararlı ama hamilelikte daha fena.. Hem tutmazsa falan üzülürüm onun yerine boğazımi tutayim azcik kilo verme yarışmalari varmış onlardan bi gruba katıldım kendime gaz vermek için

Hadi ya.. Oda iyimis canim herkesden insan tüyo kapar hemde gaza gelir insallah diledigin kiloya ulasirsin canim.. Ramazanda ama
Yinede insan otomatikmen kilo veriyor. Ne kadar gec yesende porsiyonlarin kücük oluyo. Aslinda ne güzem bizimkisi tam vücuda detoks

ODAYA ALDIKLARINDA BAYGIN MI OLUYOSUN PEKİİ COK SORU SORDUM AMA BEN COK KORKUYORUM BU İŞLEMDEN... ÖNCESİNDE BİDE HANGİ TETKİKLERRİ YAPIYORLAR
aslanhome evt cnm odaya aldıklarında yarı baygın oluyosun işlemden önce kan alıp tahlil yapılıyor cnm sor tabiki canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacaz ama inan korkacak hiç bişey yok okadar rahat olduki hiçbiyerim ağrımadı acımadı

teşekkürler canım ellerine sağlık :)

Ne güzel bizimde öyle agrisiz gecer insallah burda okumustum bazilarinda cok kasik agrisi oluyo diye.

Kizlaaarr. Sabah kadar uyumayinca anca uyandim neyse bisey dicem sizlere. Evlat sahibi olmak icin hz.zekeriyanin duasini okuyoruz diye bi sayfa var ben katılmıştım dun bendeydi sıra. Pazartesi liste başa dönüyor kişi katılımına açık liste siz de gelin birlikte dua edelim ramazani degerlendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…