- Konu Sahibi _oceanshine_
Eşimi de o ameliyat etti gerçekten çok iyi seçimlerinizEMRE BAKIRCIOĞLU CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimi de o ameliyat etti gerçekten çok iyi seçimlerinizEMRE BAKIRCIOĞLU CANIM
EVET EMRE BEY COK IYI BIR DR GERCEKTEN COK SEKER BİRİR UMARIM SULEYMAN BEYDEN DE AYNI ELEKTRİĞİ ALIRIZ SİZİN PROBLEMİNİZ NE PEKİİEşimi de o ameliyat etti gerçekten çok iyi seçimleriniz
napiyim canim yemek yedik topladim geldim bi yandan survivor a bakıyorum bi yandan da kk'yi geziniyodum ilginç bi konu gördüm de gözlerim faltaşı gibi açıldıİYİ AKSAMLAR CANIMM NAPIOSSUUNNN
merhaba canim.. Esinin sorunu azosperm mi? Ameliyat deyince oyle sandim da.Eşimi de o ameliyat etti gerçekten çok iyi seçimleriniz
Evet malesefnapiyim canim yemek yedik topladim geldim bi yandan survivor a bakıyorum bi yandan da kk'yi geziniyodum ilginç bi konu gördüm de gözlerim faltaşı gibi açıldı
merhaba canim.. Esinin sorunu azosperm mi? Ameliyat deyince oyle sandim da.
NELER GORDUN OYLEEEnapiyim canim yemek yedik topladim geldim bi yandan survivor a bakıyorum bi yandan da kk'yi geziniyodum ilginç bi konu gördüm de gözlerim faltaşı gibi açıldı
merhaba canim.. Esinin sorunu azosperm mi? Ameliyat deyince oyle sandim da.
TESE AMELİYATIMI OLDUNUZZZEvet malesef
EvetTESE AMELİYATIMI OLDUNUZZZ
aa bizde de sorun ayni.. Tedavi oldunuz mu ameliyattan once? Olumlu bi sonuc alabildiniz mi canim?Evet malesef
kocam gay mi diye bi konu vardi yorumlara gül gül öldüm kizzNELER GORDUN OYLEEE
HAHAHAAAAAAAaa bizde de sorun ayni.. Tedavi oldunuz mu ameliyattan once? Olumlu bi sonuc alabildiniz mi canim?
kocam gay mi diye bi konu vardi yorumlara gül gül öldüm kizz
aa bizde de sorun ayni.. Tedavi oldunuz mu ameliyattan once? Olumlu bi sonuc alabildiniz mi canim?
tedavi görmedi de tese de 15 tane sperm çıktı onlarla yetinecegiz artikaa bizde de sorun ayni.. Tedavi oldunuz mu ameliyattan once? Olumlu bi sonuc alabildiniz mi canim?
Gozun aydin canim.. Bi kac tane sperm bile bizim icin cok mutluluk verici :) insallah tup bebekte de sağlıklı embriyolariniz olusur ve hamilelik haberini verirsin bizlere :)tedavi görmedi de tese de 15 tane sperm çıktı onlarla yetinecegiz artik
İnşallah bakalım ilk adetimde başlayacağız nasip artık bakalım zamanı gelmiş mi bebisiminGozun aydin canim.. Bi kac tane sperm bile bizim icin cok mutluluk verici :) insallah tup bebekte de sağlıklı embriyolariniz olusur ve hamilelik haberini verirsin bizlere :)
OLSUN CANIM BIRTANE BILE YETER DIYO DRLAR PEKI NEDEN EMRE BEYLE DEWAM ETMIYOSUNUZ DONDURULMADIMI SPERMLERİtedavi görmedi de tese de 15 tane sperm çıktı onlarla yetinecegiz artik
Ramazan da bir cok arkadaşın hamilelik haberini aldık insallah senin bebisinin de haberini alırızİnşallah bakalım ilk adetimde başlayacağız nasip artık bakalım zamanı gelmiş mi bebisimin
BİDE İLK DENEMEN MIIOLSUN CANIM BIRTANE BILE YETER DIYO DRLAR PEKI NEDEN EMRE BEYLE DEWAM ETMIYOSUNUZ DONDURULMADIMI SPERMLERİ
Valla merve olacak gibi geliyo . hic de sevmiyorum kendisini cok zirlak bi kiz. Tum sezonu ağlaya ağlaya geçirdi.. SevimsiizHayırlı aksamlar canlar ailemiz büyümeye devam ediyor...
Giremedim bugün daha doğrusu yazamadım temizlik yaptım biraz..
B Bahar4234 cnm çok güzel eşinde sperm bulunmuş İnş hayırlısiyla bebeğine de kavusursun....
prensess38 bi an kendim yazdım sandım aynı şeyleri yapıyoruz
Sence kim şampiyon olacak
Sence kim olur diye sormayi unutmusumm akgUvercin
Kötünün iyisi yani turabiden eyidirBencede merve olacak
Aslında ben ilk başta merve yi destekliyodum sonradan çok ağlar oldu gerçekten baya sinir oldum ama yinede turabiye karşı inş merve olur diyorum