- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
sendede mi kilo problemi var canimm
istanbul tüp bebek merkezi suzan hanım :)KIZCELEEIM BEN GELDIM VE HEMEN ISTEK VE ARZULARINIZ ICIN PC MI ACIYORUM....
BANA LÜTFEN HERKES HANGI MERKEZDE TEDAVI GLRDÜGÜNÜ YAZABILIRMI?
Tiskür eder gözlerinizden öperim
süper o zaman :) yaş kaç bu arada :)Ailem orda oldugu icin sknti yok
bende iyiym çok şükür sadece biraz sıcak allah oruç tutanların yardımcısı olsun :)Teşekkür ederim canım keyifler iyi sen de nasıl :)
süper o zaman :) yaş kaç bu arada :)
paylaşım için sagol canım spor önemli 3 öğün mü yoğurt kürü yapacağız canım keşke bende 55 olsam ya 58 razıyım 62 takıldım kaldımKizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)
çıtır anneler olacağız bizkiwicik bebeğim gürgan clinik ankara benimkisi :)))
Bu arada maşşallah kilo verme durumlarda başlıyor valla bayıldım ben süperiz biz
Kizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)
bende 28 :))Aaaa kadina hic yas sorulur mu.
30 a merdiven dayadik
çıtır anneler olacağız biz
ben ekmeksiz yapamıyorum ya 1 ay karatay yaptım ekmeğe hasret gittim ama mutlaka bir öğün ekmek yerim şimdi ramazanda sıcak pide ye dayandık :)Ölcüleri nasil olcak canim benim?
Yürüyüs bu ramazanda bende yatti :-(
Ben ekmegi tamamen cikardim hayatimdan
Oooffff aklima getirdin o sicacik pideyiiiii...ben ekmeksiz yapamıyorum ya 1 ay karatay yaptım ekmeğe hasret gittim ama mutlaka bir öğün ekmek yerim şimdi ramazanda sıcak pide ye dayandık :)
Citir anne...
Begendim bunu cooooook
Sen daha citir
en sevdiğim yemek makarna sabah öğlen akşam bıkmadan yiyebilirim bide karışık kıvırcık salatası bol limonluOooffff aklima getirdin o sicacik pideyiiiii...
Mmmmhhhhh.........
Ben aramiyorum artik pek ekmek. Daha cok makarnaya hasret kaldim
bende beğendim :) şaka gibi yıllar ne çabuk geçiyor ya 18 olmayı iple çektim ehliyet alacağım diye :)
en sevdiğim yemek makarna sabah öğlen akşam bıkmadan yiyebilirim bide karışık kıvırcık salatası bol limonlu
ay canım oruçlusun ya özür dilerim hakkınızı helal edin kızlar
Sizin kilonuzda ne var kizlar ya ben tam bir sisko patatesimzaten hayatimda hic bi zaman 70in altinda olmadim ama evlenince de aldim maalesef.. Ocakla mart arasinda dukan diyetiyle 9.5 kilo vermiştim prolaktini yukseltti birakmak zorinda kaldim.. simdi tekrar gelmeye basladi kilolar