2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ah canim insan aliskin olmadigi kilolari olunca rahatsiz ediyor iste. Sana az gelen kilo bana cok geliyor cünkü aliskin degildim 65 in üstünde olmayi. Bide tedavide kilo aliormus insan. Bide saglikli beslenmek en güzeli. Vücudun vitaminleri ihtiyaci var. Baklawayada :-)
Alemsin. :KK53: Benim de boooolca kilo vermem lazim ama nasil.. Kolay da veremiyorum zaten.. Doktor oyle demisti son gittiğimde..

Alemsin. :KK53: Benim de boooolca kilo vermem lazim ama nasil.. Kolay da veremiyorum zaten.. Doktor oyle demisti son gittiğimde..

Canim en etkilisi gercekten sporla verilen kilo. Sporla verilen kilo hic bir zaman kolay kolay hemencicik alinmaz geri.
Makarna pilav türünden vazgec
Tabagina bol yesillik ve sebzeleri koy
Balik ye
Ara ögünü yap her 4 saatte bir kuruyemisle mesela ben incir ve cevizi tüketiyorum tok tutuyo
Aksam 6 dan sonra agir yeme (ramazanda ayri tabii)
Yürüyüs günde 1 saat
Evde ekzersiz
Sekerli icecekler icme
3 litre su tüketmeye bak
Porsiyonlarini normalinden kücült
Meyve ye ama aksama bu islemi birakma cünkü meyvede cok seker var o yüzden 10-16 saat aralarinda tüket meyveni

Canim en etkilisi gercekten sporla verilen kilo. Sporla verilen kilo hic bir zaman kolay kolay hemencicik alinmaz geri.
Balik ye
Ara ögünü yap her 4 saatte bir kuruyemisle mesela ben incir ve cevizi tüketiyorum tok tutuyo
Yürüyüs günde 1 saat
Evde ekzersiz
Sekerli icecekler icme
3 litre su tüketmeye bak
Meyve ye ama aksama bu islemi birakma cünkü meyvede cok seker var o yüzden 10-16 saat aralarinda tüket meyveni
Spor yapmada duzeni bi tutturamadim:) pilav degil ama makarnaya bayılırım maalesef ..yedillik de cok severim zaten bol bol da yerim ekmek hic sevmem de yemem de..ara ogun yapma alışkanlığım da yok o yuzden durup durup bi anda yiyorum maalesef.. Bi de meyveylr hic aram yok ya :KK43: meyve suyu ice tea falan iciyorum surekli :KK53:

Spor yapmada duzeni bi tutturamadim:) pilav degil ama makarnaya bayılırım maalesef ..yedillik de cok severim zaten bol bol da yerim ekmek hic sevmem de yemem de..ara ogun yapma alışkanlığım da yok o yuzden durup durup bi anda yiyorum maalesef.. Bi de meyveylr hic aram yok ya :KK43: meyve suyu ice tea falan iciyorum surekli :KK53:

Ice tea mi? Ölüüüüüümmmmmmm...... Bildigin sekerli su :-) sen o icecekleri kes canim. Meyve yemiosan smoothie yapmayi dene. Kendi meyve icicegini yaparsan oda doyurucu oluyo kati oldugu icin. Denemeni tavsiye ederim. Makarnaya cizzzzzz dicekskn :-)

Ice tea mi? Ölüüüüüümmmmmmm...... Bildigin sekerli su :-) sen o icecekleri kes canim. Meyve yemiosan smoothie yapmayi dene. Kendi meyve icicegini yaparsan oda doyurucu oluyo kati oldugu icin. Denemeni tavsiye ederim. Makarnaya cizzzzzz dicekskn :-)
:KK53::KK53: Benim kilom yemeklerden degil zaten abur cuburdan.. Allahtan ramazanda yiyemiyorum:KK70:

Ah ah sorma o zamanlari hemen büyüsemde neler neler yapicam
Derdi vardida ne olduuuu foooosssss :-) simdiki akil olsa ister mi insan yasi ilerlesin :-) saglkk olsun napalim. Rabbim vücud sagligi versin. E bide kilolar gitsin bebeler gelsin insallah :-)
amin cnaım amin inş. hepsi olacak allahın izniyle :)

Balik ye
Yürüyüs günde 1 saat
Evde ekzersiz
Sekerli icecekler icme
3 litre su tüketmeye bak
çok güzel bir paylaşım olmuş sağol canım :)

Hadi bakalim hayirlisi canim. Bu adimi atmak bile mutlu ediyor insani Di mi :) hastane ile birlikte ne kadar tutuyor benimki 8000 civari olacak sanırım.
Evet aynen öyle pozitif oldum ki sorma valla canım :21: hastane ile birlikte mi onu sormadim acemiyim galiba :) da toplam 5 000 tl civarı dedi doktor bide gelin yuz yuze konuşalım da dedi fiyati dusurcek galiba

Hayirlisi olsun canim benim. Bence cok pahali degil. Burda 10.000 lere kadar cikan fiyatlar duymustum. Raporla devlette bi kismini karsilamuyo mu? Senide listeye aliyorum o zaman :-)
Aminn cok sagol canim yok devlet degil ozele gitcem direk yasim 22 daha 2 buçuk yıllık ta evliyim :)

X