2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)
paylaşım için sagol canım spor önemli 3 öğün mü yoğurt kürü yapacağız canım keşke bende 55 olsam ya 58 razıyım 62 takıldım kaldım

Kizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)

Ölcüleri nasil olcak canim benim?
Yürüyüs bu ramazanda bende yatti :-(

Ben ekmegi tamamen cikardim hayatimdan :-)

ben ekmeksiz yapamıyorum ya 1 ay karatay yaptım ekmeğe hasret gittim ama mutlaka bir öğün ekmek yerim şimdi ramazanda sıcak pide ye dayandık :)
Oooffff aklima getirdin o sicacik pideyiiiii...

Mmmmhhhhh.........

Ben aramiyorum artik pek ekmek. Daha cok makarnaya hasret kaldim :-)

Oooffff aklima getirdin o sicacik pideyiiiii...

Mmmmhhhhh.........

Ben aramiyorum artik pek ekmek. Daha cok makarnaya hasret kaldim :-)
en sevdiğim yemek makarna sabah öğlen akşam bıkmadan yiyebilirim bide karışık kıvırcık salatası bol limonlu
ay canım oruçlusun ya özür dilerim hakkınızı helal edin kızlar

bende beğendim :) şaka gibi yıllar ne çabuk geçiyor ya 18 olmayı iple çektim ehliyet alacağım diye :)

Ah ah sorma o zamanlari hemen büyüsemde neler neler yapicam
Derdi vardida ne olduuuu foooosssss :-) simdiki akil olsa ister mi insan yasi ilerlesin :-) saglkk olsun napalim. Rabbim vücud sagligi versin. E bide kilolar gitsin bebeler gelsin insallah :-)

en sevdiğim yemek makarna sabah öğlen akşam bıkmadan yiyebilirim bide karışık kıvırcık salatası bol limonlu
ay canım oruçlusun ya özür dilerim hakkınızı helal edin kızlar

Ohhhhh missss. Olsun canim oruclu olunca noluyo ki. Aksama kismetse yicez yani dert yok :-). Zaten vücud alisti zor gelmiyor Allah kolayligini veriyor. E gelince artik yaparsin bana borcun olsun :-)

Sizin kilonuzda ne var kizlar ya ben tam bir sisko patatesim:KK43: zaten hayatimda hic bi zaman 70in altinda olmadim ama evlenince de aldim maalesef.. Ocakla mart arasinda dukan diyetiyle 9.5 kilo vermiştim prolaktini yukseltti birakmak zorinda kaldim.. simdi tekrar gelmeye basladi kilolar:mad:

Sizin kilonuzda ne var kizlar ya ben tam bir sisko patatesim:KK43: zaten hayatimda hic bi zaman 70in altinda olmadim ama evlenince de aldim maalesef.. Ocakla mart arasinda dukan diyetiyle 9.5 kilo vermiştim prolaktini yukseltti birakmak zorinda kaldim.. simdi tekrar gelmeye basladi kilolar:mad:

Ah canim insan aliskin olmadigi kilolari olunca rahatsiz ediyor iste. Sana az gelen kilo bana cok geliyor cünkü aliskin degildim 65 in üstünde olmayi. Bide tedavide kilo aliormus insan. Bide saglikli beslenmek en güzeli. Vücudun vitaminleri ihtiyaci var. Baklawayada :-)

X