-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Bildigim kadari ile tuplerde sivi gecisi oluyormus o zararli imis tup bebekte. Hidropelesenk mi ne diyolar. Rahim olayini bilmiyorum . Ben de de darlik varmis. Bakalim ne diyecekHaklisin canim beklemek de cok zor .. Tez zamanda hayirla gelir insallah bebislerin :)
peki canim.. Normalde rahimde sekil bozuklugu ya da tuplerse tıkanıklık olursa gebelik olusmuyo diye biliyorum . ama tup bebekte nasil etkisi olur bunlarin acaba?
FSH IYI GALIBA AMA testesteronu bilmıyorum muhakkak olur canım ya sperm cıkıs olmazsada caresız değilsin sonuctaa uzme kendınıı canını sıkma ne olur... pekı sen kendin için doktor sectın mıı..Uzun uzun yazman benim icin daha iyi canim inan :) boyle inis çıkışlar olabildigini duydum bir de bazi laboratuvarlar ayrıntılı incelemiyo o yuzden az çıkmış da olabilir.. Biz iki test yaptırdık ikisinde de 0 çıktı maalesef.. Simdi bi umut bekliyorum varikoseli ortadan kaldırınca çıkarsa diye.. Esimin fsh 9.37 testesteron 2.98 ..
Insallah sorun olmaz senin icin canim.. Illa çektirecez bunu oyle miBildigim kadari ile tuplerde sivi gecisi oluyormus o zararli imis tup bebekte. Hidropelesenk mi ne diyolar. Rahim olayini bilmiyorum . Ben de de darlik varmis. Bakalim ne diyecek
Her ikisi de sınırda canim.. 12 ust sınır fsh icin,3 de testesteron için alt sınır.. Ben kendim icin secmemistim aslında esim icin gen-art a gittiğimizde aysun hanimla görüştüm ben de .. Cok ilgili bi doktor insanın icini rahatlatıyor.. Onunla devam etmeyi dusunuyorum suan canim..FSH IYI GALIBA AMA testesteronu bilmıyorum muhakkak olur canım ya sperm cıkıs olmazsada caresız değilsin sonuctaa uzme kendınıı canını sıkma ne olur... pekı sen kendin için doktor sectın mıı..
Amin canim. Alllah saglikli ve hayirli versin. Ben hep boyle dua ediyorum. :) senin icin de zor olmuştur bebginin kalbinin durmasi. Allahim cifter cifter versin insalllah :)A azee13 inşallah canım hamile kalmaklada bitse bitmiyor cnm stres daha çok devam ediyor ben evlendim ilk ay hamile kaldım allahın işi ama 6 haftalıkken kalbi durdu yok kese varmı kal atışı duyuldumu sağlıklımı ikili test üçlü test daha bu korkularıda yaşıycaz allah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin
Sen onceden git doktora canim. Rahim filmi iliski olmadan adetin 7. Gunu tavsiye ediliyir unutma :)Insallah sorun olmaz senin icin canim.. Illa çektirecez bunu oyle mibizim agustosa yetismeyebilir o zaman ya.. Bi suru test varmış yapmamız gereken..
Aa bunu bildiğim iyi oldu bak canim.. BayrM sonuna denk gelecek muhtemelen cektireyim bari el mahkum :/ anestezili mi cektirdin sen canım.. Korkuyorum da ascıkkSen onceden git doktora canim. Rahim filmi iliski olmadan adetin 7. Gunu tavsiye ediliyir unutma :)
Korkutmak istemiyoum ama bilseydim Anestezi li cektirirdim. Acili bir islem sonucta. Ama bazilari hic qci çekmiyor. Ben muayenede bile kasiliyorum belki benden kaynaklidir. Sen korkma yine de :)Aa bunu bildiğim iyi oldu bak canim.. BayrM sonuna denk gelecek muhtemelen cektireyim bari el mahkum :/ anestezili mi cektirdin sen canım.. Korkuyorum da ascıkk
Hadi bakalim hayirlisi canim. Bu adimi atmak bile mutlu ediyor insani Di mi :) hastane ile birlikte ne kadar tutuyor benimki 8000 civari olacak sanırım.Merhaba kızlar cok mutluyum :) doktorumu buldum bayram biter bitmez ilk adetimle baslicaz tup bebege hayirlisiyla sira doktorla fiyat anlasmasinda 4 .700 dedi biraz yüksek malesef
Hayirlisi olsun canim benim. Bence cok pahali degil. Burda 10.000 lere kadar cikan fiyatlar duymustum. Raporla devlette bi kismini karsilamuyo mu? Senide listeye aliyorum o zamanMerhaba kızlar cok mutluyum :) doktorumu buldum bayram biter bitmez ilk adetimle baslicaz tup bebege hayirlisiyla sira doktorla fiyat anlasmasinda 4 .700 dedi biraz yüksek malesef
yurtdışından mı zor olmayacak mı canım ya burada akraban falan var mı peki ?Ben daha arastirma dönemdeydim canim.
Istanbuldan degilim yurtdisindanim ve kismetse türkiyeye geldigimde görüsücem. Ama adet dönemim anca agustosa denk geliyo. Bu ay bakalim ilk randevum var insallah nasil olcak
kesinlikle kocaman aile olacağız gibi :))Agustosa kadar sayfamız bayağı bi ilerleyecek sanırım canlar
canım ben istanbulda bir yerde çektirdim çok memnun kaldım hiç korkma son teknolojili bir yere git sadece sıvı verilirken hafif bir soğukluk ve azcık adet sancısı gibi oluyor geçiyor korkulacak bişey yok bence .beni sadece o çatala oturmak sinir ediyorAa bunu bildiğim iyi oldu bak canim.. BayrM sonuna denk gelecek muhtemelen cektireyim bari el mahkum :/ anestezili mi cektirdin sen canım.. Korkuyorum da ascıkk
canım tedavin hayırlı olsun nerede ve hangi doktora gideceksin :)Merhaba kızlar cok mutluyum :) doktorumu buldum bayram biter bitmez ilk adetimle baslicaz tup bebege hayirlisiyla sira doktorla fiyat anlasmasinda 4 .700 dedi biraz yüksek malesef
aciya dayanikliyimdir aslinda ama bilemedim ki simdi..Korkutmak istemiyoum ama bilseydim Anestezi li cektirirdim. Acili bir islem sonucta. Ama bazilari hic qci çekmiyor. Ben muayenede bile kasiliyorum belki benden kaynaklidir. Sen korkma yine de :)
nerde yaptırırım onu da bilmiyorum ki henuz canim ya.. Bu islem icin anestezi almaya deger mi ya da almazsam sonradan keske alsaydim der miyim bilemedimcanım ben istanbulda bir yerde çektirdim çok memnun kaldım hiç korkma son teknolojili bir yere git sadece sıvı verilirken hafif bir soğukluk ve azcık adet sancısı gibi oluyor geçiyor korkulacak bişey yok bence .beni sadece o çatala oturmak sinir ediyor
günaydın kızlar gece uzun uzun konuşmuşsunuz şimdi uyuyorsunuz galıba
ben buradayım kimse yok mu
kiwicik canım listeye hangi merkezde yaptırdığımızı eklersek çok mu zahmetli olur senin için
[/QUOTE
Aslında ben de böyle düşündüm. Herkesin tedavi merkezi de yazılsa iyi olur gerçekten. Tabi zahmet olmayacaksa
Aslında ben de böyle düşündüm. Herkesin tedavi merkezi de yazılsa iyi olur gerçekten. Tabi zahmet olmayacaksagünaydın kızlar gece uzun uzun konuşmuşsunuz şimdi uyuyorsunuz galıba
ben buradayım kimse yok mu
kiwicik canım listeye hangi merkezde yaptırdığımızı eklersek çok mu zahmetli olur senin için
Ben hiç hissetmedim canım herkes de farklı oluyor mu bilmiyorum ki bence önce eşinin Değerlerini bekle o sonuçlanınca doktor sana Söyler canımaciya dayanikliyimdir aslinda ama bilemedim ki simdi..
nerde yaptırırım onu da bilmiyorum ki henuz canim ya.. Bu islem icin anestezi almaya deger mi ya da almazsam sonradan keske alsaydim der miyim bilemedimbi de diger topikteki arkadaslara da sormustum birisi önce sperm testi sonra bu dedi .. Bizim sperm zaten 0 çıkıyor ya infertilite sebebi belli yani.. Acaba gene de gerek var mi ki