2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tunaydinnnnnn güzel anne aday adaylari :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bendim uyku düzeni falan Allak pullak oldu kızlar nezaman uyuyorum nezaman uyaniyorum karıştı iice bütün saatler....
Hiç düzen kalmadı..

Sizler Nasılsıniz bakım aramıza yeni katılan ark lar olmuş maşşallah büyüyoruz zaman yaklaştıkça :nazar::nazar:

aciya dayanikliyimdir aslinda ama bilemedim ki simdi.. o_O

nerde yaptırırım onu da bilmiyorum ki henuz canim ya.. Bu islem icin anestezi almaya deger mi ya da almazsam sonradan keske alsaydim der miyim bilemedim:KK12: bi de diger topikteki arkadaslara da sormustum birisi önce sperm testi sonra bu dedi .. Bizim sperm zaten 0 çıkıyor ya infertilite sebebi belli yani.. Acaba gene de gerek var mi ki:KK64:

Cnm bence sen işini riske atma önce tedavini yapan Dr a sor
Sonrada narkoz al derim ben 3 kere çekindim İlkinde narkoz almadım ama kendimi öyle kasmisim Dr çekemedi ilaç gitmedi.....
Sen bence riske girme en güzeli narkoz lu cekinmek

Ben hiç hissetmedim canım herkes de farklı oluyor mu bilmiyorum ki bence önce eşinin Değerlerini bekle o sonuçlanınca doktor sana Söyler canım :KK66: ama benim tüpler açık ya belki ondan hissetmedim canım

Cnm bence sen işini riske atma önce tedavini yapan Dr a sor
Sonrada narkoz al derim ben 3 kere çekindim İlkinde narkoz almadım ama kendimi öyle kasmisim Dr çekemedi ilaç gitmedi.....
Sen bence riske girme en güzeli narkoz lu cekinmek

Peki canlarimm. Sizleri dinlicem once doktoruma sorarim sonra da gerekirse narkozlu isterim :)

KIZCELEEIM BEN GELDIM VE HEMEN ISTEK VE ARZULARINIZ ICIN PC MI ACIYORUM....

BANA LÜTFEN HERKES HANGI MERKEZDE TEDAVI GLRDÜGÜNÜ YAZABILIRMI?

Tiskür eder gözlerinizden öperim :-)

yurtdışından mı zor olmayacak mı canım ya burada akraban falan var mı peki ?
ben emre bey'e bir kez muayne oldum çok konuşken güler yüzlü bir insan
pozitif insan çok memnun kalan çok insan var canım
Ailem orda oldugu icin sknti yok :-)

Bu arada kilo konusuna degincem
Yine :-) dün kendime spor icin sort aldim
Özel ve tam gaza geldim :KK70::KK70::KK70:

Umarim bu sort etkili olur kilo vermemde:KK70:

KIZCELEEIM BEN GELDIM VE HEMEN ISTEK VE ARZULARINIZ ICIN PC MI ACIYORUM....

BANA LÜTFEN HERKES HANGI MERKEZDE TEDAVI GLRDÜGÜNÜ YAZABILIRM

Tiskür eder gözlerinizden öperim :-)
benim de istanbul dr suleyman tosun yapicak tedavimi butun islemler acibadem de oluyor zannediyorum ki acibadem yazabiliriz

FISTIKLAR merkezi ekledim. Lakin telefondan girenler listeyi tam simetrik göremicekler :-)
Bilgisayarda düzgün cikioda telde ekrandan dolayi simetrik degil... :-)

Eksikler bana bi zahmet merkezin adini yollasin.....

A azee13 akgUvercin akgUvercin aslanhome aslanhome hayallergercekolsa hayallergercekolsa U umutsuz olma S Serpil2630
Canim benim merkez net degil henuz. Doktorum erkan alatas. Ya denizli erpa olacak ya da izmir smyrna art olacak. Bayramdan sonra doktorumla konusup netlestirecegiz. :)

Kizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)

Kizlar yogurt kuru var deneyin derim. Yemeklerden yarim saat once yogurdun icine tarcin zerdecal zencefil koyun yiyin. Ramazanda zor olabilur belki ama cidden ben faydasini gordum. Ben gecen yil 62 idim su anda 54 oldum. Ama hala dikkat ediyorum poorsiyinlar kucuk ekmek cok az yiyorum. Dun itibari ile de gunde 1 saat yürüyüşe basladim. Bence gunde 1 saat yurume ve yediklerimize dikkat etme ile agustosa kadar istedigimiz kiloya ulaşıriz. Tabi ki vücudumuza iskence etmeden ve iyi beslenerek :)

Aaa ben bunu bi ark dan da duymuştum..
Hemde zencefil yumoslara da ii geliyomuş...
Bir taşla iki kuş :)))

Sen bunu hergün mu yiyosun ben haftada 3 4 gün yenir diye duymuştum..

X