2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oyy 13 milyon bizim icin coook buyuk bi sayi :) bitkisellerle ya da vitamin takviyesiyle duzelmez mi acaba canim ? Cunku dogal gebelik de olusabilir bu sayiyla
1 yıldır gebelik olmadı zaten biraz zaman Kaybettik. ileri hareketlilik hiç yok. Doğal yolla yüzde 5 gibi bi şans var ama hiç uğraşmayın yıpratıcı olur direkt tüp bebeğe başlayın dedi Dr. Doğru söylüyor her ay bi umutla beklemek gerçekten yıpratıcı oluyor yaşımda ilerliyor 27 doldu. Bi an önce istiyorum artık.

Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?
Rahim filmini mutlaka hatırlat canım ben ikikex yaptırdım

Haklisin canim beklemek de cok zor .. Tez zamanda hayirla gelir insallah bebislerin :)

Rahim filmini mutlaka hatırlat canım ben ikikex yaptırdım
peki canim.. Normalde rahimde sekil bozuklugu ya da tuplerse tıkanıklık olursa gebelik olusmuyo diye biliyorum . ama tup bebekte nasil etkisi olur bunlarin acaba?

Canım tüp bebekde de rahim filmini mutlaka istiyorlar ben iki denememde de yaptırdım tüpler kapalı olursa emriyo ilerleyemiyor diye biliyorum ben

Kesinlikle Haklısın canım benim

Aynen benim de öyle olur. Ne zaman tevekkül etmesem bir şeyde ısrarcı ve aceleci olsam ters bir şeyler olur. Çok sabır gerektiren bir süreç. Ben de ağustosta başlayacağım nasipse.

Şaka mı kız )) Emre bey çok tatlı bir doktor canım ya senin ilk deneme mi olacaktı bak heyecan Yaptım he karşılaşabiliriz ))

Bende sen saka yapiosun sandim evet ilk olacak canim nasip olursa. Eee görüsmek farz oldu simdi merkezde

Canim gercekten zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk yapmak ne zormus megerse. Allahin mucizesi. Inslaalh hepimiz birgun bu mucizeyi yasariz.
A azee13 inşallah canım hamile kalmaklada bitse bitmiyor cnm stres daha çok devam ediyor ben evlendim ilk ay hamile kaldım allahın işi ama 6 haftalıkken kalbi durdu yok kese varmı kal atışı duyuldumu sağlıklımı ikili test üçlü test daha bu korkularıda yaşıycaz allah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin

Bizde bilmiyorduk canım yaşayarak öğrendik bakalım daha neler neler öğreneceğiz filmlerde ne güzel yat hemen hamile kal oh be güzel işin detayıma girince kafa karışıyorb Rabbimin mucizesi iste
Evet nasil büyük mucizeymis meger.. Yeni yeni anlıyorum.. Bir de kac yıllık evlisiniz kizlar?? Benim eylülde 3 dolacak

Evet canim.... Korkular bitmiyor ama Allaha dualara sigincaz.
Aynen benim de öyle olur. Ne zaman tevekkül etmesem bir şeyde ısrarcı ve aceleci olsam ters bir şeyler olur. Çok sabır gerektiren bir süreç. Ben de ağustosta başlayacağım nasipse.

Hosgeldin canim aramiza. Senide ilk sayfadaki listemize alalim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…