- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
1 yıldır gebelik olmadı zaten biraz zaman Kaybettik. ileri hareketlilik hiç yok. Doğal yolla yüzde 5 gibi bi şans var ama hiç uğraşmayın yıpratıcı olur direkt tüp bebeğe başlayın dedi Dr. Doğru söylüyor her ay bi umutla beklemek gerçekten yıpratıcı oluyorOyy 13 milyon bizim icin coook buyuk bi sayi :) bitkisellerle ya da vitamin takviyesiyle duzelmez mi acaba canim ? Cunku dogal gebelik de olusabilir bu sayiyla
Rahim filmini mutlaka hatırlat canım ben ikikex yaptırdımHormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?
Iki tedavimi de orda oldum canım donmuşlarım orada olduğu için orada devam etmek daha garanti onun için aynı merkez devam sen nerdesin canım
Haklisin canim beklemek de cok zor .. Tez zamanda hayirla gelir insallah bebislerin :)1 yıldır gebelik olmadı zaten biraz zaman Kaybettik. ileri hareketlilik hiç yok. Doğal yolla yüzde 5 gibi bi şans var ama hiç uğraşmayın yıpratıcı olur direkt tüp bebeğe başlayın dedi Dr. Doğru söylüyor her ay bi umutla beklemek gerçekten yıpratıcı oluyoryaşımda ilerliyor 27 doldu. Bi an önce istiyorum artık.
peki canim.. Normalde rahimde sekil bozuklugu ya da tuplerse tıkanıklık olursa gebelik olusmuyo diye biliyorum . ama tup bebekte nasil etkisi olur bunlarin acaba?Rahim filmini mutlaka hatırlat canım ben ikikex yaptırdım
Şaka mı kızEmrede
Nese kaynagimiz ayni merkezdeyiz
Canım tüp bebekde de rahim filmini mutlaka istiyorlar ben iki denememde de yaptırdım tüpler kapalı olursa emriyo ilerleyemiyor diye biliyorum benHaklisin canim beklemek de cok zor .. Tez zamanda hayirla gelir insallah bebislerin :)
peki canim.. Normalde rahimde sekil bozuklugu ya da tuplerse tıkanıklık olursa gebelik olusmuyo diye biliyorum . ama tup bebekte nasil etkisi olur bunlarin acaba?
YaaaCanım tüp bebekde de rahim filmini mutlaka istiyorlar ben iki denememde de yaptırdım tüpler kapalı olursa emriyo ilerleyemiyor diye biliyorum ben
Kesinlikle Haklısın canım benim1 yıldır gebelik olmadı zaten biraz zaman Kaybettik. ileri hareketlilik hiç yok. Doğal yolla yüzde 5 gibi bi şans var ama hiç uğraşmayın yıpratıcı olur direkt tüp bebeğe başlayın dedi Dr. Doğru söylüyor her ay bi umutla beklemek gerçekten yıpratıcı oluyoryaşımda ilerliyor 27 doldu. Bi an önce istiyorum artık.
Aynen benim de öyle olur. Ne zaman tevekkül etmesem bir şeyde ısrarcı ve aceleci olsam ters bir şeyler olur. Çok sabır gerektiren bir süreç. Ben de ağustosta başlayacağım nasipse.yok benim biraz tuhaf oldu.Gerçekten neyle karşılaşacağını hiç bilmiyorsun bu sürecte.ilk etapta 9 yumurtam oldu herşey çok güzel gidiyordu ancak son anda tek yumurtam bi anda büyüdü ve diğerlerini baskıladı büyümediler.elimde kalan sadece o yumurta oldu anlayacağın diğerleri ziyan oldular. sonrasında tekrar kontrole gittim ve fsh hormonum yükselmiş doktor korkuttu beni tabi baya ağladım sızladım ama artık umursamıyorum erken menepoz olabilir gecikmeden tedaviye başlayalım dedi. Ama ben ağırdan alıyorum canım hep acele ettiğimde bi sorunla karşılaştım. Allah nasip ettiyse olacak elimden geleni sonuna kadar yapıcam etmediyse sınavım deyip mükafatını rabbimden alırım diye düşünüyorum ben. bana q enzim 10 ve biesteron verdi onları kullanıyorum tedavi ye kadar sağlıklı beslenmeyi bende yapmaya çalışıyorum da iş yerimde pek mümkün olmuyor. kafa nın rahatlığı çok önemli ama bunu artık iyice anladımm.
Ay ne güzel aynı Dr A denk gelmişsiniz. Yok mu benimle aynı olan Anadolu sağlık Merkezinde gebzede Prof. aydın arıcı düşünüyorum?Şaka mı kız)) Emre bey çok tatlı bir doktor canım ya senin ilk deneme mi olacaktı bak heyecan Yaptım he karşılaşabiliriz ))
Şaka mı kız)) Emre bey çok tatlı bir doktor canım ya senin ilk deneme mi olacaktı bak heyecan Yaptım he karşılaşabiliriz ))
A azee13 inşallah canım hamile kalmaklada bitse bitmiyor cnm stres daha çok devam ediyor ben evlendim ilk ay hamile kaldım allahın işi ama 6 haftalıkken kalbi durdu yok kese varmı kal atışı duyuldumu sağlıklımı ikili test üçlü test daha bu korkularıda yaşıycaz allah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinCanim gercekten zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk yapmak ne zormus megerse. Allahin mucizesi. Inslaalh hepimiz birgun bu mucizeyi yasariz.
Tevafuk...Ay ne güzel aynı Dr A denk gelmişsiniz. Yok mu benimle aynı olan Anadolu sağlık Merkezinde gebzede Prof. aydın arıcı düşünüyorum?
Bizde bilmiyorduk canım yaşayarak öğrendik bakalım daha neler neler öğreneceğiz filmlerde ne güzel yat hemen hamile kal oh be güzel işin detayıma girince kafa karışıyorbYaaaay ben cok acemiyim hic bisey bilmiyirum yahu ..
Olur canım Görüşmek isterim tabi kiBende sen saka yapiosun sandimevet ilk olacak canim nasip olursa. Eee görüsmek farz oldu simdi merkezde
Evet nasil büyük mucizeymis meger.. Yeni yeni anlıyorum.. Bir de kac yıllık evlisiniz kizlar?? Benim eylülde 3 dolacakBizde bilmiyorduk canım yaşayarak öğrendik bakalım daha neler neler öğreneceğiz filmlerde ne güzel yat hemen hamile kal oh be güzel işin detayıma girince kafa karışıyorbRabbimin mucizesi iste
Inş biri çıkar canım evet ta denk geldik vallaAy ne güzel aynı Dr A denk gelmişsiniz. Yok mu benimle aynı olan Anadolu sağlık Merkezinde gebzede Prof. aydın arıcı düşünüyorum?
A azee13 inşallah canım hamile kalmaklada bitse bitmiyor cnm stres daha çok devam ediyor ben evlendim ilk ay hamile kaldım allahın işi ama 6 haftalıkken kalbi durdu yok kese varmı kal atışı duyuldumu sağlıklımı ikili test üçlü test daha bu korkularıda yaşıycaz allah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin
Aynen benim de öyle olur. Ne zaman tevekkül etmesem bir şeyde ısrarcı ve aceleci olsam ters bir şeyler olur. Çok sabır gerektiren bir süreç. Ben de ağustosta başlayacağım nasipse.
EŞİN NEREDE TEDAVİ GORUYOR CANIM.Insallah canim benim insallah.. Sizin hep mi düşük duzeyde çıkıyordu yoksa 0 çıktığı da oldu mu hic?