2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...
Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?

Hormonlari daha once yaptirmistim gene ister sanirim bulaşıcı hastaliga hic bakilmadi rahim filmine de.. Ama tup bebkten once hepssini yaptirmak en guzeli sanirim.. Doktor istemese bile ben hatirlatiyim mi ne dersiniz canlar?

Sen en iyisi doktoruna söyle canim.
Benden istedi bu yazdiklarimi mesela

bizde azda olsa sperm cıkıs var canım yüzbin sperm sayısı ılerı hareketliliği yuzde 14 İŞTE,ESİME GENETİK TEST FALAN YAPILDI COK SUKUR BI SORUN CIKMADIII:) SİZ TESEMİ OLCAKSINIZ
Henuz belli degil canim.. Esim 2.5ay once varikosel ameliyati oldu doktor %25ihtimalle çıkış olabilir dedi ama olmazsa tese mecburen :KK43:

BENİM DOKTORUM İLKİNDEN TUTMAZ NEDEN OLMADI DEMEYELIM HERSEYI ILK BASTA YAPALIM DDI BENCE Bİ GORUS DOKTORUNLA..

Peki canim onceden yaptirayim da sonra aklimda kalmasin.. Bana fsh lh prolaktin falan bakildi sorun yoktu cok sukur.. Sadece polikistover egilimi var dedi yani var da diyemem yok da diyemem demis ti

Cnm hoşgeldin. Benimde eşimde sperm azlığı var 13 milyon bide ileri hareketlilik yok. Ağustosta ilk denememiz olcak bizimde.
Oyy 13 milyon bizim icin coook buyuk bi sayi :) bitkisellerle ya da vitamin takviyesiyle duzelmez mi acaba canim ? Cunku dogal gebelik de olusabilir bu sayiyla

X