- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- Konu Sahibi _oceanshine_
Evet nasil büyük mucizeymis meger.. Yeni yeni anlıyorum.. Bir de kac yıllık evlisiniz kizlar?? Benim eylülde 3 dolacak
Benim 5 oldu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nasil büyük mucizeymis meger.. Yeni yeni anlıyorum.. Bir de kac yıllık evlisiniz kizlar?? Benim eylülde 3 dolacak
Gen-art.. Mufit gunel de canim.. Siz?EŞİN NEREDE TEDAVİ GORUYOR CANIM.
Ahh... Neleri ögrenmedik ki bu yolda.Bizde bilmiyorduk canım yaşayarak öğrendik bakalım daha neler neler öğreneceğiz filmlerde ne güzel yat hemen hamile kal oh be güzel işin detayıma girince kafa karışıyorb Rabbimin mucizesi iste
EMRE BAKIRCIOĞLU CANIMGen-art.. Mufit gunel de canim.. Siz?
BEN 11 AYLIK EVLIYIM:)Benim 5 oldu canim
Emre beyin de cok iyi olduğunu duydum ama istanbula gitme imkanı olmadığı icin ankarada başladık biz de.. :)EMRE BAKIRCIOĞLU CANIM
Olur canım Görüşmek isterim tabi ki ben direk söyledi. Hangi merkezde OLDUĞUmu
Aa sen daha yeni evliymissin canim :) ben esimi 2.yilimizda doktora ikna edebildim zaten.. Öğrendikten sonra da bekledik bi sure alışmaya çalıştık simdi de düştük bi yola gidiyoruz bakalim :)BEN 11 AYLIK EVLIYIM:)
ANKARADADA KAAN AYDOS TU SANIRIM O DOKTORUN COK IYI OLDUGUNU DUYMUSTUM BENDEE BİDE EMRE BEYİ BİZİZM DE ANKARADA KALACAK YER SKINTIMIZ OLDUGU İÇİN İSTANBULU TERCİH ETTİK.İZMİRDEN GELGİTLERİMİZ OLCAK ARTIK BI SURE.Emre beyin de cok iyi olduğunu duydum ama istanbula gitme imkanı olmadığı icin ankarada başladık biz de.. :)
Agustosa kadar sayfamız bayağı bi ilerleyecek sanırım canlar
Evet canim kaan hoca da iyi.. Ama bi aradim 2.5 ay sonrasina randevu verdi ben de beklemek istemedim çünkü azospermliler topiginde mufit hocayi da tavsiye eden arkadaslar olmustu.. Insallah bizim sifamiza vesile olacak doktor budur :)ANKARADADA KAAN AYDOS TU SANIRIM O DOKTORUN COK IYI OLDUGUNU DUYMUSTUM BENDEE BİDE EMRE BEYİ BİZİZM DE ANKARADA KALACAK YER SKINTIMIZ OLDUGU İÇİN İSTANBULU TERCİH ETTİK.İZMİRDEN GELGİTLERİMİZ OLCAK ARTIK BI SURE.
BİZ EŞİMLE 6 YIL SONUNDA EVLENDIK VE HEMEN COCUK ISTEDIK 6 AY KADAR OLMAYINCA HEMEN DOKTORA BASVURDUK.ESİM HEMEN TEDAVIYE BASLAMAK ISTEDIII BEN BIRAZ KAFASINI TOPLASIN RAHATLASIN ISTESEMDEE O BU KONUDA GEC KALMAK ISTEMEDII...Aa sen daha yeni evliymissin canim :) ben esimi 2.yilimizda doktora ikna edebildim zaten.. Öğrendikten sonra da bekledik bi sure alışmaya çalıştık simdi de düştük bi yola gidiyoruz bakalim :)
İNŞ CANIM BENIM ONEMLI OLAN SIZIN MEMNUNIYETINIZ HERSEYDEN ONCEEE...Evet canim kaan hoca da iyi.. Ama bi aradim 2.5 ay sonrasina randevu verdi ben de beklemek istemedim çünkü azospermliler topiginde mufit hocayi da tavsiye eden arkadaslar olmustu.. Insallah bizim sifamiza vesile olacak doktor budur :)
En guzelini yapmışsınız :) az once de sormustum canim sizin testlerde hic 0 çıktığı oldu mu? Bir de esinin hormonlari nasil fsh ve testesteron?BİZ EŞİMLE 6 YIL SONUNDA EVLENDIK VE HEMEN COCUK ISTEDIK 6 AY KADAR OLMAYINCA HEMEN DOKTORA BASVURDUK.ESİM HEMEN TEDAVIYE BASLAMAK ISTEDIII BEN BIRAZ KAFASINI TOPLASIN RAHATLASIN ISTESEMDEE O BU KONUDA GEC KALMAK ISTEMEDII...
ANTI HIV,ANTI HCV,HBSAG,ANTİ HBS,VDRL,RUBELLA BEN BUNLARI YAPTIRDIMM[/QUOTE
Tamam canim sagol. Bunu doktor istiyor degil mi. Yoksa ben simdiden yaptursam mi acaba. Sikinti yok degil mi degerlerde.
BIZIM ILK TESTTE HAREKETLİ 20 SPERM YAZIODUUU İZMİRDE AMELIYAT DEDI DOKTOR BİZE DAHA SONRA EMRE BEYE GİTTİK YNE SPERM VERİLDİ VE SEMEN ANALİZİ İSTEDİ 100.000 SPERM BULUNDU ARDAKI FARKI HALA COZEBILMIS DEILIM BOLE INISLER CIKISLAR YASANIOMU BILMIORUMM.EMRE BEY AMELIYATA GEREK YOK SPERM CIKISI VAR DEDI.En guzelini yapmışsınız :) az once de sormustum canim sizin testlerde hic 0 çıktığı oldu mu? Bir de esinin hormonlari nasil fsh ve testesteron?
EWET CANIM DOKTOR ISTEDI AYNI SEKILDE ESIMDEN DE BULASICIK HASTALIK TESTI ISTEDII..
Uzun uzun yazman benim icin daha iyi canim inan :) boyle inis çıkışlar olabildigini duydum bir de bazi laboratuvarlar ayrıntılı incelemiyo o yuzden az çıkmış da olabilir.. Biz iki test yaptırdık ikisinde de 0 çıktı maalesef.. Simdi bi umut bekliyorum varikoseli ortadan kaldırınca çıkarsa diye.. Esimin fsh 9.37 testesteron 2.98 ..BIZIM ILK TESTTE HAREKETLİ 20 SPERM YAZIODUUU İZMİRDE AMELIYAT DEDI DOKTOR BİZE DAHA SONRA EMRE BEYE GİTTİK YNE SPERM VERİLDİ VE SEMEN ANALİZİ İSTEDİ 100.000 SPERM BULUNDU ARDAKI FARKI HALA COZEBILMIS DEILIM BOLE INISLER CIKISLAR YASANIOMU BILMIORUMM.EMRE BEY AMELIYATA GEREK YOK SPERM CIKISI VAR DEDI.
FSH DEĞERI ILK YAPTIRDIGIMIZ DDA 14 TU TESTESTERON 1.93 TU DAHA SONRA ILACLARI KULLANDI ESIMM FSH 1.8 CIKTI TESTESTERON 5 E YUKSELDI AMA FSH ILACTAN DOLAYI DUSMUS .
COK UZUN YAZDIM BILIYORUM AMA ACIKLAMAK ISTEDIM SIZDEDE AYNI DURUMLAR OLDUMU DIYE