2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende varim..adetim yeni bitti..gelecek adette doktorun yolunu tutacagim yine..inşallah bu sefer gersey iyi gecer olumlu sonuclanir..hepimiz icin inşallah. .amin..
Hosheldin canim.. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
Hangi merkezde düsünüyorsun?senide ilk sayfamizdaki listeye alayim

Canım tedavin hayırlı olsun aĺah gönlüne göre versin geç olsun güç olmasın

vaaaaaaav. Suan kendime asik oldum desem yeridir

Bu nasil bi tarif kiz yerim seniiii
Yaklaştım mi yoksa cok mu uzağm kizz??

Pirensesss benide tarif et lütfen...
Ayhh kendimi falcı bacılar gibi hissettim ayoll
Sen de esmer canlaniyosun gozumde..ama kısa saçlı sen Hanım hanımcık,biraz ciddi,ascık dediğim dedik hmmm baska bilemedim

Kızlar siz de beni tarif ediverin bakem yaa ben deli gibi kendi kendime uydurup uydurup yaziyom anca
Sen uzun boylu.. Etine dolgun ama cilloooop gibi hatunsun kesinnnnn.. Seni esmer siyah sacli düsünüyorum. (Tanidigim tüm kayserili arkadaslarimi canlandiriyorum suanda onlardan esinlenerek )

Kendinle barisik.. Ama biraz kanadi kirik kus misali. Kimseyi kirmamaya gayret gösteren lakin hep kirilansin.. Cicilibicili biseysin iste. Ne önemi var? Biz sevmisiz seniiiii

Nokta atışı saygıyla egiliyorum

Biraz zitti yavrusu
hadi yaa sarışın mısın kiz

Aramıza hoş geldin inşalah bu topikte hamile kalmayan kalmasın
hosbulduk...ayy inşallah amin amin..

Çok teşekkür ederim benim değerleri
m çok kötü bu yüzden işi şansa bırakmak istemiyorum panik halindeyim
Canim panik yapma. Burda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olur sna. Erzurumdan mi geleceksin istanbula. Forumda merkrzlerle ilgiki cooook yorum var. Insallah senin icin rn hayirlisini tercih edip gidersin. Allah yardimcimiz olsun

Waw kıskandım şimdi bu ne güzel iltifat böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…