- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.581
Hosheldin canim.. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...Bende varim..adetim yeni bitti..gelecek adette doktorun yolunu tutacagim yine..inşallah bu sefer gersey iyi gecer olumlu sonuclanir..hepimiz icin inşallah. .amin..
Canım tedavin hayırlı olsun aĺah gönlüne göre versin geç olsun güç olmasınAz önce merkezden aradilar beni...
Kan sonucum cikacakti. Diyo bu gece sistemde ve laboratuvarda sknti varmis. Benim kismetime
Saatlerdir bekliyorum dedi hemsire sonuc yok dedi...
Hayirlisi olsun artik yarin sonuclar gelip doktorum aricak beni ona göre adet söktürücüyü icicem.
Aramıza hoş geldin inşalah bu topikte hamile kalmayan kalmasınBende varim..adetim yeni bitti..gelecek adette doktorun yolunu tutacagim yine..inşallah bu sefer gersey iyi gecer olumlu sonuclanir..hepimiz icin inşallah. .amin..
Öyle tabi csnim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..Canım tedavin hayırlı olsun aĺah gönlüne göre versin geç olsun güç olmasın
Pirensesss benide tarif et lütfen...Hahayttbildimmm.. Simdi sen hayalindeki beni tarif et bakiiim :))
Yaklaştım mi yoksa cok mu uzağm kizz??vaaaaaaav. Suan kendime asik oldum desem yeridir
Bu nasil bi tarif kiz yerim seniiii
Ayhh kendimi falcı bacılar gibi hissettim ayollPirensesss benide tarif et lütfen...
Sen uzun boylu.. Etine dolgun ama cilloooop gibi hatunsun kesinnnnn.. Seni esmer siyah sacli düsünüyorum. (Tanidigim tüm kayserili arkadaslarimi canlandiriyorum suanda onlardan esinlenerekKızlar siz de beni tarif ediverin bakem yaaben deli gibi kendi kendime uydurup uydurup yaziyom anca
Yaklaştım mi yoksa cok mu uzağm kizz??
Ayhh kendimi falcı bacılar gibi hissettim ayoll
Sen de esmer canlaniyosun gozumde..ama kısa saçlı senHanım hanımcık,biraz ciddi,ascık dediğim dedik hmmm baska bilemedim
Nokta atışıSen uzun boylu.. Etine dolgun ama cilloooop gibi hatunsun kesinnnnn.. Seni esmer siyah sacli düsünüyorum. (Tanidigim tüm kayserili arkadaslarimi canlandiriyorum suanda onlardan esinlenerek)
Kendinle barisik.. Ama biraz kanadi kirik kus misali. Kimseyi kirmamaya gayret gösteren lakin hep kirilansin.. Cicilibicili biseysin iste. Ne önemi var? Biz sevmisiz seniiiii
hadi yaa
Biraz zitti yavrusu
Hosheldin canim.. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
Hangi merkezde düsünüyorsun?senide ilk sayfamizdaki listeye alayim
hosbulduk cnm..amin cnm..cumlemizin ins.rabbim yardimcisi olsun..bende denizli de dusunuyrum..
hosbulduk...ayy inşallah amin amin..Aramıza hoş geldin inşalah bu topikte hamile kalmayan kalmasın
Canimmm hosgeldin hemsomBende varim..adetim yeni bitti..gelecek adette doktorun yolunu tutacagim yine..inşallah bu sefer gersey iyi gecer olumlu sonuclanir..hepimiz icin inşallah. .amin..
Canim panik yapma. Burda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olur sna. Erzurumdan mi geleceksin istanbula. Forumda merkrzlerle ilgiki cooook yorum var. Insallah senin icin rn hayirlisini tercih edip gidersin. Allah yardimcimiz olsunÇok teşekkür ederim benim değerleri
m çok kötü bu yüzden işi şansa bırakmak istemiyorum panik halindeyim
Aha ahhaa ben bile asik olacaktim nerdeysevaaaaaaav. Suan kendime asik oldum desem yeridir
Bu nasil bi tarif kiz yerim seniiii
Bende bi bilsem ne oldugumuNokta atışısaygıyla egiliyorum
hadi yaasarışın mısın kiz
Ne isin var yavrummmm... Bosveeeer al kahveni eline gel muhabbete
Sende Güler yüzlü sevecen cana yakın samimi güzel mi güzel kocasına Aşık esmer Güzeli mi kahve gözlüHahayttbildimmm.. Simdi sen hayalindeki beni tarif et bakiiim :))
Waw kıskandım şimdi bu ne güzel iltifat böyleSen uzun boylu.. Etine dolgun ama cilloooop gibi hatunsun kesinnnnn.. Seni esmer siyah sacli düsünüyorum. (Tanidigim tüm kayserili arkadaslarimi canlandiriyorum suanda onlardan esinlenerek)
Kendinle barisik.. Ama biraz kanadi kirik kus misali. Kimseyi kirmamaya gayret gösteren lakin hep kirilansin.. Cicilibicili biseysin iste. Ne önemi var? Biz sevmisiz seniiiii