-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.601
Uzgunum tatlim. Yoğunum bu aralar.Ne isin var yavrummmm... Bosveeeer al kahveni eline gel muhabbete
Tamam canikom. Bekleriz her zaman... Kolay gelsin. Fazla yorma kendini...Uzgunum tatlim. Yoğunum bu aralar.Si kaynatın ben size katilirim sonra. Ben yatiyorum simdi. Iyi geceler hepinizi opuyorum
Bir gün ikinizin (Waw kıskandım şimdi bu ne güzel iltifat böyle
he yaa
Ooyy tesekkurleerrSende Güler yüzlü sevecen cana yakın samimi güzel mi güzel kocasına Aşık esmer Güzeli mi kahve gözlühayat dolu
Yok canım esmer deyilim acık tenliyim saçım yakın orta öbürkünler tutmuşYaklaştım mi yoksa cok mu uzağm kizz??
Ayhh kendimi falcı bacılar gibi hissettim ayoll
Sen de esmer canlaniyosun gozumde..ama kısa saçlı senHanım hanımcık,biraz ciddi,ascık dediğim dedik hmmm baska bilemedim
Once ben kiskanmistim ecrincimm kopya cekme lutfeeennnBir gün ikinizin (ecrin87 & prensess38 ) arasinda kalacagim diye cok korkuyorum. Anam bu ne kiskanclik
Yarısından çoğu tutmadıYok canım esmer deyilim acık tenliyim saçım yakın orta öbürkünler tutmuş
Valla ban seni orta boylu 60 kilolarda yuvarlak yüzlü neseli biri olarak görüyorumKızlar siz de beni tarif ediverin bakem yaaben deli gibi kendi kendime uydurup uydurup yaziyom anca
Banane banane ya sende bir yorum patlat dalırım bak heBir gün ikinizin (ecrin87 & prensess38 ) arasinda kalacagim diye cok korkuyorum. Anam bu ne kiskanclik
aramıza hoşgeldin canım benim tedavin hayırlı olsunkızlar benide ekleyin agustos sonu dondurulmus baslıycam insallah
kıskandım senden kopya çektim işte ne olacakmışOnce ben kiskanmistim ecrincimm kopya cekme lutfeeennn
Kiz normalde de gram kıskanç değilim arkadaşlarım hayret eder kocami bile kiskanmiyorum oyle cok
Ahh keskeeValla ban seni orta boylu 60 kilolarda yuvarlak yüzlü neseli biri olarak görüyorum
kıskandım senden kopya çektim işte ne olacakmış
Ben sana Göbek atırıyorum sen bana yumruk mu atıyorsun kızAhh keskeeboyum 171 ama kilomu hic soylemiimm. Normalde somurtkan bi insanim sayılı insan vardır yanında neseli olduğum.. Yalnız kalıp gunlerce evde oturabilirim aslinda
Hıhhh
Ahh keskeeboyum 171 ama kilomu hic soylemiimm. Normalde somurtkan bi insanim sayılı insan vardır yanında neseli olduğum.. Yalnız kalıp gunlerce evde oturabilirim aslinda
Boyumuz aynı 170 felanbende kilomu söylemiyim
Hıhhh
Ya ben lokma tatlisi yapmak istiyom ama gecen yaptim yumusak geldi güzel tarifi olan varmi?Bayrama hangi tatlıyı yapıyorsunuz
Hosbulduk canomCanimmm hosgeldin hemsom