-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.441
aramıza hoş geldincanımSelamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..
Canim senin zilli geldi miMerkezdeyim bekliyorum
Selamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..
Resim bile cektim sanaaaaaa aloooowwwwheyecanla bekliyorum ya kaçtaydı randevusu sormadım da heee gelir gelmez yazar ama
Merkezdeyim bekliyorum
maşallah sana oradan bile yetişiyorsun bize :))Aleykunselam canim...
Aramiza hosgeldin.. Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim... seni hemen ilk sayfamizdaki listeye aliyorum. Hangi merkezde tedavi göriceksin kismetse?
Gelmedi benim zillim sorma yaCanim senin zilli geldi midoktora herseyi sor sonra bize de anlat
Sana transfer hakkinda bilgi verdiler? Benimkileri transferden iki saat önce cözülmek için çıkardılar sonra bekletmeden koydular.. orada ocaba bir gün falan bekletiyorlarmi?Bilmiyorumda canım ama benden ve eşimden ilk tedavimde çok test istediler doktorum ilk tüplere bakalım dedi kapalıysa bütün tedavi aşılama boşa gider dedi. ama rahim filmim temiz çıktı çok şükür eşimde problemler çıktı iptal oldu sonra direk tüp bebek yapalım uğraşmayalım dedik rahim filmi 1 sene önce çektirdipim için tüp bebek doktorum tedavi de tekrar istedi canım onda da sıkıntı çıkmadı 3 deneme olacak bakalım adet olayım gidip görüşeceğim inş. 5 gündü galıba canım yanlış hatırlamıyorsam evraklarıma bakmaya fırsatım olmadı valla
aramıza hoşgeldin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.Selamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..
Yetisirtiriyorum burda size gaberleri.. Video cekip yolluyayim size istersenizay canım seni bekliyordum valla hemen yaz görüşmen bitince
resmi göünce içim kıpır kıpır oldu canım ya ben odaya çok girdim valla muayne odaları aynı zaten canım iki doktro bir odayı kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam şuan nerde oturduğunu tahmin edip seni hayal ediyorum canım benim
Sana transfer hakkinda bilgi verdiler? Benimkileri transferden iki saat önce cözülmek için çıkardılar sonra bekletmeden koydular.. orada ocaba bir gün falan bekletiyorlarmi?
canım 1,5 sene oldu ama az çok hatırlıyorum adetin 2 günü gittim doktor ilaç falan verdi 4-5 gün sonra çağırdı 2 kez daha gittim 2 .gitmemde bana gün verdi şu tarihde gel diye 3 gün bekletiyorlar galıba canım herşey yolunda giderse transfer oluyorsun zaten arayıp söylemişlerdi şu günü gelin diyeSana transfer hakkinda bilgi verdiler? Benimkileri transferden iki saat önce cözülmek için çıkardılar sonra bekletmeden koydular.. orada ocaba bir gün falan bekletiyorlarmi?
Canim insallah tuplerde bisey yoktur. Kimseyi korkutmak istemiyorum da benim hsg de temiz cikmisti bana tüplerin cok iyi demislerdi ama laparoskopide tuplerimin kapali ve rahim kanalimin dar oldugu ortaya cikti. Rahim darligi icin de histereskopi yapilcak.bu da tup bebekte basariyi artiran bir gelişme imis. Rahmi hazirliyormus. Ama senin esinde sorun oldugu icin sana yogunlasmamislardir belki de canim. Sonucta doktorun bu isi daha iyi bilir. Bizde sorun bende oldugu icin bütün acilari ben cekiyomBilmiyorumda canım ama benden ve eşimden ilk tedavimde çok test istediler doktorum ilk tüplere bakalım dedi kapalıysa bütün tedavi aşılama boşa gider dedi. ama rahim filmim temiz çıktı çok şükür eşimde problemler çıktı iptal oldu sonra direk tüp bebek yapalım uğraşmayalım dedik rahim filmi 1 sene önce çektirdipim için tüp bebek doktorum tedavi de tekrar istedi canım onda da sıkıntı çıkmadı 3 deneme olacak bakalım adet olayım gidip görüşeceğim inş. 5 gündü galıba canım yanlış hatırlamıyorsam evraklarıma bakmaya fırsatım olmadı valla
ne istersen yolla canım ekndinide çek amaYetisirtiriyorum burda size gaberleri.. Video cekip yolluyayim size isterseniz
Canimmm hosgeldin. Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah. İnsallah bu kez tutar saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Biz burada birbirimize bol.bol umut veriyoruz merak etmeSelamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..
ne istersen yolla canım ekndinide çek ama
bilmiyorum cnaım ya hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 3,deneme olacak ya belki testler falan isterler gibime geliyor araştırırlar herhaldeCanim insallah tuplerde bisey yoktur. Kimseyi korkutmak istemiyorum da benim hsg de temiz cikmisti bana tüplerin cok iyi demislerdi ama laparoskopide tuplerimin kapali ve rahim kanalimin dar oldugu ortaya cikti. Rahim darligi icin de histereskopi yapilcak.bu da tup bebekte basariyi artiran bir gelişme imis. Rahmi hazirliyormus. Ama senin esinde sorun oldugu icin sana yogunlasmamislardir belki de canim. Sonucta doktorun bu isi daha iyi bilir. Bizde sorun bende oldugu icin bütün acilari ben cekiyom
evet cnaım pko doktorlara göre sorun yok ama olmayınca olmuyor canım ya tüp bebek de pkolar şanslı demişti doktorum nitekim benim 15 yakın yumurtam olmuştu 8 döllenmişti 3 gitti 4 kaldı diye biliyorum hepsi çok iyi demişti doktorum 1 tanesi daha düşük kalıtede sadece bakalım3 deneme de inş. tutar ya allah büyük canım
sen ne durumdasın tedavide
bende burada heyecandan ölüyorum resmen ya çok tuaf oldum ben ya o resmi görünce heyecanım arttı vallaDoktorumla görüsmeyi kayda alayim en iyisi
Ay bi heyecan bendekiiii....