- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.461
bende burada heyecandan ölüyorum resmen ya çok tuaf oldum ben ya o resmi görünce heyecanım arttı valla
amin canım amin inş. bende klomen kullandım gelişti ama olmadı çalıştığım için çok fazla yumurta takibi ve aşılama yaptırmadım direk tüp oda olmadı kısmet artık diyorum inş. güzel haberlerimizi alırız. pko bana adet düzensizliği yapıyor ama spor ve sağlıklı beslendiğim için 4-5 aydır 28-30 günde adet oluyorum çok şükürbendede pko var canım.. ilk denemem olucak inşallah.. bikere klomenle yumurta takibi yaptırdım yumurtalar gelişmedi.. bende direk tüp e gecme kararı aldım.. rahim filmi çekti dr um temiz sorun yok.hromon testlerimde gayet iyi am şu pko illleti yakamı bırakmıo :)) agustos başında regl olmayı bekliorum,devamında tedavi başlıycak kısmetse.. inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız.. biz niyetine girdik gerisi Allah'a kalmış canım..
Evet evet onu sorucam zatenKizlar bu arada bana doktorum 1 gece hastanede kalirsin dedi. Onu da sorun doktorunuza.kiwicik gitmisken sor canim.
bende sor demiştim valla yazmıştır listeye :))Kizlar bu arada bana doktorum 1 gece hastanede kalirsin dedi. Onu da sorun doktorunuza.kiwicik gitmisken sor canim.
merhaba canim hosgeldin.. Benim esimde azospermi. Biz ankara gen-art ta düşünüyoruz. Esimin doktoru mufit gunel zaten ben de aysun hanımı cok beğendim bayağı ilgili sagolsun.. Nova art i da öneriyorlar baska da bilmiyorum zaten :))Herkese mrblar bizde bu ayın 21 gibi tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bizim sıkıntımız eşim azo çok şükür sperm bulundu ama şu anda ankara da iyi bir tüp bebek merkezine ihtiyacımız var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Aramiza hosgeldin canim.. Insallah bu kez bebegine kavusursun..Selamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..
Aloooooww siz o resimleri nerden gonderiyonuz bakiiimmm??? Numaralar alınmış bize haber verilmemis haaabende burada heyecandan ölüyorum resmen ya çok tuaf oldum ben ya o resmi görünce heyecanım arttı valla
Evet evet
bende çok heyecanlıyım canım belki bu ay ki adetimle başlarım tedaviye hiç ağustosu bekleyecek gibi değilim yani biliyorum her an fikir değiştirebilirim :) iyi ki sziler varsınız valla
ay yerim ben seni kızmerhaba canim hosgeldin.. Benim esimde azospermi. Biz ankara gen-art ta düşünüyoruz. Esimin doktoru mufit gunel zaten ben de aysun hanımı cok beğendim bayağı ilgili sagolsun.. Nova art i da öneriyorlar baska da bilmiyorum zaten :))
Aramiza hosgeldin canim.. Insallah bu kez bebegine kavusursun..
Aloooooww siz o resimleri nerden gonderiyonuz bakiiimmm??? Numaralar alınmış bize haber verilmemis haaa
Evet evetne fiyat verirse yarısını soylemen lazım kural böyle
bu arada ecrine resimler falan bize fosss.. Tırtt...
Yaaaaay yerim ben seni kızkıskanırmış da bizi resimi buraya attı canım ya sen bir resim için böyle yaparsan buluşunca ne yaparsın acaba
benim muayne olduğum odayı attı canım bombalamak mı atla gel sende :) numaraları almayı iyi hatırlattıın heeYaaaaburaya mi atmıştı. Pardon o zaman.. Bulunacağınızz mekanı ucurmayı planlıyorum kısmetse
Ben nasil gelem burdan yavrum yaa .. Başımda bir herif.. Yanından ayıramaz beni..benim muayne olduğum odayı attı canım bombalamak mı atla gel sende :) numaraları almayı iyi hatırlattıın hee
hadi yaBen nasil gelem burdan yavrum yaa .. Başımda bir herif.. Yanından ayıramaz beni..
herkes nerede yaaaaa yanlız beklenilmiyorya[/QUOTE
yanlız değilsin yavrum