- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.421
Ya bizdede sorun eşimde ama belki bendede bir sorun vardir..? Neden doktorlar tedavi öncesi kadınlarada bakmiyo acaba? Benimde ne bir filmim cekildi ne bisey..sonra tutmayincada mutlaka bir aciklamasi oluyo bilmem iste demir eksikmis falan filan bahane çok iste. Keske önceden bütün testleri yapip ondan sonra tüp bebek tadavisine baslasaydim diye düsünüyorum ama insan basta okadar tecrübeli olmuyor malesef
Canim sorun sende olmayinca bakmiyor doktorlar. Tutmayinca bir de kadina bakalim diyorlar. Yapilmasi bakilmasi gereken cok sey var aslinda ama iste hangi birine baktiracaksin ki. Hayirlisi ile girdik bir yola bakalim insallah tesrlik cikmaz.
aramıza hoşgeldin canım benimde 3 deneme olacak dondurulmuş emriyo ile hakkımızda hayırlısı :)hoşbuldummm biraz geç oldu nete giremiyorum koşuşturmacalardan tedavim kayseri memorial da 3. denemem olacak kısmetse 2. de hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı
kız neredesin sen kaçakKIZLAR LISTEYE ilk hamileyi yazdik cok sükür. @Serpil2630 Serpilcim sende kan sonucunu insallah al. sanada yazicsm insallah hayirlisiyla
Benim bugün kismetse randevum var ön görüsme icin. Dua edin kizlar hayirli haberlerle döneyim insallah. Sual Listeme soru eklemek isteyen varsa alabilirim
Öpüyorum hepinizi
Insallah iyi haberlerle dönersin kivicikKIZLAR LISTEYE ilk hamileyi yazdik cok sükür. @Serpil2630 Serpilcim sende kan sonucunu insallah al. sanada yazicsm insallah hayirlisiyla
Benim bugün kismetse randevum var ön görüsme icin. Dua edin kizlar hayirli haberlerle döneyim insallah. Sual Listeme soru eklemek isteyen varsa alabilirim
Öpüyorum hepinizi
aramıza hoşgeldin canım ne güzel sprem bulunmuş tedavin hayırlı olsun inş.Herkese mrblar bizde bu ayın 21 gibi tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bizim sıkıntımız eşim azo çok şükür sperm bulundu ama şu anda ankara da iyi bir tüp bebek merkezine ihtiyacımız var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Ya galiba türkiyede daha cok üzerinde duruyorlar.. ecrin senin kacinci gün embryosu??kızlar biliyorsunuz bende pko var ama ben 2 kez rahim filmi çektirdim rahimde ve tüplerde bir sıkıntı yok inş. bu sefer istemezler iki tüp denememde de doktorum istemişti
Yakin zamanda cektirdi isen istemiyorlarmis canim. Ben histrereskopi olcam dahakızlar biliyorsunuz bende pko var ama ben 2 kez rahim filmi çektirdim rahimde ve tüplerde bir sıkıntı yok inş. bu sefer istemezler iki tüp denememde de doktorum istemişti
Bilmiyorumda canım ama benden ve eşimden ilk tedavimde çok test istediler doktorum ilk tüplere bakalım dedi kapalıysa bütün tedavi aşılama boşa gider dedi. ama rahim filmim temiz çıktı çok şükür eşimde problemler çıktı iptal oldu sonra direk tüp bebek yapalım uğraşmayalım dedik rahim filmi 1 sene önce çektirdipim için tüp bebek doktorum tedavi de tekrar istedi canım onda da sıkıntı çıkmadı 3 deneme olacak bakalım adet olayım gidip görüşeceğim inş. 5 gündü galıba canım yanlış hatırlamıyorsam evraklarıma bakmaya fırsatım olmadı vallaYa galiba türkiyede daha cok üzerinde duruyorlar.. ecrin senin kacinci gün embryosu??
evet cnaım pko doktorlara göre sorun yok ama olmayınca olmuyor canım ya tüp bebek de pkolar şanslı demişti doktorum nitekim benim 15 yakın yumurtam olmuştu 8 döllenmişti 3 gitti 4 kaldı diye biliyorum hepsi çok iyi demişti doktorum 1 tanesi daha düşük kalıtede sadece bakalım3 deneme de inş. tutar ya allah büyük canımecrin87 canım sen pko muydun yaa, aynı dertten müzdaripiz aslında en çok şan verilen grup pko lular tüp bebekte.. senin neden 2 denemende olmadı ki acaba hayırlsı 3. ye inşallah...
amin canım amin inş. gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsunYakin zamanda cektirdi isen istemiyorlarmis canim. Ben histrereskopi olcam dahaama doktor belki emin olmak icin yine ister bilmiyorum ki tatlim. İnşallah sikinti cikmadan atlatırız su sureci
Herkese mrblar bizde bu ayın 21 gibi tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bizim sıkıntımız eşim azo çok şükür sperm bulundu ama şu anda ankara da iyi bir tüp bebek merkezine ihtiyacımız var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
heyecanla bekliyorum ya kaçtaydı randevusu sormadım da heee gelir gelmez yazar ama@kiwicikguzel haberlerle din bize tatlim.