2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim sorun sende olmayinca bakmiyor doktorlar. Tutmayinca bir de kadina bakalim diyorlar. Yapilmasi bakilmasi gereken cok sey var aslinda ama iste hangi birine baktiracaksin ki. Hayirlisi ile girdik bir yola bakalim insallah tesrlik cikmaz.

kızlar biliyorsunuz bende pko var ama ben 2 kez rahim filmi çektirdim rahimde ve tüplerde bir sıkıntı yok inş. bu sefer istemezler iki tüp denememde de doktorum istemişti

hoşbuldummm biraz geç oldu nete giremiyorum koşuşturmacalardan tedavim kayseri memorial da 3. denemem olacak kısmetse 2. de hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı
aramıza hoşgeldin canım benimde 3 deneme olacak dondurulmuş emriyo ile hakkımızda hayırlısı :)

kız neredesin sen kaçak yolunu gözlüyorum görüşmeden döner dönmez yaz mutlaka benim soruları unutma öpüyorum çok hayırlı haberlerle gel

Herkese mrblar bizde bu ayın 21 gibi tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bizim sıkıntımız eşim azo çok şükür sperm bulundu ama şu anda ankara da iyi bir tüp bebek merkezine ihtiyacımız var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Insallah iyi haberlerle dönersin kivicik

aramıza hoşgeldin canım ne güzel sprem bulunmuş tedavin hayırlı olsun inş. prensess38 arkadaşım ankara da yanlış hatırlamıyorsam sana yardımcı olur mutlaka

ecrin87 canım sen pko muydun yaa, aynı dertten müzdaripiz aslında en çok şan verilen grup pko lular tüp bebekte.. senin neden 2 denemende olmadı ki acaba hayırlsı 3. ye inşallah...

kızlar biliyorsunuz bende pko var ama ben 2 kez rahim filmi çektirdim rahimde ve tüplerde bir sıkıntı yok inş. bu sefer istemezler iki tüp denememde de doktorum istemişti
Yakin zamanda cektirdi isen istemiyorlarmis canim. Ben histrereskopi olcam daha ama doktor belki emin olmak icin yine ister bilmiyorum ki tatlim. İnşallah sikinti cikmadan atlatırız su sureci

Ya galiba türkiyede daha cok üzerinde duruyorlar.. ecrin senin kacinci gün embryosu??
Bilmiyorumda canım ama benden ve eşimden ilk tedavimde çok test istediler doktorum ilk tüplere bakalım dedi kapalıysa bütün tedavi aşılama boşa gider dedi. ama rahim filmim temiz çıktı çok şükür eşimde problemler çıktı iptal oldu sonra direk tüp bebek yapalım uğraşmayalım dedik rahim filmi 1 sene önce çektirdipim için tüp bebek doktorum tedavi de tekrar istedi canım onda da sıkıntı çıkmadı 3 deneme olacak bakalım adet olayım gidip görüşeceğim inş. 5 gündü galıba canım yanlış hatırlamıyorsam evraklarıma bakmaya fırsatım olmadı valla

ecrin87 canım sen pko muydun yaa, aynı dertten müzdaripiz aslında en çok şan verilen grup pko lular tüp bebekte.. senin neden 2 denemende olmadı ki acaba hayırlsı 3. ye inşallah...
evet cnaım pko doktorlara göre sorun yok ama olmayınca olmuyor canım ya tüp bebek de pkolar şanslı demişti doktorum nitekim benim 15 yakın yumurtam olmuştu 8 döllenmişti 3 gitti 4 kaldı diye biliyorum hepsi çok iyi demişti doktorum 1 tanesi daha düşük kalıtede sadece bakalım3 deneme de inş. tutar ya allah büyük canım
sen ne durumdasın tedavide

Selamin aleykum kizlar.öncelikle Rabbim su mübarek günler hurmetine hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.ben de bu ay sonu adetimle tekrar tüp denemesi yapacağım inşallah.iki kez negatif bir de genetiğe gidip sağlıksız gelen denemem var.dua edelim birbirimize..umut olalım inşallah..

Canim aramiza hosgeldin... Seni ilk sayfamizdaki listeye alayim hemen allah yar ve yardimcimiz olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…