- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.401
S sefam2016 arife günü yaptıracam test ozaman net belli olur paylaşırım inşallah vardır ozamana kadar genede kendimi çok kaptırmayım sonra çok üzülürüm hayırlısı allahtan canımCanım ben 8 sene normal tedavilerle uğraştım menegonla 5 defa aşılama yaptırdım günüm geçti hiç çift çizgi ğörmedim hafif belli bile olsa hamilelik oluyor benim billdigim
Allahimmm bugun ne guzel bi guuunnnn.. Nasil guzel mujdeler verdiniz boyleeeEki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
Anladım cnm sağolasın.walla benım esımdee sperm sayısı cok az doktor kontrol ettı bı sorun yok dedıı sonraaa aılede baska cocugu olmayan varmı anne babada akraba ewlılıgı varmı dıe sorduuu kı vardı bunu duyunca hemen ıstedıı....
Canim sorun sende olmayinca bakmiyor doktorlar. Tutmayinca bir de kadina bakalim diyorlar. Yapilmasi bakilmasi gereken cok sey var aslinda ama iste hangi birine baktiracaksin ki. Hayirlisi ile girdik bir yola bakalim insallah tesrlik cikmaz.Ya bizdede sorun eşimde ama belki bendede bir sorun vardir..? Neden doktorlar tedavi öncesi kadınlarada bakmiyo acaba? Benimde ne bir filmim cekildi ne bisey..sonra tutmayincada mutlaka bir aciklamasi oluyo bilmem iste demir eksikmis falan filan bahane çok iste. Keske önceden bütün testleri yapip ondan sonra tüp bebek tadavisine baslasaydim diye düsünüyorum ama insan basta okadar tecrübeli olmuyor malesef
Allahimmm bugun ne guzel bi guuunnnn.. Nasil guzel mujdeler verdiniz boyleee
Ilaclardan boyle çıkacağını hic sanmıyorum canim hic duymadim.. Esini ikna et kan ver iki gun beklenir mi yaa.. Cizgin gayet belli masallah masallah...
Allahimmm ne büyüksün yaa.. Sonradan gelisen yumurtani iyi ki aldırmadın canim yaa.. Icim kıpır kıpır oldu yazdikca yazasim geliyoooo
Sen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir dedi de .. Eniste bey meraktan catlayalim mi burda aaaprensess38 canımın içi bitanem allah razı olsun evet canım iyiki aldırmamışım allahım çok büyük yarabbim allah sizede nasip etsin inşallah bu topimizde bebişlerimizşde büyütmek nasip etsin hepimize inşallah ikna edebilirsem yaptırıp hemen paylaşırım biliyomusun canım eşim ve benden başka kimse bilmiyor birde en yakınlarım olarak siz biliyosunuz neşemizi hüznümüzü herşeyimizi burda yaşıyoruz onun için ilk sizle paylaştım canımın içiii herşeyin hayırlısı allahtan
Eki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
çok sagol canım bende cok sevındım ınanamıyorum yaa :) suan hamilemiyim diyorumAllahim boyke bir gunde be guzel bir haber bu. Cok sevindim inan ki. Sanki bu haberi ben almisim gibi. Allahim cok buyuk. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Cok sevindim cokk
Amin canım çok sagol allahım inşaallah o günleri gösterir. Sizinle dualarımSelamun aleykum kizlaaarrhaftasonu hic yazamadim evde değildim ama ara ara girip okudum yazıları.. Nasılsınız hepiniz iyisiniz insallahh??
Kandilimiz mübarek olsuunn.. Insallah önümüzdeki ramazanda bebislerimiz bizimle olur. Rabbim dualarimizi kabul eder..
Topigimizin ilk bebisinin haberi de gelmis cok şükür.. U umutsuz olma tebrik ederiimm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah..
Canım bence hamilesin benimkide böyleydi :) kan testi yaptır çıkar kesin inşallahEki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
hoşbuldummm biraz geç oldu nete giremiyorum koşuşturmacalardan tedavim kayseri memorial da 3. denemem olacak kısmetse 2. de hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandıAramiza hosgeldin canimmm... Nerde kismetse tedavi göriceksin? ilk sayfamizda listemize ekliyim senide hemen. Dikkat! Bu topik bagimlilik yapabilir
hoşbuldum amin cümlemize inşallahhhHosgeldin tedavin hayirli olur insallah
hoşbuldum Allah razı olsun cümlemizin duaları kabul olsun inşallahHosgeldin canim. Seni de dualarimiza seve seve aliirz.
Canım benim inş. hamilesindir dayanabilirsen süper arefe günü yaptır testi eren yaptırırsan bize de haber ver canım dualarımız seninleEki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
canım sen bunu zaten 27 haziranda yazmıştın daha yumurta bile toplanmamıştı. 27 haziranda transferim oldu demişin hatların karışmış hamileliktenkızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.