2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım ben 8 sene normal tedavilerle uğraştım menegonla 5 defa aşılama yaptırdım günüm geçti hiç çift çizgi ğörmedim hafif belli bile olsa hamilelik oluyor benim billdigim
S sefam2016 arife günü yaptıracam test ozaman net belli olur paylaşırım inşallah vardır ozamana kadar genede kendimi çok kaptırmayım sonra çok üzülürüm hayırlısı allahtan canım

Eki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
Allahimmm bugun ne guzel bi guuunnnn.. Nasil guzel mujdeler verdiniz boyleee:nazar:
Ilaclardan boyle çıkacağını hic sanmıyorum canim hic duymadim.. Esini ikna et kan ver iki gun beklenir mi yaa.. Cizgin gayet belli masallah masallah...
Allahimmm ne büyüksün yaa.. Sonradan gelisen yumurtani iyi ki aldırmadın canim yaa.. Icim kıpır kıpır oldu yazdikca yazasim geliyoooo:KK71::KK31::KK31:

Ya bizdede sorun eşimde ama belki bendede bir sorun vardir..? Neden doktorlar tedavi öncesi kadınlarada bakmiyo acaba? Benimde ne bir filmim cekildi ne bisey..sonra tutmayincada mutlaka bir aciklamasi oluyo bilmem iste demir eksikmis falan filan bahane çok iste. Keske önceden bütün testleri yapip ondan sonra tüp bebek tadavisine baslasaydim diye düsünüyorum ama insan basta okadar tecrübeli olmuyor malesefo_O
Canim sorun sende olmayinca bakmiyor doktorlar. Tutmayinca bir de kadina bakalim diyorlar. Yapilmasi bakilmasi gereken cok sey var aslinda ama iste hangi birine baktiracaksin ki. Hayirlisi ile girdik bir yola bakalim insallah tesrlik cikmaz. o_O

Allahimmm bugun ne guzel bi guuunnnn.. Nasil guzel mujdeler verdiniz boyleee:nazar:
Ilaclardan boyle çıkacağını hic sanmıyorum canim hic duymadim.. Esini ikna et kan ver iki gun beklenir mi yaa.. Cizgin gayet belli masallah masallah...
Allahimmm ne büyüksün yaa.. Sonradan gelisen yumurtani iyi ki aldırmadın canim yaa.. Icim kıpır kıpır oldu yazdikca yazasim geliyoooo:KK71::KK31::KK31:
prensess38 prensess38 canımın içi bitanem allah razı olsun evet canım iyiki aldırmamışım allahım çok büyük yarabbim allah sizede nasip etsin inşallah bu topimizde bebişlerimizşde büyütmek nasip etsin hepimize inşallah ikna edebilirsem yaptırıp hemen paylaşırım biliyomusun canım eşim ve benden başka kimse bilmiyor birde en yakınlarım olarak siz biliyosunuz neşemizi hüznümüzü herşeyimizi burda yaşıyoruz onun için ilk sizle paylaştım canımın içiii herşeyin hayırlısı allahtan

prensess38 prensess38 canımın içi bitanem allah razı olsun evet canım iyiki aldırmamışım allahım çok büyük yarabbim allah sizede nasip etsin inşallah bu topimizde bebişlerimizşde büyütmek nasip etsin hepimize inşallah ikna edebilirsem yaptırıp hemen paylaşırım biliyomusun canım eşim ve benden başka kimse bilmiyor birde en yakınlarım olarak siz biliyosunuz neşemizi hüznümüzü herşeyimizi burda yaşıyoruz onun için ilk sizle paylaştım canımın içiii herşeyin hayırlısı allahtan
Sen sucu bize at canim :) kizlar kan testi yaptir dedi de .. Eniste bey meraktan catlayalim mi burda aaa:KK12: insallah yarin hcg de guzel çıkar.. Kendiminmis gibi sevindim inan ki:KK200: sende rezerv azlığı mi vardi canim tam hatirlayamadim?o_O

U umutsuz olma

canimmmmmm :KK71::KK71: COK SEVINDIM YAAAAAA O KADAR MERAK ETMISTIM KI SENI UGRAMAYINCA SÜPER YAAAAAAAAA... BUZE SIMDI HEPSINI YAZMALISIN AMA... Neler yaptin transferden sonra günlerini nasil gecirdinnn meraktan catlicaz :-)

Rabbim kucagina almayk nasip etsinnnn insallah ay cok sevindim yaaaaa... Izlerede dua et olur mu....

S Serpil2630

Hhheeeeeyooooooo:KK71: bi hamile dahaaaaa... Inanmiyorum yaaaaa Allahimmmm ne büyüksünnnnnn... Insallah o bebisin habercisidir canim. Üzülmüstün cok bak.... Yumurta kaliteli degil diye sma Allah sana simdi bir bebek nasip ediyor insallllaaaaahhhhh... Ollleeeeeeyyyyyyyy hamd llsun yaaaa....

kizlar RABBIM BU TOPIKTEKI HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI BEBELER NASIP ETSINNNN

U umutsuz olma

canimmmmmm :KK71::KK71: COK SEVINDIM YAAAAAA O KADAR MERAK ETMISTIM KI SENI UGRAMAYINCA SÜPER YAAAAAAAAA... BUZE SIMDI HEPSINI YAZMALISIN AMA... Neler yaptin transferden sonra günlerini nasil gecirdinnn meraktan catlicaz :-)

Rabbim kucagina almayk nasip etsinnnn insallah ay cok sevindim yaaaaa... Izlerede dua et olur mu....

S Serpil2630

Hhheeeeeyooooooo:KK71: bi hamile dahaaaaa... Inanmiyorum yaaaaa Allahimmmm ne büyüksünnnnnn... Insallah o bebisin habercisidir canim. Üzülmüstün cok bak.... Yumurta kaliteli degil diye sma Allah sana simdi bir bebek nasip ediyor insallllaaaaahhhhh... Ollleeeeeeyyyyyyyy hamd llsun yaaaa....

kizlar RABBIM BU TOPIKTEKI HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI BEBELER NASIP ETSINNNN

KIZLAR LISTEYE ilk hamileyi yazdik cok sükür. S Serpil2630 Serpilcim sende kan sonucunu insallah al. sanada yazicsm insallah hayirlisiyla :-)

Benim bugün kismetse randevum var ön görüsme icin. Dua edin kizlar hayirli haberlerle döneyim insallah. Sual Listeme soru eklemek isteyen varsa alabilirim :-)
Öpüyorum hepinizi

Eki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar

günaydın canımm;

canım şimdiden tebrik ederim.. %99 hamilesin sen :)) çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kan testini sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Selamun aleykum kizlaaarr:KK68: haftasonu hic yazamadim evde değildim ama ara ara girip okudum yazıları.. Nasılsınız hepiniz iyisiniz insallahh??

Kandilimiz mübarek olsuunn.. Insallah önümüzdeki ramazanda bebislerimiz bizimle olur. Rabbim dualarimizi kabul eder.. :KK200:

Topigimizin ilk bebisinin haberi de gelmis cok şükür.. U umutsuz olma tebrik ederiimm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah..:emir_bebek:
Amin canım çok sagol allahım inşaallah o günleri gösterir. Sizinle dualarım

Canım bence hamilesin benimkide böyleydi :) kan testi yaptır çıkar kesin inşallah

Aramiza hosgeldin canimmm... Nerde kismetse tedavi göriceksin? ilk sayfamizda listemize ekliyim senide hemen. Dikkat! Bu topik bagimlilik yapabilir :-)
hoşbuldummm biraz geç oldu nete giremiyorum koşuşturmacalardan tedavim kayseri memorial da 3. denemem olacak kısmetse 2. de hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlandı

Canım benim inş. hamilesindir dayanabilirsen süper arefe günü yaptır testi eren yaptırırsan bize de haber ver canım dualarımız seninle

kızlar benim dün akşam randevum vardı . 9 tane falan yumurtam oluşmus ve degerlerim çok iyiymiş doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok şimdilik dedi. Bugün yine randevum var. Pazartesi günü yumurtalarım toplanacakmış. Benim için dua edin biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı. Gelişmelerden haberdar ederim.
canım sen bunu zaten 27 haziranda yazmıştın daha yumurta bile toplanmamıştı. 27 haziranda transferim oldu demişin hatların karışmış hamilelikten:KK66: bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

X