- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.381
Anladım cnm merak ettim o yüzden sordum . Bana ultrason dışında bişiyle bakılmadı hiç de Rahim de bi sorun varsa demek filmle görüncek. Hayırlısı hakkımızda.Rahim filmimde gordu ve laparoskopi olmuştum. Ameliyattan sonra söyledi. Bem inanilmaz heyecanliyim. Saniirm kalbim.dayanmayacak bu gidisle
Senden rahim filmi istemediler mi canim. Aslinda tup oncesi yapilsa iyi diye biliyourm. Hani tuplerde tikaniklik var mi rahimde yapisiklik var mi diye bakılıyor.Anladım cnm merak ettim o yüzden sordum . Bana ultrason dışında bişiyle bakılmadı hiç de Rahim de bi sorun varsa demek filmle görüncek. Hayırlısı hakkımızda.
Canım ilaçlardan çıkmaz öyle allah tamamına erdirsin iñşallah hamilesin canım allah kucagına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
A azee13 canım inşallah bende hemen yaptırmak istiyorum eşim izin vermiyor regliye 2 gün var bekleyelim arife günü yaptıralım diyor hormon ilaçları çok kullandım canım belki yanlış olabilir kısmet artık alllahım hepimizin yüzünü güldürsün haaa bu arada kızlar eğer normal yolla hamileysem sakın beni bu topikten çıkartmayın:)) valla çok ağlarım ben bütün üzüntümü sitresimi mutluluğumu sizle paylaşıyorum bizi bizden başka kinse anlamaz bu topik olduğu sürece hep burda olacam allah izin verirseCanim ya insallah hamilesindi ki oyke görünüyo. Ne güzel haberler aldik boyle bugün. Ben 4 ay catlatma ignesi ooldm ama hic cift cizgi gormedim canim. Yarin gitsene kan testine. Bekleme bence.. hadi Rabbim insallah yuzunu gulduurr
Problem eşimde çıkınca benden hiçbişi istenmedi. Eğer öyle bişi varsa tüp bebek de sorun teşkil ediyor mu ki?Senden rahim filmi istemediler mi canim. Aslinda tup oncesi yapilsa iyi diye biliyourm. Hani tuplerde tikaniklik var mi rahimde yapisiklik var mi diye bakılıyor.
canım genetık testı esıme yaptılar 550 tldı...bıde 5500 artı ılaclrBugün hastaneye gittim fiyat konuştuk 5200+ilaçlar. Ekstra bişi çıkmazsa böyleymiş ortalama 8000 i buluyormuş. İndirim yapmıyorlar. Hatta genetik testi falan istenirse bi tüp bebek masrafı kadar daha masraf olabilirmiş.
E çok da masraflı değilmiş genetik test bana iki katına çıkar dedi ordaki sekreter kız :) bide o testi ne için istiyorlar?canım genetık testı esıme yaptılar 550 tldı...bıde 5500 artı ılaclr
walla benım esımdee sperm sayısı cok az doktor kontrol ettı bı sorun yok dedıı sonraaa aılede baska cocugu olmayan varmı anne babada akraba ewlılıgı varmı dıe sorduuu kı vardı bunu duyunca hemen ıstedıı....E çok da masraflı değilmiş genetik test bana iki katına çıkar dedi ordaki sekreter kız :) bide o testi ne için istiyorlar?
Ay cnm düşündüğün şeye bak neden çıkaralım :) mutlu oluruz biz senin mutluluğunla. Biz bu yola hep birlikte başladık dertleştik her seyi birlikte paylaşmaya devam. olmaz gidemezsin asıl sen bizi bırakma :)
Birakmayiz seni bi yere. Insallah biz de hamile haberleri verecegiz böyle. Sen de icini ferah tutm Allahin izni ile hamilesin. Hamilelerin duasi kabul olurmus bizi de dualrina almayi unutmaA azee13 canım inşallah bende hemen yaptırmak istiyorum eşim izin vermiyor regliye 2 gün var bekleyelim arife günü yaptıralım diyor hormon ilaçları çok kullandım canım belki yanlış olabilir kısmet artık alllahım hepimizin yüzünü güldürsün haaa bu arada kızlar eğer normal yolla hamileysem sakın beni bu topikten çıkartmayın:)) valla çok ağlarım ben bütün üzüntümü sitresimi mutluluğumu sizle paylaşıyorum bizi bizden başka kinse anlamaz bu topik olduğu sürece hep burda olacam allah izin verirse
Sorun esinde ise gerekli degildir canim. Yoksa doktor isterdi zaten. Icini ferah tutProblem eşimde çıkınca benden hiçbişi istenmedi. Eğer öyle bişi varsa tüp bebek de sorun teşkil ediyor mu ki?
A azee13 canımsın her duamda sizlere ediyorum allahım inşallah sizinde hamile haberlerinizi almayı nasip etsinBirakmayiz seni bi yere. Insallah biz de hamile haberleri verecegiz böyle. Sen de icini ferah tutm Allahin izni ile hamilesin. Hamilelerin duasi kabul olurmus bizi de dualrina almayi unutma
Ablacim Hayırlı olsun Rabbim yavrunu kucağına almayi nasip etsin Rabbim bizde bebis ler verir inşallahEki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
Canım ben 8 sene normal tedavilerle uğraştım menegonla 5 defa aşılama yaptırdım günüm geçti hiç çift çizgi ğörmedim hafif belli bile olsa hamilelik oluyor benim billdigim
Amin canım bende çok sevindim benim bi arkadaşımında böyle olmuştu tam tüp bebek ilaçlarını aldı başlıcaktı hamile oldugunu ögrendi