2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

günaydın hatunlar :)
öncelikle kiwicik türkiye ye hoşgeldin. inş burdan mutlu haberlerle ayrılırsın.. ayrıca hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.. çok sık katılamıorum sohbetlere ama hepsini tek tek özenle okuyorum. yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza. :)
gecen hafta rahim filmi çektirmiştim. bugün az biraz kanamam oldu.. böyle bişi başına gelen var mı?. regl ime daha var. karnımda ağrımaya başladı korktum birazcık :S

Canım bazen yumurta çatlarken keskin bi ağrın olabilr kanamada o yüzden olabilir

Selam kızlar yaklaşık 13 gündğür falan yazamadım eşim kafayı yicem araştırma yaparken diye interneti kapattı haziranın 27 sinde transferim oldu. Ve bugun iş bası yaptım sabah kan testi yaptırdım. HAMİLEYİMMMMMM beta hcgm 100,9 çıktı doktorum hamile oldugumu söyledi dün sabah erkenden kalkıp idrar testi yaptım transferin 10. günü ikinci çizgi silik çıktı çıldırdım agla agla helak oldum . Allahım dualarımı kaabul ettı rabbim hepinize nasip etsin nbu mubarek gunde. Şuan inanamıyorum.

Ayy canım hoş geldin tekrar çok merak ettik var ya.. Çok çok güzel haberlerle döndün çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun.

Allahim boyke bir gunde be guzel bir haber bu. Cok sevindim inan ki. Sanki bu haberi ben almisim gibi. Allahim cok buyuk. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Cok sevindim cokk

Allahim boyle bir gunde ne guzel bir haber bu. Cok sevindim inan ki. Sanki bu haberi ben almisim gibi. Allahim cok buyuk. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Cok sevindim cokk

Allah tamamına erdirsin canım saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin mevlam

çok sevindim :) Sağlıkla kucağına al inşallah.. darısı tüm isteyenlere canım :)

canım bu mübarek günde ne kadar güzel bir haber bu çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inş. canım darısı başımıza
topiğin ilk bebişi geldi hadi hayırlısı darısı başımıza kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…