2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ayy canım hoş geldin tekrar çok merak ettik var ya.. Çok çok güzel haberlerle döndün çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun. :KK54:
amin canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum inşaallah olacak bol dua edin bu mübarek günde dualarım sizinle.

merhaba arkadaşlar bende temmuz adetimle başlamak isteyip başlayamayan ağustosa ertelenenlerdenim. Uzun protokol uyguluyorlar şuan yasmin kullanıyorum 16 gün kullandıktan sonra baskılayıcı iğneye başlicakmışım. hiç böyle beklemiyordum. en uygunu böyleymiş demekki. İstanbul yeditepe ünv. Cem Fıçıcıoğlundayız. Burda tedavi görecek veya benim durumumda olan varmı ..

Bugün hastaneye gittim fiyat konuştuk 5200+ilaçlar. Ekstra bişi çıkmazsa böyleymiş ortalama 8000 i buluyormuş. İndirim yapmıyorlar. Hatta genetik testi falan istenirse bi tüp bebek masrafı kadar daha masraf olabilirmiş. :KK17:
Canim ciddi paralar tabi. Çoğumuz borca girecegiz belki de tedavi icin. Insallah sag salim altindan kalkabiliriz. Allah yardimcimiz olsun. o_O

merhaba arkadaşlar bende temmuz adetimle başlamak isteyip başlayamayan ağustosa ertelenenlerdenim. Uzun protokol uyguluyorlar şuan yasmin kullanıyorum 16 gün kullandıktan sonra baskılayıcı iğneye başlicakmışım. hiç böyle beklemiyordum. en uygunu böyleymiş demekki. İstanbul yeditepe ünv. Cem Fıçıcıoğlundayız. Burda tedavi görecek veya benim durumumda olan varmı ..
Canim hosgeldin. Neden ertelendi tedavn. Hayırlısı demekten baska bisey geelmiyor iste elimizden. Ilk sayfada arkadaşların nerde tedavi olacagi yaziyor. :KK45:

Canim hosgeldin. Neden ertelendi tedavn. Hayırlısı demekten baska bisey geelmiyor iste elimizden. Ilk sayfada arkadaşların nerde tedavi olacagi yaziyor. :KK45:

Aslında bende bir sorun yok, eşimde sperm hareketsizliği var. neden uzun protokol uygulanıyor oonuda bilmiyorum hemşire sadece yumurtalıklar çok iyi çalışıyor biraz baskılamamız gerek dedi.

Aslında bende bir sorun yok, eşimde sperm hareketsizliği var. neden uzun protokol uygulanıyor oonuda bilmiyorum hemşire sadece yumurtalıklar çok iyi çalışıyor biraz baskılamamız gerek dedi.
Himmmmm... hic bilmiyorum ki canim ya. Doktorun aciklama yapmadi mi ki. Ben ohsyi biliyorum sadece. O da yumurtaliklarin fazla gelismesi. Oyle olunca transfer de yapilmiyor zaten.ama tabi ki en iyi cevabi doktorundan alirsin.:KK15:

Selamun aleykum kizlaaarr:KK68: haftasonu hic yazamadim evde değildim ama ara ara girip okudum yazıları.. Nasılsınız hepiniz iyisiniz insallahh??

Kandilimiz mübarek olsuunn.. Insallah önümüzdeki ramazanda bebislerimiz bizimle olur. Rabbim dualarimizi kabul eder.. :KK200:

Topigimizin ilk bebisinin haberi de gelmis cok şükür.. U umutsuz olma tebrik ederiimm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah..:emir_bebek:

Amin canım. Katlancaz artık. Daha beter dertlerimiz olmasın..
Amin canim amin. Hepimiz ayni duurmdayiz iste. Ilerde bugunleri gulerek anlatacaz insallah. Bu arada kizlar benim rahim dar oldugu icn hamile kalsam bile dusuk yapabilir misim. Histereskopi yapilcak tup oncesi. Rahim kalinligi falan da ayarlanacakmis. 3 agustosta basliyo benim maceram

Amin canim amin. Hepimiz ayni duurmdayiz iste. Ilerde bugunleri gulerek anlatacaz insallah. Bu arada kizlar benim rahim dar oldugu icn hamile kalsam bile dusuk yapabilir misim. Histereskopi yapilcak tup oncesi. Rahim kalinligi falan da ayarlanacakmis. 3 agustosta basliyo benim maceram
Hadi hayırlısı bakalım. Dar olduğu ultrasonda mı belli oldu?

image.jpg Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar

Eki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
Insallah ikinci güzel haberi aliriz.. serpil bence hamilesin insallah.. süper bisey bu ja ALLAHIM INSALLAH BU GECENIN HÜRMETINE HERKESIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR..:KK36:

Eki Görüntüle 1582424 Slm kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar bugün ilgin biley oldu benim hikayemi biliyosunuz tek yumurta toplanmıştı diğerleri sonradan büyümüştü onlara çatlatma iğnesi yapılmıştı bugün test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim ilaçların etkisindendir diye düşündüm bir kaç gün bekleyim arife günü kanda baktırıyım diyorum reglime 2 gün var bu arada size testin resmini atıyorum kızlar
Selam cnm. Evet pozitif Çıkmış o iki çizgiyi görüp heyecanlanMamak elde değil :)) ama ben de pek anlamıyorum. Bence de kandan baktır garanti olsun inşallah hamilesindir.

Insallah ikinci güzel haberi aliriz.. serpil bence hamilesin insallah.. süper bisey bu ja ALLAHIM INSALLAH BU GECENIN HÜRMETINE HERKESIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR..:KK36:
annemsu annemsu amin canım allahım hepimize nasip etsin inşallah canım bilmiyorumki hormon ilaçları yükledilerya yanlışta olabilir hayırlısı inşallah vardır

Canim ya insallah hamilesindi ki oyke görünüyo. Ne güzel haberler aldik boyle bugün. Ben 4 ay catlatma ignesi ooldm ama hic cift cizgi gormedim canim. Yarin gitsene kan testine. Bekleme bence.. hadi Rabbim insallah yuzunu gulduurr

X