2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kendimdeyim canım kendımdeeeee ıı kı varsınız zatennn:)

Aynen aynen moraller tam olsun inn nsallah. Rabbim büyük. Dua edicez bool boool...

Gidecem kivicik.. kardeşim cok hasta durumu ciddi ameliyat olacak.. ve ameliyat sirasinda bende orada olmak istiyorum.. sizlerde ne olur kardesim icinde dua edin o daha cok genç

Ay canim benim... Rabbim safi ismiyle tecellinetsin sifa versin... Allahim yar ve yardimcisi olsun...

prensess38 inşallah guzelim ama ınsanların sacma sapan konusmaları cıldırtıyo bazen bı cığlık atıp oldugum yerden kaçmak ıstıyorumm..

Canim benim... Nolur üzme kendini.. Allah cok büyük ve bize insallah bir mucize nasip edicek. Bunun icin cooook ama cook dua edicez birbirimize. Kimse kimsenin mutlulugunu istemiyor bu zamanda maalesef. Uzak dur seni üzen ve canini sIkan insanlardan. Tedavin icin moralini yüksek tut bizimle

Canin benim. Allahim kardesine saglik sihhat versin. Insallah ameliyati cok cok iyi gecer. Dua edecegiz. Ameliyat ne zaman
Sağol canim..dün gece konustum oda istanbula gidecek orada iyi bir doktor varmış onada görülecekmiş.. ameliyat cok riskli belki ameliyatsiz bir umut olur diye.. allahim onu bize ve yavrusuna bagislar inşaallah.. hic tanimadan ona dua ediyorsunuz allah sizden razi olsun dualarinizi kabul etsin.. allahim hic kimseyi çaresiz bırakmaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…