- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.201
günaydın kızlar hepinize iyi haftasonları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim.. sagol sanada iyi haftasonları..günaydın kızlar hepinize iyi haftasonları
nasılsın canım nasıl gidiyor :)Günaydın canim.. sagol sanada iyi haftasonları..
nasılsın canım nasıl gidiyor :)[/QUOT iyi canim bende adet günümü bekliyom hayirlisiyla.. sizin yazılarınızı okuyorum.. sizlerle zaman su gibi akip geçiyor.. inan aksamlari iftari beklemek hic bukadar kolay olmamıştı
Canım geçmiş olsun allah şafi ismiyle şifa versin sevdklerne bagışlasınSağol canim..dün gece konustum oda istanbula gidecek orada iyi bir doktor varmış onada görülecekmiş.. ameliyat cok riskli belki ameliyatsiz bir umut olur diye.. allahim onu bize ve yavrusuna bagislar inşaallah.. hic tanimadan ona dua ediyorsunuz allah sizden razi olsun dualarinizi kabul etsin.. allahim hic kimseyi çaresiz bırakmaz insallah..
Hoşgeldin sefalar getirdin vatanımıza canımKiwicik geldi yakininizaaaaa
Ben icmiyorum ama esime iki senedir baski yapiyom birakmasi icin.. oda daha yeni yeni azaltmaya basladi yane günde 4-5 tane iciyo hala.. cocuk isteyenler icin cok önemli.. cok zor allah yardim etsin.Kızlar bişey soracam sigara kullanan varmı aranızda benim acil bırakmam gerek azalttım ama bir türlü bırakamıyorum deli olacam nasıl kurtulacam ben bu sigaradan(
Canım sen eczacısın sigara bandı vardı geçen sene ben çalışıken ablanın bi tanesi sırtına yapıştırıyordu bıraktıKızlar bişey soracam sigara kullanan varmı aranızda benim acil bırakmam gerek azalttım ama bir türlü bırakamıyorum deli olacam nasıl kurtulacam ben bu sigaradan(
Bahar sen napıyorsun ilaçlara devamHakkaten herkes uyuyor Kıvırcık yol yorgunudur da diğerlerini anlamadım
kiwicik hoşgeldin vatana canım! Epeydir giremedim maşallah bol bol kaynatılmış:) öpüyorum hepinizi kuzular
Sağol canim..dün gece konustum oda istanbula gidecek orada iyi bir doktor varmış onada görülecekmiş.. ameliyat cok riskli belki ameliyatsiz bir umut olur diye.. allahim onu bize ve yavrusuna bagislar inşaallah.. hic tanimadan ona dua ediyorsunuz allah sizden razi olsun dualarinizi kabul etsin.. allahim hic kimseyi çaresiz bırakmaz insallah..
Canım hoş geldin vatanına :))))
kiwicik kuzum gelmişsin vatanına hoş geldin canım benim akşam misafirlikteydim şimdi gördüm hangi semttesin canım
Kızlar bişey soracam sigara kullanan varmı aranızda benim acil bırakmam gerek azalttım ama bir türlü bırakamıyorum deli olacam nasıl kurtulacam ben bu sigaradan(
Hakkaten herkes uyuyor Kıvırcık yol yorgunudur da diğerlerini anlamadım
X
Hoşgeldin sefalar getirdin vatanımıza canım
Folic asit ve estrofem kullanmaya devam bayramdan sonra da iğneler başlar herhalde ama çok korkuyorumBahar sen napıyorsun ilaçlara devam
Folic asit ve estrofem kullanmaya devam bayramdan sonra da iğneler başlar herhalde ama çok korkuyorum
Evet sen girmedin canim benim birakma bizi burda kazanlar kayniyor
Ignelere bi başlayayım da bacim aşamalar hakkında bilgi veririm ama ben iğnelerden korkuyorum zor geçecek benim için
Rabbim ameliyata gerek kalmadan insallah sifasini verir canim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahim tüm hastalara sifa ihsan eylesin.
Hosgördümmmmm... Lakin dünkü Nem neydi öyle canim? Ucaktan bi indik saaaap diye yüzüme dedim antalyaya mi indi ucak yanlislikla
Canimsin hosgördümmmmm. Bahcelievlerde olucam insallah. Simdilik yola devam ettik tatil amacli
Aaaa... Bu olmadi... Kafada biter bu is canim. Ayni kilo verme gibi. Bebek icin göze almalisin bitakmayi. Kafana tak iyice, icersem saglikli olmaz tedavim icin. Kendi kendini motive etmeye calis.
Bana 4 saat uyku yetti canim heyecandan sanirim. Senin kontrolün kismetse ne zaman citirim? Sen ilk baslayanlardasin anlat hep kuzummmmm
Canimsin cok tsk ederim. Dünkü nemi fark ettin mi? Arabalar hep buharlanmisti...cok sükür sag salim geldik...