2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlaarrr bugun nedenn bilmıyomm bende bı olumsuzluk bı mutsuzlukkk bı korkuu zaman azalıyo dıyemı kıı..........:KK61::KK61:
Aaa biliyorsun ki bu topikde umutsuzluk Yok sakın ha. :KK20:
Canım psikolojimizin günü gününe tutmuyor Oluyor arada öyle karamsarlıklar sanırım hormonlara ilgili bi durum. Ama rahat olmamız Lazım hayırlısı için bol dua ile içimizi ferah tutalım :KK68:

Ne güzel sicak memleket :-) yok mu bu sene izin? Desene tedaviden gelemiyorsub tr ye ... Hakkimizda hayirlisi canim.. Insallah rabbim gönlüne göre verir
Gidecem kivicik.. kardeşim cok hasta durumu ciddi ameliyat olacak.. ve ameliyat sirasinda bende orada olmak istiyorum.. sizlerde ne olur kardesim icinde dua edin o daha cok genç:KK61:

Gidecem kivicik.. kardeşim cok hasta durumu ciddi ameliyat olacak.. ve ameliyat sirasinda bende orada olmak istiyorum.. sizlerde ne olur kardesim icinde dua edin o daha cok genç:KK61:
Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var kardeşinin? Bu arada ben de antalyalı yım ailem orda ama ben izmitte yim.

kızlaarrr bugun nedenn bilmıyomm bende bı olumsuzluk bı mutsuzlukkk bı korkuu zaman azalıyo dıyemı kıı..........:KK61::KK61:
zaman zaman hepimize geliyo bu umutsuzluk halleri.. Hemen çıkıyoruz bu moddan hemeeenn:KK67: önümüzdeki ay coook guzel şeyler olacak.. Miniklerimizle tanışcaz inşallah:KK31:

rabbim şifa versin inşallah.. Ederiz tabi ki dua etmez miyiz:KK200:

prensess38 prensess38 inşallah guzelim ama ınsanların sacma sapan konusmaları cıldırtıyo bazen bı cığlık atıp oldugum yerden kaçmak ıstıyorumm..
Hmm.. Etrafımızda cok fazla bencil,düşüncesiz insan var maalesef canım.. Ben artık birileriyle görüşmek bile istemiyorum. Çünkü sürekli dönüp dolaşıp konu bebeğe geliyo.. Sanki biz istemiyormuşuZ gibi iğneliyolar.. En guzeli hiç umursamamak.. Kendi kendilerine konuşsunlar bırak diyorum kendime. Ama tabi ki icim içimi yiyo.. Yapacak bisey yok canım..

Ben böyle konuştum ama senin kastettiğin bu muydu bilmiyorum :) benim su aralar en rahatsız olduğum konu bu ya hemen oraya çektim lafı :))

Hmm.. Etrafımızda cok fazla bencil,düşüncesiz insan var maalesef canım.. Ben artık birileriyle görüşmek bile istemiyorum. Çünkü sürekli dönüp dolaşıp konu bebeğe geliyo.. Sanki biz istemiyormuşuZ gibi iğneliyolar.. En guzeli hiç umursamamak.. Kendi kendilerine konuşsunlar bırak diyorum kendime. Ama tabi ki icim içimi yiyo.. Yapacak bisey yok canım..

Ben böyle konuştum ama senin kastettiğin bu muydu bilmiyorum :) benim su aralar en rahatsız olduğum konu bu ya hemen oraya çektim lafı :))
Bence doğru konuştun canım Başkalarını takmamak Lazım

konu aynen bu hayatımm sureklı aynı laflar ama bugunden ıtıbaren bı takım kısılerle gorusmeme kararı aldım su surecte cunku benı yıpratmalarına ızın vermıcem en cok uzuldugum de esımın uzulmesı cunku en cok o atıyo ıcıne bız burda konusuyoruz derdımızı paylasıyoruzzz ama erkekler herseyı ıcınde yasıyooo

konu aynen bu hayatımm sureklı aynı laflar ama bugunden ıtıbaren bı takım kısılerle gorusmeme kararı aldım su surecte cunku benı yıpratmalarına ızın vermıcem en cok uzuldugum de esımın uzulmesı cunku en cok o atıyo ıcıne bız burda konusuyoruz derdımızı paylasıyoruzzz ama erkekler herseyı ıcınde yasıyooo
Evet canım erkekler herseyi icinde yaşıyor gercekten.. Seni üzen kişilerle bi süre degil, hic görüşme bence.. Ne derse desinler bosver. Kırılsınlar hatta.Kimse senden önemli değil.

Canin sıkıldığında gel bizimle konuş dok icini.. Hani hep pozitiftik biz.. Kendine gel bakiiimm:KK20::KK67:

X