-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.221
Allah razı olsun hepinizden çok sağolunInsallah canim. Moralini yüksek tutmays calis. Bunlar hep etken biliyorsun. Insallah senden güzel haberler alicazdualarimizda olucaksin insallah. Seninle birlikte heyecanliyiz bizde
Evet sen girmedin canim benimbirakma bizi burda kazanlar kayniyor
Ya dün çok kötü oldum hem sıcak hem nem bunaldık bugun rüzgar var şükür
Rabbim ameliyata gerek kalmadan insallah sifasini verir canim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahim tüm hastalara sifa ihsan eylesin.
Hosgördümmmmm... Lakin dünkü Nem neydi öyle canim? Ucaktan bi indik saaaap diye yüzümededim antalyaya mi indi ucak yanlislikla
Canimsin hosgördümmmmm. Bahcelievlerde olucam insallah. Simdilik yola devam ettik tatil amacli
Aaaa... Bu olmadi... Kafada biter bu is canim. Ayni kilo verme gibi. Bebek icin göze almalisin bitakmayi. Kafana tak iyice, icersem saglikli olmaz tedavim icin. Kendi kendini motive etmeye calis.
Bana 4 saat uyku yetti canimheyecandan sanirim. Senin kontrolün kismetse ne zaman citirim? Sen ilk baslayanlardasin anlat hep kuzummmmm
Canimsin cok tsk ederim. Dünkü nemi fark ettin mi? Arabalar hep buharlanmisti...cok sükür sag salim geldik...
Rabbim ameliyata gerek kalmadan insallah sifasini verir canim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahim tüm hastalara sifa ihsan eylesin.
Hosgördümmmmm... Lakin dünkü Nem neydi öyle canim? Ucaktan bi indik saaaap diye yüzümededim antalyaya mi indi ucak yanlislikla
Canimsin hosgördümmmmm. Bahcelievlerde olucam insallah. Simdilik yola devam ettik tatil amacli
Aaaa... Bu olmadi... Kafada biter bu is canim. Ayni kilo verme gibi. Bebek icin göze almalisin bitakmayi. Kafana tak iyice, icersem saglikli olmaz tedavim icin. Kendi kendini motive etmeye calis.
Bana 4 saat uyku yetti canimheyecandan sanirim. Senin kontrolün kismetse ne zaman citirim? Sen ilk baslayanlardasin anlat hep kuzummmmm
Canimsin cok tsk ederim. Dünkü nemi fark ettin mi? Arabalar hep buharlanmisti...cok sükür sag salim geldik...
folic asiti bende dün ictim insallah dogrusunu almisimFolic asit ve estrofem kullanmaya devam bayramdan sonra da iğneler başlar herhalde ama çok korkuyorum
Hangisinden aldin canim? Fotosunu at bakalimfolic asiti bende dün ictim insallah dogrusunu almisim
Kivicik ev internetimu kündigen yapip baska yere yazildik daha gelmedi ve benim tefondanda internet yetmiyor galiba ne yaptim cekemedim.. ama Follsäure 800 depot yaziliyor..ayni ama nur bei dir steht ab kinderwunsch.. dass muss ja nicht drauf stehen oder??Hangisinden aldin canim? Fotosunu at bakalim
Galiba dogrusunu almisim.. seninkinden bana doktor iki üç yil önce yazmisti hatirliyorum ama inan hic kullanmadan cöpe atmistim..nedense cocuk olur diyordum.. ve tabi cezalandirildim..Kivicik ev internetimu kündigen yapip baska yere yazildik daha gelmedi ve benim tefondanda internet yetmiyor galiba ne yaptim cekemedim.. ama Follsäure 800 depot yaziliyor..ayni ama nur bei dir steht ab kinderwunsch.. dass muss ja nicht drauf stehen oder??
Arkadaşım bişiy soracam ilaclarin internetteki fiyatiyla eczanedeki fiyatları neden farklıkiwicik kuzum gelmişsin vatanına hoş geldin canım benim akşam misafirlikteydim şimdi gördüm hangi semttesin canım
Kivicik ev internetimu kündigen yapip baska yere yazildik daha gelmedi ve benim tefondanda internet yetmiyor galiba ne yaptim cekemedim.. ama Follsäure 800 depot yaziliyor..ayni ama nur bei dir steht ab kinderwunsch.. dass muss ja nicht drauf stehen oder??
Sagol canim benden kücükmü büyükmü oldugunu bilmiyorum ama tam bir ablalik yaptin..sanki yillardir taniyormusum gibi sizi görmeden seviyorum..800 lük olmasi önemli canim. Nein das muss nicht drauf stehen. Icin rahat olsun canim benim. Onu sen hep ic.Sifa olsun bebisler gelsin innnsallahhhhh
hoşgeldiinnn canımmmmmm desene bebişine yaklastınn:)KIZLAAAAAR ISTANBULDAN KUCAK DOLUSU SEVGILERrrr... Bu nem ne böyleeeee öldümm
Canım sen izmirdemi oturuyon dsha önce bende oturdum cok seviyorum izmiri boyozlari az ye istanbulda boyoz yokhoşgeldiinnn canımmmmmm desene bebişine yaklastınn:)
Sagol canim benden kücükmü büyükmü oldugunu bilmiyorum ama tam bir ablalik yaptin..sanki yillardir taniyormusum gibi sizi görmeden seviyorum..kendimi güvende hissediyorum.. istedigim herseyi sorabiliyorum
Hepimiz adeti heyecanla bekliyoruz hiç beklemediğimiz kadar :))
kiwicik ist fena canım Allah yardımcın olsun
hoşgeldiinnn canımmmmmm desene bebişine yaklastınn:)
izmir yanıyoooo kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr........... ölüyoruz sıcaktannn
ewet canım ızmırdeımm gel buyur beklerıımmm getıreyım sana boyoz gelırken canım benımmCanım sen izmirdemi oturuyon dsha önce bende oturdum cok seviyorum izmiri boyozlari az ye istanbulda boyoz yok
Boyoz nedir kizlar?ewet canım ızmırdeımm gel buyur beklerıımmm getıreyım sana boyoz gelırken canım benımm