2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bişey soracam sigara kullanan varmı aranızda benim acil bırakmam gerek azalttım ama bir türlü bırakamıyorum deli olacam nasıl kurtulacam ben bu sigaradan(

Canım geçmiş olsun allah şafi ismiyle şifa versin sevdklerne bagışlasın

Kızlar bişey soracam sigara kullanan varmı aranızda benim acil bırakmam gerek azalttım ama bir türlü bırakamıyorum deli olacam nasıl kurtulacam ben bu sigaradan(
Ben icmiyorum ama esime iki senedir baski yapiyom birakmasi icin.. oda daha yeni yeni azaltmaya basladi yane günde 4-5 tane iciyo hala.. cocuk isteyenler icin cok önemli.. cok zor allah yardim etsin.

Canım sen eczacısın sigara bandı vardı geçen sene ben çalışıken ablanın bi tanesi sırtına yapıştırıyordu bıraktı

kiwicik hoşgeldin vatana canım! Epeydir giremedim maşallah bol bol kaynatılmış:) öpüyorum hepinizi kuzular

Evet sen girmedin canim benim birakma bizi burda kazanlar kayniyor

Rabbim ameliyata gerek kalmadan insallah sifasini verir canim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahim tüm hastalara sifa ihsan eylesin.

Canım hoş geldin vatanına :))))

Hosgördümmmmm... Lakin dünkü Nem neydi öyle canim? Ucaktan bi indik saaaap diye yüzüme dedim antalyaya mi indi ucak yanlislikla

kiwicik kuzum gelmişsin vatanına hoş geldin canım benim akşam misafirlikteydim şimdi gördüm hangi semttesin canım

Canimsin hosgördümmmmm. Bahcelievlerde olucam insallah. Simdilik yola devam ettik tatil amacli

Aaaa... Bu olmadi... Kafada biter bu is canim. Ayni kilo verme gibi. Bebek icin göze almalisin bitakmayi. Kafana tak iyice, icersem saglikli olmaz tedavim icin. Kendi kendini motive etmeye calis.

Hakkaten herkes uyuyor Kıvırcık yol yorgunudur da diğerlerini anlamadım

Bana 4 saat uyku yetti canim heyecandan sanirim. Senin kontrolün kismetse ne zaman citirim? Sen ilk baslayanlardasin anlat hep kuzummmmm

X
Hoşgeldin sefalar getirdin vatanımıza canım

Canimsin cok tsk ederim. Dünkü nemi fark ettin mi? Arabalar hep buharlanmisti...cok sükür sag salim geldik...

Folic asit ve estrofem kullanmaya devam bayramdan sonra da iğneler başlar herhalde ama çok korkuyorum

Insallah canim. Moralini yüksek tutmays calis. Bunlar hep etken biliyorsun. Insallah senden güzel haberler alicaz dualarimizda olucaksin insallah. Seninle birlikte heyecanliyiz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…