- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.141
Aslinda daha önce vitamin haplari aldim ama folic asit degil.. pazartesi ilk isFolic asit olası bir gebelikte bebeğin kas doku yapisinin iyi gelişmesini sağlayan bir tür vitamin doktoruna ben folikasit kullandimdesen bile niUE kullandin demez iyi yapmissin der
Alman doktorlari öyle canim. Ama tibben kanitlanmamis zaten yatmanin iyi oldugunu. Aksine uzun süre yatmak tansiyonu ve kan dolasimini etkiliyor. O yüzden kalkabiliyorsun hemen. Tabii spor yapma sen dinleme su alman doktorlariniburada transfer sonrasi hemen eve yolliyorlar yane hic dinlenmeden bide bir saat yolculuk yapiyorum.. bu sefer doktora yarim saat dinlenmek istedigimi söyledim kabul etti ama gerek yok diyo.. zaten doktorlara kalsa spora bile gide biliriz
Bu gün gidip alim peki nasil kullanmam lazim? Tesekkürler kivicik bu arada bende anne hasreti cekiyorum yerime anneni doya doya öpOrthomol natalda zaten var folik asit. Ama bitaktiysan onu bunu al. heryerde satilio doktorada sormana gerek yok. Icebilirsin. Müller drogerie dm veya rossmann da bulabilirsin eger acik eczane yoksa haftasonunda. Bir an önce basla icmeye. Bunun bi zarari yok. Olsa müller drogerie falan satmaz zatenicini ferah tut, kullanmaya basla..
Sagol canim baya yardimci oldunuz bana..Alman doktorlari öyle canim. Ama tibben kanitlanmamis zaten yatmanin iyi oldugunu. Aksine uzun süre yatmak tansiyonu ve kan dolasimini etkiliyor. O yüzden kalkabiliyorsun hemen. Tabii spor yapma sen dinleme su alman doktorlarini
Peki bu
Bu gün gidip alim peki nasil kullanmam lazim? Tesekkürler kivicik bu arada bende anne hasreti cekiyorum yerime anneni doya doya öp
Bildigimiz birsey ise seve seve yardimci oluruz canimSagol canim baya yardimci oldunuz bana..
Günde 1 tane al canim. Yemekle birlikte. Ister sabah öglen veya askam. Ama hep ayni zamanda icmeye bak folik asiti. Yani mesela hep sabah kahvaltisinda...öperim canim benim. Senin ailendemi türkiyede? Nerelisin?
Ne güzel sicak memleketEvet canim antalyada kaliyorlar..
Kivicik ich bin jetz in dm.. ja bulamiyorum.. Folsäure 800 depot für herz,blutbildund und einen gesunden homocysteinstoffwechsel war ve baskalarida var hangisi??? Kivicik oradamisin imdaat
Oyy kiyamam canim yaa.. Kötü olmus bugun.. Yakın olsak da hemen kossak birbirimize demiKızlar napıyonuz yemek sonrası yorgunluk çöküyor dimi? Eşim bugün iş yemeğinde ben tek kaldım iftarda
Hafî iyi yolculuklar canım benimHATUNLAR ALLAH ORUCLARINIZI KABUL ETSIN... Dualarinizda kabul olsun..sonra yazamam malum ucakta insallah olucam. Insallah hepimiz bu topikte hayirlisiyla hamile kaliriz... Yolcunun duasi kabul olurmus biiznillah...Sanirim bu gece sohbetinizde olamicam :-( ucagimiz 23:40 da insallah istanbula iniyor ciktik ettik diyesiye saat 1 sonrada eve imsak yemek fasli yetisirsem ama insallah yazarim sizlere. Bende durumlar aynen resimdeki sekil
1 saat kaldi insallah öpüyorum hepiniziiiii
Hadi Hayırlısı canım benimİlk adetimde başlanacak canim bayramda bekliyorum
Ay ne güzel düşüncesi bile iyi olurdu tabiOyy kiyamam canim yaa.. Kötü olmus bugun.. Yakın olsak da hemen kossak birbirimize demi
Her dm de olmayabilir canim. Müller drogerie var mi sizde? Orayada bi bak.... Ansonsten apotheke canim... Benim yolladigim reskmdeki gibi olcak muss aber nicht sein folsäure an sich 800mikrogramda olur markasi farkli olabilir. Hauptsache 800 mikrogram folsäure
Ben aldim bu gün baslicam pazartesi yine kadin doktorunada sorarim.. sagol canim.Oyy kiyamam canim yaa.. Kötü olmus bugun.. Yakın olsak da hemen kossak birbirimize demi
İyi yaptın cnm başla hemenBen aldim bu gün baslicam pazartesi yine kadin doktorunada sorarim.. sagol canim.
Tesekkürler canim.İyi yaptın cnm başla hemen