2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

burada transfer sonrasi hemen eve yolliyorlar yane hic dinlenmeden bide bir saat yolculuk yapiyorum.. bu sefer doktora yarim saat dinlenmek istedigimi söyledim kabul etti ama gerek yok diyo.. zaten doktorlara kalsa spora bile gide biliriz
Alman doktorlari öyle canim. Ama tibben kanitlanmamis zaten yatmanin iyi oldugunu. Aksine uzun süre yatmak tansiyonu ve kan dolasimini etkiliyor. O yüzden kalkabiliyorsun hemen. Tabii spor yapma sen dinleme su alman doktorlarini

Peki bu
Bu gün gidip alim peki nasil kullanmam lazim? Tesekkürler kivicik bu arada bende anne hasreti cekiyorum yerime anneni doya doya öp

Alman doktorlari öyle canim. Ama tibben kanitlanmamis zaten yatmanin iyi oldugunu. Aksine uzun süre yatmak tansiyonu ve kan dolasimini etkiliyor. O yüzden kalkabiliyorsun hemen. Tabii spor yapma sen dinleme su alman doktorlarini
Sagol canim baya yardimci oldunuz bana..

Peki bu

Bu gün gidip alim peki nasil kullanmam lazim? Tesekkürler kivicik bu arada bende anne hasreti cekiyorum yerime anneni doya doya öp

Günde 1 tane al canim. Yemekle birlikte. Ister sabah öglen veya askam. Ama hep ayni zamanda icmeye bak folik asiti. Yani mesela hep sabah kahvaltisinda...öperim canim benim. Senin ailendemi türkiyede? Nerelisin?

HATUNLAR ALLAH ORUCLARINIZI KABUL ETSIN... Dualarinizda kabul olsun..sonra yazamam malum ucakta insallah olucam . Insallah hepimiz bu topikte hayirlisiyla hamile kaliriz... Yolcunun duasi kabul olurmus biiznillah...Sanirim bu gece sohbetinizde olamicam :-( ucagimiz 23:40 da insallah istanbula iniyor ciktik ettik diyesiye saat 1 sonrada eve imsak yemek fasli yetisirsem ama insallah yazarim sizlere. Bende durumlar aynen resimdeki sekil
1 saat kaldi insallah öpüyorum hepiniziiiii

Eklentiler

• image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 63
Kivicik ich bin jetz in dm.. ja bulamiyorum.. Folsäure 800 depot für herz,blutbildund und einen gesunden homocysteinstoffwechsel war ve baskalarida var hangisi??? Kivicik oradamisin imdaat

Kivicik ich bin jetz in dm.. ja bulamiyorum.. Folsäure 800 depot für herz,blutbildund und einen gesunden homocysteinstoffwechsel war ve baskalarida var hangisi??? Kivicik oradamisin imdaat

Her dm de olmayabilir canim. Müller drogerie var mi sizde? Orayada bi bak.... Ansonsten apotheke canim... Benim yolladigim reskmdeki gibi olcak muss aber nicht sein folsäure an sich 800mikrogramda olur markasi farkli olabilir. Hauptsache 800 mikrogram folsäure

Hafî iyi yolculuklar canım benim bekliyoruz seni

Oyy kiyamam canim yaa.. Kötü olmus bugun.. Yakın olsak da hemen kossak birbirimize demi
Ben aldim bu gün baslicam pazartesi yine kadin doktorunada sorarim.. sagol canim.

kızlaarrr bugun nedenn bilmıyomm bende bı olumsuzluk bı mutsuzlukkk bı korkuu zaman azalıyo dıyemı kıı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…