2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar selamlar. Bugun cok yorucu bir gun geçirdim. Disarda işler vardi aksam iftarda misafir. Ara ara giridm okudum ama cevap yazmaya vakit olmadi. Ancak bos kalabildim. kiwicik kiwicik bakarsin bebis kendiliğinden geliverir ne guzel. :KK49:Insallah hadi bakalim. prensess38 prensess38 senin de gozun aydin seninki gelmiş.:KK45:
M ms92 ve annemsu annemsu sizler de his geldiniz canlar :KK54:

Pko bendede var hep kilo kontrolü
işin garibi ben 9 kilo zayıfladığımda pko çıktı ortaya.. Doktor ne var ne yok diyebilirim ama her an olabilir demişti..

Pko yapar diye duymustum gecikmeyi canim ama yinede söktürücü almadan oluyorsub adet onada sükürler olsun
Evet canim cok şükür. İleri derece degil sanırım ondan..

KIZLAR BEN YATIYORUM ...
Malum yarin son hazirliklari bitiririm insallah yolculuk icin. Evi süpürüp silmeliyim. Valizleri kapatmaliyim.
Cok öpüyorum.
Allaj rahatlik versinnnnnnnn

Dualarinizda bu kiwicigi unutmayin olur mu..
Hep dua ediyoruz kiii.. Kolay gelsin canım iyi geceler ayrica.. Yarin kactaydi uçak?

Kizlar selamlar. Bugun cok yorucu bir gun geçirdim. Disarda işler vardi aksam iftarda misafir. Ara ara giridm okudum ama cevap yazmaya vakit olmadi. Ancak bos kalabildim. kiwicik kiwicik bakarsin bebis kendiliğinden geliverir ne guzel. :KK49:Insallah hadi bakalim. prensess38 prensess38 senin de gozun aydin seninki gelmiş.:KK45:
hahah:KK70: evet canım yolunu gözleye gözleye bi hal olmuştum cok şükür geldi :KK70: darısı sizlere desem mi demesem mi bilemedim.. Bebis gelecekse gelsin yoksa darısı sizlere:63:

Hosbulduk canim:KK15:

Hep dua ediyoruz kiii.. Kolay gelsin canım iyi geceler ayrica.. Yarin kactaydi uçak?

Aksam ucagi kismetse 20:40 türkiye saati ile tam iftar vakti beni düsün o anda :-)!

Kilo her kadinin ortak problemi :KK17: kkda okuudm tup bebekte acayip kilo alanlar varmis. Ilaclar direk siskinlik yapiyo diyorlar insallah olmaz :oops:
Evet evet bende okudum canim. O yüzden gelmeden kilo verme derdindeyim. Ama anama gidiyorum simdi. Sen noooolmusun dicek ve agzima dayicak börek cörekleri :-) ah canim anam

Tam ben geldim herkes kaçıyor galiba yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Sende gece kusumu oldun Citirim :-) yakalayamadik birbirimizi....

Evet keske gelmese de bebis gelse. Ama nerdeeee o_O aman nasilsa olur Alllahin izni ile. Hakkimizda hayirlisi :KK48:
Ahhhh ahhh insallah. Allah büyük canim yaaaa.... Hakkimizda ne hayirli ise o olsun...

Ilaclar ne kadar tutar canim biliyo musun. Bunun icinde tahlil ucreti yok de mi. Ben de bu araryayim da konusayim bakalim. Sagol canim :KK45:

Ilaclari dert etme S Serpil2630 halleder :-)
Ilaclarda bir ton para dimi? Allah yardimcimiz olsun yandan yandan üstüne ekleniyor ...

Merhaba ecrin ben ikinci denememi dondurulmuslarla yaptim malesef negativ di ve bu sefer yine tazelerle deniyecem insallah:KK17: ya senin nasil olacak ?
merhaba canım ben pkoluyum ilk dene taze 1 emriyo oldu 2 deneme dondurulmuşlarla 2 emriyo oldu . bu 3,deneme olcak inş. dondurulmuşlarla olacak yanlış hatırlamıyorsam 7 emriyo döllenmişti ( maşallah) 3 gitti geriye 4 emriyom kaldı donmuş bu denemede de tahminimce 2 emriyo koyarlar canım daha doktorumla görüşmedim adet olayaım bu ay gidip görüşme yapacağım ya bu ay olacak tedavim yada önümüzdeki ay sen hangi merkezdesin canım

X