-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.001
Hep uğraşıyorum kilo ile o yüzden canım
Artik kilo problemleri ve cözümleri senden sorulur ona göre
Her zaman dualarimdasiniz. Iyi geceler tatlim kolay gelsinKIZLAR BEN YATIYORUM ...
Malum yarin son hazirliklari bitiririm insallah yolculuk icin. Evi süpürüp silmeliyim. Valizleri kapatmaliyim.
Cok öpüyorum.
Allaj rahatlik versinnnnnnnn
Dualarinizda bu kiwicigi unutmayin olur mu..
işin garibi ben 9 kilo zayıfladığımda pko çıktı ortaya.. Doktor ne var ne yok diyebilirim ama her an olabilir demişti..Pko bendede var hep kilo kontrolü
Evet canim cok şükür. İleri derece degil sanırım ondan..Pko yapar diye duymustum gecikmeyi canim ama yinede söktürücü almadan oluyorsub adet onada sükürler olsun
Hep dua ediyoruz kiii.. Kolay gelsin canım iyi geceler ayrica.. Yarin kactaydi uçak?KIZLAR BEN YATIYORUM ...
Malum yarin son hazirliklari bitiririm insallah yolculuk icin. Evi süpürüp silmeliyim. Valizleri kapatmaliyim.
Cok öpüyorum.
Kilo her kadinin ortak problemiHep uğraşıyorum kilo ile o yüzden canım
Canım dualarımızdasın tatlı rüyalarKIZLAR BEN YATIYORUM ...
Cok öpüyorum.
hahahKizlar selamlar. Bugun cok yorucu bir gun geçirdim. Disarda işler vardi aksam iftarda misafir. Ara ara giridm okudum ama cevap yazmaya vakit olmadi. Ancak bos kalabildim.kiwicik bakarsin bebis kendiliğinden geliverir ne guzel. Insallah hadi bakalim. prensess38 senin de gozun aydin seninki gelmiş.
M ms92 veannemsu sizler de his geldiniz canlar
Canım dualarımızdasın tatlı rüyalar
Naabtın aradınmı bügün hastaneyiKilo her kadinin ortak problemikkda okuudm tup bebekte acayip kilo alanlar varmis. Ilaclar direk siskinlik yapiyo diyorlar insallah olmaz
Iyi gecelerrr.. Bol bebisli rüyalar gör inşallah:))İyi geceler canlar bende kaçar
Hosbulduk canimKizlar selamlar. Bugun cok yorucu bir gun geçirdim. Disarda işler vardi aksam iftarda misafir. Ara ara giridm okudum ama cevap yazmaya vakit olmadi. Ancak bos kalabildim.kiwicik bakarsin bebis kendiliğinden geliverir ne guzel. Insallah hadi bakalim. prensess38 senin de gozun aydin seninki gelmiş.
M ms92 veannemsu sizler de his geldiniz canlar
Evet keske gelmese de bebis gelse. Ama nerdeeeehahahevet canım yolunu gözleye gözleye bi hal olmuştum cok şükür geldi darısı sizlere desem mi demesem mi bilemedim.. Bebis gelecekse gelsin yoksa darısı sizlere
Arayamadim canim ya. Cok yoğunum bugun resmen saatler yetmedi bana. Yarin arayacağım mustfaa bey icin.Naabtın aradınmı bügün hastaneyi
Ben aradım canım 4200 dediler muasabeyle pazarlık yapabilirsiniz dediler dondurma ücretine 3 dolar dedilerArayamadim canim ya. Cok yoğunum bugun resmen saatler yetmedi bana. Yarin arayacağım mustfaa bey icin.
Ilaclar ne kadar tutar canim biliyo musun. Bunun icinde tahlil ucreti yok de mi. Ben de bu araryayim da konusayim bakalim. Sagol canimBen aradım canım 4200 dediler muasabeyle pazarlık yapabilirsiniz dediler dondurma ücretine 3 dolar dediler
Hep dua ediyoruz kiii.. Kolay gelsin canım iyi geceler ayrica.. Yarin kactaydi uçak?
Evet evet bende okudum canim. O yüzden gelmeden kilo verme derdindeyim. Ama anama gidiyorum simdi. Sen noooolmusun dicek ve agzima dayicak börek cörekleriKilo her kadinin ortak problemikkda okuudm tup bebekte acayip kilo alanlar varmis. Ilaclar direk siskinlik yapiyo diyorlar insallah olmaz
Sende gece kusumu oldun CitirimTam ben geldim herkes kaçıyor galiba yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Ahhhh ahhh insallah. Allah büyük canim yaaaa.... Hakkimizda ne hayirli ise o olsun...Evet keske gelmese de bebis gelse. Ama nerdeeeeaman nasilsa olur Alllahin izni ile. Hakkimizda hayirlisi
Ilaclar ne kadar tutar canim biliyo musun. Bunun icinde tahlil ucreti yok de mi. Ben de bu araryayim da konusayim bakalim. Sagol canim
merhaba canım ben pkoluyum ilk dene taze 1 emriyo oldu 2 deneme dondurulmuşlarla 2 emriyo oldu . bu 3,deneme olcak inş. dondurulmuşlarla olacak yanlış hatırlamıyorsam 7 emriyo döllenmişti ( maşallah) 3 gitti geriye 4 emriyom kaldı donmuş bu denemede de tahminimce 2 emriyo koyarlar canım daha doktorumla görüşmedim adet olayaım bu ay gidip görüşme yapacağım ya bu ay olacak tedavim yada önümüzdeki ay sen hangi merkezdesin canımMerhaba ecrin ben ikinci denememi dondurulmuslarla yaptim malesef negativ di ve bu sefer yine tazelerle deniyecem insallahya senin nasil olacak ?
önümüzde ki ay inş. son adetin ( 9ay olmazsın)olur canım hadi hayırlısıKızlar 17 18 günlük gecikmenin ardından bugun adet oldum. insallah önümüzdeki ay da gecikmez de tam bir ay sonra başlamış oluruz